Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm,
Hayırlı cumalar cümleten..
Babam öleli 2 ayı geçti ben yeni kendime geliyorum.
Çok şükür ki kızım var ve onla zaman geçiyor.
Babam için bu mübarek günde bir fatiha olsun içinizden gelirse okurmusunuz.
Allah razı olsun şimdiden

Ayrıca kilom aynı bir türlü toplayamiyorum yeme konusunda kendimi

Okuruz canim ne demek.
Daha iyi olucaksin ins daha yeni.

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah aminnn

allah kolaylık versin zorluyormu bu durum bılmyıorum ama yurtdışındasınız sanırım..
kızınız kac yasında?siz ne iş yapyosunuz?
ben yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum herkesi:)

biz burda senli benli konu$uyoruz canim
mesela ben Bonus a Bonuscan diyorum
DelyDoly hatun ki$isine dely im diyorum
rahat ol

Dün kendimi tanitamadim.
Almanya'da ya$iyorum canim. 39 ya$indayim.
17 ve 14 ya$inda iki kizim var. Kücük babasiyla ya$iyor. Yazilim mühendisiyim.
2005'de kronik ürtiker te$hisi ile kortizon kullanmaya ba$layarak kilo almaya ba$ladim. 65 kiloydum. Benim için idealdi. Boyum 1,70 cm.
Daha sonra psikofarmatik ilaçlar ve guatr sorunu da eklenince 107'yi gördüm. Ara ara 85'lere dü$tügüm oldu. Son iki haftadir'da 99' lara dü$menin sevinci içersindeyim.

Leeennn lenn sen banaa ne diye Dely diyonnn aaaaa aşkolsunnnnn lütfen Dely Hanım diceksinizz aaa

Sagol canim. Hemsire hanim igne yaptiriyorum simdi daha once beze olmustu olmasin diye napiyim ya igne yerlerinin ustune oturamiyorum sonra.
Allah baska dert vermesin tabiki :))

Bezelerin uzerine kolonyali pamuk koy cnm agrisini hafifletir bide banyodayken masaj yap oralara ki icerideki ilac emilip dagilanilsin. Igne yaptirmaya gittiginde bezelerinin oldugunu soyle ona gore yapsinlar bezeye denk gelmesin diger ignelerin

Allah Allah hiç kilonu göstermiyorsun sanki 85-90 gibisin en fazla

ay çok teşekkür ederim,genelde de kımse ınanmaz kıloma biraz boydan kaynaklı sanırım,birazda kas fazlalıgından..
okul yıllarında voleybol oynadım yaklaşık 6 sene,sonrasında da özellıkle fıtness kardio konuusnda çok tecrübem vardı.evlendık çoluk çombalak derken astım sporu dahada dönemedim..

teşekkür ederım arkadasım ozaman bende sama simi diyeyim:)genç anne olmuşsun ne güzel büyütmüşsün maşallah çocukları..darısı bize inşallah
süper..99 çok sevdiğim bi rakam çünkü benımde hayallerımı süslüyor şuanda..orda kal benı bekle demiycem,sen yolunu alıp gidersin gibi gelıyo bana bikaç aya kadar:)85 uzak değil:)
ürtiker eşimde de var,kızımda otomatikman atopik dermatit oldu..geçtimi peki,hala dönem dönem yaşıyomusun problem?

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah aminnn
Amin canım sağol

Okumaz mıyız kuzum. Allah rahmet eylesin babana..

Defne nasıl, alerji durumu daha iyi mi?
Sağol Elifcim.
Çok şükür iyi canım kolunun tedavisi dışında.
alerjiyi atlattık gibi 20gündür sade inek sütü dışında yoğurt peynir vs tüketmeye başladık.
Direk Inek sütü için beklemedeyiz çok zordu ama sonu iyi oldu çok şükür
Nerdeyse 1 yıl sıkı inek sütü diyeti yaptım. Keşke kendi diyetimede bu kadar sadık kalabilsem
Sen nasılsın canım Betül nasıl?

merhaba,hoşgeldiniz,esra bende yenı katıldım..
başınız saolsun,allah mekanını cennet etsin inşallah.okudum bende..
biraz zaman tanı kendıne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…