Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ahh sorma canım. Hele haftasonları haftaiçi plan yapardım şunu yicem bunu yicem diye. .yemekten sonra film açıp kola cips çerez vb. Meğer boş boş ta film izleniyormuş.

Hatirliyomusun bu ogulcuk bi ara diplerdeydi. Diyete basliycak hangisine basliycagina karar veremiyodu :))

Ara ogun yapsammi yapmasammi diye dusunuyodu :)) simdiki haline bakipta tukurmeli masallah diye.

Hatirliyomusun bu ogulcuk bi ara diplerdeydi. Diyete basliycak hangisine basliycagina karar veremiyodu :))

Ara ogun yapsammi yaomasammi diye dusunuyodu :)) simdiki haline bakipta tukurmeli masallah diye.

Ya ya ne dil döküyorduk ona .. :)
Biz onun gibi iradeli olamadık. . Ben boğaz derdine organımı bıraktım ; )
Darısı senin başına bonusum. Ins hayriyeye gelen ilham seni de bulur en kisa zaman da..

Ilk defa tavuk yiyecem. Sindirimi zor olduğu için 40 defa çiğnemek gerekiyormuş. Bir nevi Rondo görevi olacak dişlerim :)

En son ameliyata girmeden bir gün önce yarım kilodan fazla kanat Yemiştim kolayla birlikte :)

Ahh sorma canım. Hele haftasonları .haftaiçi plan yapardım şunu yicem bunu yicem diye. .yemekten sonra film açıp kola cips çerez vb. Meğer boş boş ta film izleniyormuş.
Hahaha kardesimde geçen gün bana diyor abla biz sen bekarken her hafta sonu nerede ne yesek onu dusunurduk ne ilginç dimi diyor sen hep yemek yemeği çok sevdin kendisi hep zayifya haspam he dedim aklım fikrim yemekte :))

Ara ogun yapsammi yapmasammi diye dusunuyodu :)) simdiki haline bakipta tukurmeli masallah diye.

Ya ya ne dil döküyorduk ona .. :)
Biz onun gibi iradeli olamadık. . Ben boğaz derdine organımı bıraktım ; )
Darısı senin başına bonusum. Ins hayriyeye gelen ilham seni de bulur en kisa zaman da..
o ogulcuk o ilhani nerden aldı acaba pesini bırakmayan herdustugunde kaldıran 2 kafadardan olabilirmi burdaki butun arkadaslarimin uzerimde emegi cok rabbim hepimize incecik ve saglikli gunlerimizi gostersin insallah hep doyorum burdan topluca basari topigine transver olucaz
fazla zorlamayim aglarim

Hahaha kardesimde geçen gün bana diyor abla biz sen bekarken her hafta sonu nerede ne yesek onu dusunurduk ne ilginç dimi diyor sen hep yemek yemeği çok sevdin kendisi hep zayifya haspam he dedim aklım fikrim yemekte :))
sorma bende onu dddim gecen gun hep bisey yemek dusunuyormusum ben meger yemek dusunmeyince daha birahat oldum sanki zamanimda cogaldi yemekten vakit bilamiyordum demek :))))

Devam 10 yıl bitti. Ben ise girdikten sonra kilo aldım .

Ben de dayanamadim . Tartıya çıktım

Benim doktorum da karşı eklemleri zorlamayın diyorlar.

Ahh sorma canım. Hele haftasonları .haftaiçi plan yapardım şunu yicem bunu yicem diye. .yemekten sonra film açıp kola cips çerez vb. Meğer boş boş ta film izleniyormuş.
Ben suan en çok onun yokluğunu hissediyorum en sevdiğim kova bir kase mısır ve 1 litre kola . Bitki Çayı ile sadece zayıflama programı seyrediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…