Kizcem o zaman özelden yazsaydın ya
Yok kız ben kendimi zor takip ediyorum burayada 8 yıl önce üye olup unutup 10 ay önce katıldımYok canim o kaa degil :)) ekşide falan KK icin neler neler diyollarmis takip eden varmi ekşiyi?
Yok canim o kaa degil :)) ekşide falan KK icin neler neler diyollarmis takip eden varmi ekşiyi?
Ahh sorma canım. Hele haftasonları haftaiçi plan yapardım şunu yicem bunu yicem diye. .yemekten sonra film açıp kola cips çerez vb. Meğer boş boş ta film izleniyormuş.
Yok kız ben kendimi zor takip ediyorum burayada 8 yıl önce üye olup unutup 10 ay önce katıldım
Hatirliyomusun bu ogulcuk bi ara diplerdeydi. Diyete basliycak hangisine basliycagina karar veremiyodu :))
Ara ogun yapsammi yaomasammi diye dusunuyodu :)) simdiki haline bakipta tukurmeli masallah diye.
Seninde 3 yaşına kadar ağlayıp kusup hiiic uyumayan bir kızın olsaydı değil burayı kendinide unutursun Allah'ım ne günlerdi oy oy oyyyAlemsin sende he
Hahaha kardesimde geçen gün bana diyor abla biz sen bekarken her hafta sonu nerede ne yesek onu dusunurduk ne ilginç dimi diyor sen hep yemek yemeği çok sevdin kendisi hep zayifya haspam he dedim aklım fikrim yemekte :))Ahh sorma canım. Hele haftasonları .haftaiçi plan yapardım şunu yicem bunu yicem diye. .yemekten sonra film açıp kola cips çerez vb. Meğer boş boş ta film izleniyormuş.
Hatirliyomusun bu ogulcuk bi ara diplerdeydi. Diyete basliycak hangisine basliycagina karar veremiyodu :))
Ara ogun yapsammi yapmasammi diye dusunuyodu :)) simdiki haline bakipta tukurmeli masallah diye.
Ya ya ne dil döküyorduk ona .. :)
Biz onun gibi iradeli olamadık. . Ben boğaz derdine organımı bıraktım ; )
Darısı senin başına bonusum. Ins hayriyeye gelen ilham seni de bulur en kisa zaman da..
sorma bende onu dddim gecen gun hep bisey yemek dusunuyormusum ben meger yemek dusunmeyince daha birahat oldum sanki zamanimda cogaldi yemekten vakit bilamiyordum demek :))))Hahaha kardesimde geçen gün bana diyor abla biz sen bekarken her hafta sonu nerede ne yesek onu dusunurduk ne ilginç dimi diyor sen hep yemek yemeği çok sevdin kendisi hep zayifya haspam he dedim aklım fikrim yemekte :))
Devam 10 yıl bitti. Ben ise girdikten sonra kilo aldım .seninde son 10 yılın oturarak geçmiş sanırım,malesef bunları vücuda gözgöre göre kattık,
bazen böyle nıye ben dıye isyan edesim geliyor,kendımı bıldım bılelı kılo hep oldu hayatımda valla bıktım yaa
senın toplam nekadar oldu banka?devammı?
Ben de dayanamadim . Tartıya çıktımHalimden bıktım baharnaz illallah dedim. Yapmak isteyip yapamadığım çok şey var. Başlangıçta bunlarla motive oldum. Şimdi de aynaya,tartıya bakınca, insanların tepkilerini duyunca motive oluyorum. Bir de 4 ay oldu Allah a şükür beslenme düzenime alıştım.
Ben dayanamadım tartıya çıktım çoooook mutluyum yarın büyük kapışma var
Benim doktorum da karşı eklemleri zorlamayın diyorlar.Kilosu 100'ün üzerinde olanlar için ko$u bandi dogru bir spor degil demi$ti doktorum.
Ayaklara çok yük biniyor demi$ti
En tavsiye edileni yüzme
Cünkü kemiklere yüklenmeden bütün vücudun kaslarini çali$tiriyor yüzme
Havalar biraz isinsa haftada bir dü$ünüyorum
Hem su strese ve kasilmalara da iyi geliyor
Ben suan en çok onun yokluğunu hissediyorum en sevdiğim kova bir kase mısır ve 1 litre kola . Bitki Çayı ile sadece zayıflama programı seyrediliyor.Ahh sorma canım. Hele haftasonları .haftaiçi plan yapardım şunu yicem bunu yicem diye. .yemekten sonra film açıp kola cips çerez vb. Meğer boş boş ta film izleniyormuş.
Bebek reflusu hat safhada idi cook zayıftı hep ishal hep kusmuk hep ağlama 7 yaşında Allah'a şükür yeni yeni toparlandı 1 yıldırISILDURU niye oyle kusuyodu kac yasinda simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?