Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sanada maasallah 41 kere 79 ları gormussun cok sevındım vallahı bırde ben su
80 ın bacagını kırsaydım :lepi::lepi::lepi::lepi:

canım başabaş gidiyormuşuz ne güzel. ay kırdım da sarkıcam diye yemeye başladım:)) neyse yarından itibaren yine devam edecem sarkarsa sarksın gariiiakannehir azcık sabır sen de 70leri göreceksin.

yena naber:)) aynı hatayı ben de yapıyorum eğer oynama olmazsa yemeye veriyorum kendimi! hakkaten canım mı istiyor yoo ama sanki bi hınç doluyo insan. çok kötü ama sakinliği korumak gerek. gerçi belki de metabolizmanın ihtiyacı olan bişey yapmışsındır? aman ne bileyim valla o kadar verdim hala tam vücudumun tepkilerini napmam gerektiğini ben de tam bilemiyorum. ben de durdum. gerçi dediğim gibi yedim de ama yok sporu artırmıştım yine de gitmesi gerekirdi. ne dersin şöyle bi protein ağırlıklı bişeyler yapsak mı? uzun sürede sindirildiği için proteinler hem tok tutuyor hem de metabolizmayı canlı tututyorlarmış

dilencii,sen yoğurt diyeti yapmıyomuydun..??

Bu arada iyiyim sen nasılsın..yedim rahatladım valla..:)))

Sen hergün yürüyüş yapıyosun diimi neden sarktınki..Bence çok hızlı verdin o yüzden olabilir...

Dün doktora gittim diye bahsetmiştim ya..Kilo konusunu açtım ben..bana yavaş kilo vermemi söyledi ayda iki kilo gibi..Kalıcı olması ve metabolizmanın dengesinin bozulmaması için..

Ben naapıyorum yeri geliyo haftada 2,5 kilo veriyorum..ışte yanlış..Sabırlı olmalıyız...

Sen bundan sonra kalori miktarını artır biraz yürüyüşü ihmal etme..Şok diyet yapma bence..

Çünkü sende uzun boylusun bu kiloyla bile iyi görünüyosundur muhakak..:)

canım çok hızlı değildi be 4 ay olmak üzere 20 gitti. yani 4 vermem gerekirken 5 verdim o kadar. bi de belki de o kadar sarkık değilimdir ne bileyim:) ya ben genelde böyle zayıflara ve dümdüz hallerine bakarak karşılaştırma yapıyorum ondan abartıyo da olabilrim. yani deformasyon tabiki var ama yürüyüş yapmasam belki de şu an porsumuştum:)

ne yoğurt diyetiiiii? ay 3 gün yaptım bıraktım ben onu o kadar uzun süre yapar mıyım hiç:)

protein diyeti olmasa da protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum bu hafta.

bugün ilk kez bir erkek arkadaş "daha verme süper olmuşsun" dedi. dedim naptın en az 15 daha vermem lazım. ama duymak güzeldi demekki çok yaklaştım ki iç ve dış mihraklar diyeti bırak demeye başladı:lepi:

alllahımm analı kuzuluu şunlara bakk
sarı civcicvimm benimmm
nazarlardan saklasın allahım :Saruboceq:
citolüm sağol canım tam civciv oldum bugün saçlarımı kestirdin dün hiç sarı kalmadı boyayalım dedim boyadık onuda beğenmedim yarın gelirim üzerine platin gölge atalım dedim oda beni tam civciv yaptı eşim sarı civcivim derdi bu sefer tam civciv oldum
ay maşallah çok tatlı kızın sana benziyozemuszemus
sağol canım eşim ve benim karışımım ama tabii çoğunluk babaya benzetiyor

bu kızım

buda ogluşum

citol canım maşallah allah bağışlasın yavrularımızı ne güzel hem oğlun hem kızın var hemde büyütmüşsün artık sen
dilenci sağol canım teşekkürler

yenacım sağol canım benim pcde virüs var ekleyemiyorum resim bugün gezmeğe gidince oradan ekledim temmuz annelerindeyim ben arkadaşlar nazın resmini isteyince hadi burayada koyayım dedim yine bir ara arkadaşa gidip koyarım boydanda kimse inanmıyor benim 120 kilo olduğuma boy olduğu için canım 90 filan diyorlar ama yok yani basen göbek özelliklede bacak çok var yani ama orantılı işte heryerim aynı sağol teyzesi
yena bizim bu metabolizmalar neymiş böyle canım yaaaaaaaaaa anca aç kalırsam veriyorum bakalım sabaha kaç çıkacağım

dilencii,sakın ne iç nede dış mihrakları dinleme....:):)Azıcık daha sabret 68 ol yeter..

