Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin cumamiz mubarek olsun insallah bende durumlar felaket yine 2 ileri 1 geri gidiyorum surekli sıkıldım diyorum ama bisey yapmiyorum bende yeni hesap actim instagramda yelizin_zayiflama_gunlugu adinda belki bi fayda saglar takip etmek isterseniz beklerim kizlar sizler nasilsiniz su sinavlari atlatayim daha sık burda olurum insallah
Kilom...92.1
Spor...yok

gunaydin canim faydasi olacaktir 3 ay once bende actim yediklerimi paylasinca daha kolay oldu karatayla.yeni.bir.hayat benimkide

günaydın teşekkür ederim,çok bıcırımdır:)

Koşu bandın kaç kg kadar kaldırıyor benimki 110
103 ile başlarken ödüm kopmuştu ya beni taşımazda bozulursa diye ona bı bak canım

günaydın canım baktım şimdi netten 120 kg kapasite diyor,istesemde çıkamam yani:)

Devam 10 yıl bitti. Ben ise girdikten sonra kilo aldım .

Ben suan en çok onun yokluğunu hissediyorum en sevdiğim kova bir kase mısır ve 1 litre kola . Bitki Çayı ile sadece zayıflama programı seyrediliyor.

günaydın,film izlemeye bayılırım bende ama izlerken o atıştırmalıklar yok mu ahh ahhh
biz bide karı koca 1 tencere makarna yapıp onu yerken film izliyoruz,izliyodukk:)tabi kola eşliğinde..
artık sadece mazi:)

günaydın yena,
ikisi bir arada olmuyor malesef haklısın,bunca zaman yedık artık bırakalımda zayıflar yesin,
saygı konusunda bende çokk çekiyorum..kendime yabancılaştım

Günaydin,

Kilo: 99,5
Spor: 260 dk

Bugün hiç çali$asim yok
Ak$ama da eve gitcem gece 12'de ancak evde olurum. Yol uzuyor gözümde ama mecbur..
Üç haftadir kizimi da evimi de özledim..

günaydın,evden uzaktasınız sanırım,allah kavuştursun iş için falan mı?

qarden evet canim ba$ka $ehirde çali$iyorum
180 km asagi yukari
iki haftada bi eve gidiyorum bu sefer üç hafta sürdü bi ara kizim gelip kaldigi icin

allah kolaylık versin zorluyormu bu durum bılmyıorum ama yurtdışındasınız sanırım..
kızınız kac yasında?siz ne iş yapyosunuz?
ben yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum herkesi:)

önümüzde 3 günlük tatil var ve şimdiden hergün kapandı nerdeyse
işin kötüsü hep bi aktivite,piknik ev gezmelerı vs..bu haftasonunu nasıl atlatıcam bilmiyorum daha ilk haftasonumda çuvallamakl istemıyorum,motivasyon acısından ekside kalmalıyım ptesi,salıya..
güya kızımı bezden kurtaracaktım bu 3 günde,ama planlar,planlar:)

Bez mevzusu bizdede var ayy çok gözüm korkuyor iki kez denedim altına büyük küçük yapınca bıraktım birde biraz hava isinsin istedim kızın kaç aylik

Sagol canim. Hemsire hanim igne yaptiriyorum simdi daha once beze olmustu olmasin diye napiyim ya igne yerlerinin ustune oturamiyorum sonra.
Allah baska dert vermesin tabiki :))

Bez mevzusu bizdede var ayy çok gözüm korkuyor iki kez denedim altına büyük küçük yapınca bıraktım birde biraz hava isinsin istedim kızın kaç aylik

28 aylık şuanda..işi bitince anne bezimi değiştir yaptım diyo,yada ben bıraz anlattıgımda çişim geldıgınde anneme söylıycem oda benı pembe tuvaletıme götürecek diyo..ama henüz hiç denemedim,çıkarmadım bezini..
alıştırma küloduyla başlayacaktım bu 3 gün evde ilgilenicektim bu konuyla ama yine yatıcak sanırım..yada ptesi başlarım 1 gün evde kalıp komple,sonra haftaiçi babnnesi devam eder..
benımde çok gözüm korkuyo,ne olcak bilmiyorum..
öğlen uykusu yada gece nasıl olacak bakalım..
senin kızın kaç aylık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…