sanada maasallah 41 kere 79 ları gormussun cok sevındım vallahı bırde ben su
80 ın bacagını kırsaydım :lepi::lepi::lepi::lepi:
dilencii,sen yoğurt diyeti yapmıyomuydun..??
Bu arada iyiyim sen nasılsın..yedim rahatladım valla..:)))
Sen hergün yürüyüş yapıyosun diimi neden sarktınki..Bence çok hızlı verdin o yüzden olabilir...
Dün doktora gittim diye bahsetmiştim ya..Kilo konusunu açtım ben..bana yavaş kilo vermemi söyledi ayda iki kilo gibi..Kalıcı olması ve metabolizmanın dengesinin bozulmaması için..
Ben naapıyorum yeri geliyo haftada 2,5 kilo veriyorum..İşte yanlış..Sabırlı olmalıyız...
Sen bundan sonra kalori miktarını artır biraz yürüyüşü ihmal etme..Şok diyet yapma bence..
Çünkü sende uzun boylusun bu kiloyla bile iyi görünüyosundur muhakak..:)
citolüm sağol canım tam civciv oldum bugün saçlarımı kestirdin dün hiç sarı kalmadı boyayalım dedim boyadık onuda beğenmedim yarın gelirim üzerine platin gölge atalım dedim oda beni tam civciv yaptı eşim sarı civcivim derdi bu sefer tam civciv oldumalllahımm analı kuzuluu şunlara bakk
sarı civcicvimm benimmm
nazarlardan saklasın allahım :Saruboceq:
sağol canım eşim ve benim karışımım ama tabii çoğunluk babaya benzetiyoray maşallah çok tatlı kızın sana benziyozemuszemus
citol canım maşallah allah bağışlasın yavrularımızı ne güzel hem oğlun hem kızın var hemde büyütmüşsün artık sen
dilenci sağol canım teşekkürlerohh iyi yapmışsın kıtır kıtır :) daha da kesmezse cacık yap iyce şişirir. gerçi canımız başkasını çekince hiç bişey kesmiyo bazen
resimler çok güzel içim açılıyo. bir evim yurdum olsun ben de hep isterim bi karış toprakta bile bişeyler yetiştirmeyiboshayallersmile
derin maşşallah kızına çok güzelsiniz:asigim:
citol,maşallah bebelere ..Kızın ne kadar hoş,güzel..Oğlunda çok yakışıklı ve çok fırlama duruyo..Kime selam çakmış öyle..Biz şişkolaramı..:roflol:
Allah korusun,esirgesin tüm çocukları..İyi ve güzel insan olsunlar..:Saruboceq:
Derin'cim sende çok hoşsun ayrıca pekde havalı duruyosun hani..Bide boydan çekde o meşhur endamını görelim..:):)Birde hiç kilolu durmuyosun..Analı kızlı maşallah size..Öpüyorum miniği,koklayarak..:)
Benim tüm konsantrem gitti işte...Bundan korkuyordum iki haftadır çok düzenliydim..yürüyüşümü hafta sonu bile aksatmadım..Ama yok gram oynamıyo bu sabah tartıldım 100gr. çıldırdım..Oturdum bi güzel yedim..Şu an inanın midem bulanıyor..Çünkü istemeden zorlayarak yedim kendimi..
Geri zekalı metabolizmam haketti bunu,görür o gününü..:bbo:
citol maşallah çok tatlılar .derincim sen civciv olmuşsun kızına ne diyeceğiz şimdi :))
yarın sabahı merakla bekliyorum ne çıkacağım bakalım
hahahah
ne zeki karıyım nannn
domates fidesinin dibine bi bakın helee
minik pet şişeenin dibini deldim
damlama sistemi yapmıştım
ewet insan düzene uyupta kilo veremeigini görünceecitol,maşallah bebelere ..Kızın ne kadar hoş,güzel..Oğlunda çok yakışıklı ve çok fırlama duruyo..Kime selam çakmış öyle..Biz şişkolaramı..:roflol:
Allah korusun,esirgesin tüm çocukları..İyi ve güzel insan olsunlar..:Saruboceq:
Derin'cim sende çok hoşsun ayrıca pekde havalı duruyosun hani..Bide boydan çekde o meşhur endamını görelim..:):)Birde hiç kilolu durmuyosun..Analı kızlı maşallah size..Öpüyorum miniği,koklayarak..:)
Benim tüm konsantrem gitti işte...Bundan korkuyordum iki haftadır çok düzenliydim..yürüyüşümü hafta sonu bile aksatmadım..Ama yok gram oynamıyo bu sabah tartıldım 100gr. çıldırdım..Oturdum bi güzel yedim..Şu an inanın midem bulanıyor..Çünkü istemeden zorlayarak yedim kendimi..
Geri zekalı metabolizmam haketti bunu,görür o gününü..:bbo:
:roflol::roflol:civcivcik olurmu.?? :roflol::roflol:
aklinialirimsmile neyime gülüyon nan sen kaydirigubbakcemileYav sabah sabah kafam bozuk olmuşum 88.7 tam hırslı hırslı yazıcaktımki bu mesaj kopardı beni ya :roflol: :roflol:
citol nan sen beni güldürdün allahta seni güldürsün Şeniz
Bu arada bir kara liste yap ve en başındada bağa yer ver...en afillisinden...
yememekten başka yapacağımız birşey yok anacım birde spor şart bak dün ben leslie ablamla yürüyemedim aslında bir fırsatını bulup yürüyebilirdim ama tembellik işte bugün havada çok güzel belki yürüyüşe başalarım kv bırakırım kızımı benim anca sporla hızlanıyor canımdilencii,sakın ne iç nede dış mihrakları dinleme....:):)Azıcık daha sabret 68 ol yeter..
Derin'cim bende bilmiyom naapıcaz bu kiloları,bi ara seçil görev edinmişti yoluyodu metabolizmanın saçını başını ama..hasta oda gelemez..
aşağıda yena söylemiş :roflol:citol maşallah çok tatlılar .derincim sen civciv olmuşsun kızına ne diyeceğiz şimdi :))
yarın sabahı merakla bekliyorum ne çıkacağım bakalım
:roflol::roflol::roflol:civcivcik olurmu.?? :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?