Derin'cim bende bilmiyom naapıcaz bu kiloları,bi ara seçil görev edinmişti yoluyodu metabolizmanın saçını başını ama..hasta oda gelemez..

citol maşallah çok tatlılar .derincim sen civciv olmuşsun kızına ne diyeceğiz şimdi :))
yarın sabahı merakla bekliyorum ne çıkacağım bakalım

citol maşallah çok tatlılar .derincim sen civciv olmuşsun kızına ne diyeceğiz şimdi :))

civcivcik olurmu.?? :roflol::roflol:

hahahah
ne zeki karıyım nannn
domates fidesinin dibine bi bakın helee
minik pet şişeenin dibini deldim
damlama sistemi yapmıştım

Yav sabah sabah kafam bozuk olmuşum 88.7 tam hırslı hırslı yazıcaktımki bu mesaj kopardı beni ya :roflol: :roflol:

citol nan sen beni güldürdün allahta seni güldürsün Şeniz

Bu arada bir kara liste yap ve en başındada bağa yer ver...en afillisinden...

ewet insan düzene uyupta kilo veremeigini görüncee
umudunu yitiriyorr
dilenci haklı siz bi protegine agırlık verin

:roflol::roflol:
aklinialirimsmile neyime gülüyon nan sen kaydirigubbakcemile

buraya gelmee senn
bizlewrii unuttt
beterr ol emiiiiiii :umursamaz:
tübe tübeeeeeeeŞeniz

111.8
allahımmm sana şükürler olsun
pekte bişey yapmadım amaa
geçen hafta neyin nesiydii benii öldürüyordu o kiloo
aff bari bundan sonra işin ucunu bırakmasammmmmmmmmmmm
allahım sen yardım et bizee
nasıl bir şey bu bugaz yeme istgi iştahh
yaa
sabah kızıma minik kurabiye koyuyorum beslenmesine 2 tane koydum
kızm diyoki anne birini al bitirememm
ha ne var azcıkk bende öle olsaydımm

şimdi kaçamak yapmamış bi insan olarak üzgün bir durumda az kilo vermemin yası içindeyim sağolsun citol aplam kulağımdan tutup getirdi :mymeka: :mymeka:

bende geldim sadece 600 gr vermişim lmaz: lmaz: lmaz: işte 122 olan kilom
121.400 olmuş ağlayım mı?

67 yazar mısın citol.

Ayrıca hepiniz kızın şu Bonus delüsüne. Gelsin buraya hergün takılsın bişeler yazsın.

Günaydınnn.....

Kilomu aynı yazarmısın citol kardeş.... 100gr.lafı bile edilmez, pehhh...

günaydın kızlar tertı günü değilmi bugün ama ben daha tartılmadım çıkmaya korkuyorum bugün nedense dün bir kurabiye ve minik bir börek yedimde o bile etkiler öyle birbünyem var

Derin, tam çıkıcaktım seni gördüm..Merak ettim kilonu..

Ben maalesef yine hüsran yaşıyorum...Olsun pes etmiyelim diimi ama...:)

yememekten başka yapacağımız birşey yok anacım birde spor şart bak dün ben leslie ablamla yürüyemedim aslında bir fırsatını bulup yürüyebilirdim ama tembellik işte bugün havada çok güzel belki yürüyüşe başalarım kv bırakırım kızımı benim anca sporla hızlanıyor canım
aşağıda yena söylemiş :roflol:
:roflol::roflol::roflol:

kızlar ben 93.3 geldim sabah en son bildirimde 94.2 mi demiştim bilmiyorum.kabızlık ta olmasa daha iyi gidecek ama .iştah miştah yok bende hamilelik şokundan sonra
bugün sabah kalasik kahvaltı çömlek peyniriyle
öğle küçük kutu ton balığı ve bardak çorba
akşam da kabak düşünüyorum.
sabahları kayısı yiyorum aç karına 1 ceviz 4-5 fındık ama pek faydası olmuyo kabızlığa .form çayı da içeyi pek sevmedğimden aklıma gelmiyor.
ne yapacam ben bu kabızlığı basurum azacak diye korkuyorum

:lepi:118.4 yuppiiiiiiiii:lepi:zemuszemuskaydirigubbakcemile2
çok sevindim vallahi geçen hafta 121 dim yani geden kilo 2.5 demekki dün ve evvelsi gün gezmek olmasaydı daha çok gidecekti olsun bunada şükür inşallah bu haftada devamı gelir citol bak yakalayacağım seni ona göre koştur bakalım önümden yol aç banakaydirigubbakcemile5

günaydıııınnn....
ne güzel, ne şenlikli, ne kalabalık burası...
zaman zaman girip geçmişi okuyabiliyorum sadece...
eklenen resimler çok güzel...

umarım herkes kilo vermiştir bu hafta...
ben aynıyım.. 89,6
adetimin ikinci günü.. ödemliyim o yüzden...
sanırım haftaya bir güzel veririm kilocuklardan..
zamansızlıktan yediklerimi de yazamıyorum..
sanırım önümüzdeki günlerde biraz daha kolaylanacak işler..
hepinize güzel günler dilerimm, ve kolaycacık kilo vermeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…