Buyuk cocuklar daha kolay yapiyolar sanki.31 aylıkta bende var ama iki yaşına kadar emdi kış girdi zor kestim memeyi iki üzüntüyü aynı anda yaşatmamak için bu konuyu erteledim havada soğuyunca bahara kaldı WC işi
yani bi 400gr daha giderse olacak insallah cok tesekkur ederim insallah hepimiz vericezkardişimm 30 kg gitti he şimdi maşallah..:)
hayırlı cumalarr
Benimkide yapınca söylüyor malesef hep diyorum bak kuzenini nasıl oturttum WC ye sen gördun hadi sende otur diyorum altına yapmış hadi oturayım şimdi diyor kız yapmadan diycen diyorum
Buyuk cocuklar daha kolay yapiyolar sanki.
3 gunde ogreniyo bazen. Acele ettinmi ters tepiyo.
Ramazandan sonra bi denerim belki
400 gr da bi günlük iş sabaha görürüsün inşallah..yani bi 400gr daha giderse olacak insallah cok tesekkur ederim insallah hepimiz vericez
hafta sonu programinda kendi konturo edecegin seyler sec bir haftanin emegi bosa gitmesin
gunaydin hayirli cuma lar
kilom 130. 8
hoşgeldin canım, kilolarimiz çok yakın evet bende topigi demirbaslarindanim 5 kilo veriyorum 10 kilo geri alıyorum en son bir senedir ayağındaki agri nedeni ile yürüyüş yapamadım hareketsiz kaldim 15kilo aldim 135 lere geldim, şimdi 15 gündür tam anlamıyla spora ve diyete başladım umarım bu son olur.. hep birlikte ikili rakamlari goruruz insallah:):)bende halıları falan toplasammı diyorum,benım kızım çok su içiyo bide valla her yere izini bırakır bezsiz eminim..
havalar biraz toparlandı işte,başlanabilir aslında..
bizim babannemız cok heveslı kadın 1,5 yaşında başladı hadi hadi diye..
yok dedım 2,5ta başlıycaz,şimdi ben bi start versem o devamını getiricek emnim..bakalım pazartesi ilk denememizi yapıcaz inşallah
bazen çocuk çok bağımlı gibi gözüküyo ama bakıyosun yeni durumu hemen kabullenp öğrenıyo.
benım kızım çok memeciydi,kara kara düşünüyosum gecen yaz nasıl bırakıcaz diye yazın izne çıktıgımda 2 günde hatta 1 günde halletmıstım..şaşırmıştım nasıl yani diye:)
400 gr da bi günlük iş sabaha görürüsün inşallah..
yeme işini sabah ve öğlene yığmaya çalışıcam,akşamları nekadar az tutsam kar:)
umarım çok çok moralım bozulmaz salıya..
günaydın,sende bizdenmişsin:)
ilk defa burda bulundugum bi ortamda kendi kilodaşlarımla karşılaştım bu bana biraz güç verdi açıkçası yalnız olmadıgımı hissettim..
el birliğiyle 2018e 2li rakamlarla gireriz inşallah
hoşgeldin.. boyun kaçtı, sanki daha zayıf görünüyosun?bunu daha önce çekmişim yine kilom 127 iken..
halim bu şuanda da:)
hoşgeldin canım, kilolarimiz çok yakın evet bende topigi demirbaslarindanim 5 kilo veriyorum 10 kilo geri alıyorum en son bir senedir ayağındaki agri nedeni ile yürüyüş yapamadım hareketsiz kaldim 15kilo aldim 135 lere geldim, şimdi 15 gündür tam anlamıyla spora ve diyete başladım umarım bu son olur.. hep birlikte ikili rakamlari goruruz insallah
hoşbulduk..gayet heybetli bir cüsseye sahibim,evet boyum uzun ondan iri ve kilolu duruyorum..bazen dezavantaj yani..hoşgeldin.. boyun kaçtı, sanki daha zayıf görünüyosun?
maaşallah boyun çok uzun, çok avantajlısın.. iki haneli sayılara inince çok ince görünürsün.. şişman değil balık etli olursun o zaman :)60-70 kg olunca karşımdakı insanlar,motivasyonum düşüyosu,böyle daha iyi oldu,bilmiyorum sizde öyle düşünürmusunuz?
onumuzde 8 ay var 2018e kadar vew bu sürede emınım 3lü rakamlardan 2lere inebiliriz..yani iimkansız bi durumla karşı karşıya değiliz aslında ve 2018e 99 bile olsa 3lerden kurtularak başlarsak,bir sonraki ramazana kadar ortalama 4,5 ayda 10-15 daha atıp 8lere ineriz..inermiyiz bence kesin ineriz:)
ben fazla rakamlarla ugrasıyorum..ama iyi bir hesaplama çıktı ortaya bak..seneye bu zamanlarda 8li rakamlarda oldugumuzu düşünsene:)
hoşbulduk..gayet heybetli bir cüsseye sahibim,evet boyum uzun ondan iri ve kilolu duruyorum..bazen dezavantaj yani..
1,80 boyum..gerçi 1,79 ama ben yuvarlıyorum:)
insallah canim ben yıllardır başlayıp bıraktığım için kendime pek fazla güvenemiyorum benimde boyum 1 78 o yuzden cok iri heybetli duruyorum 100 kiloda bile manken gibi oluyorum 99 bile olsam omur boyu koruyabilsem baska birsey istemem.. amacim 60 yada 70 kilo olmak degil insallah hep birlikte el ele bu isi cozeriz60-70 kg olunca karşımdakı insanlar,motivasyonum düşüyosu,böyle daha iyi oldu,bilmiyorum sizde öyle düşünürmusunuz?
onumuzde 8 ay var 2018e kadar vew bu sürede emınım 3lü rakamlardan 2lere inebiliriz..yani iimkansız bi durumla karşı karşıya değiliz aslında ve 2018e 99 bile olsa 3lerden kurtularak başlarsak,bir sonraki ramazana kadar ortalama 4,5 ayda 10-15 daha atıp 8lere ineriz..inermiyiz bence kesin ineriz:)
ben fazla rakamlarla ugrasıyorum..ama iyi bir hesaplama çıktı ortaya bak..seneye bu zamanlarda 8li rakamlarda oldugumuzu düşünsene:)
hoşbulduk..gayet heybetli bir cüsseye sahibim,evet boyum uzun ondan iri ve kilolu duruyorum..bazen dezavantaj yani..
1,80 boyum..gerçi 1,79 ama ben yuvarlıyorum:)
maaşallah boyun çok uzun, çok avantajlısın.. iki haneli sayılara inince çok ince görünürsün.. şişman değil balık etli olursun o zaman :)
ben elif bu arada. 27 yaşındayım, 14 aylık bi kızım var, öğretmenim. sanırım 3 sene oldu bu topikteyim. iki ileri bi geri. hala 100lü kilolardayım. topiğe 94 kilo gelip 89a düşmüştüm. sonra ara verip kilo aldım, hamilelik vs. bu kilodayım işte..
senı cok iyi anlıyorum,hemen hemen aynı durumdayız cünkü..90 kg olsak bile onu 2 yıl korusak sabitleriz o kiloyu..insallah canim ben yıllardır başlayıp bıraktığım için kendime pek fazla güvenemiyorum benimde boyum 1 78 o yuzden cok iri heybetli duruyorum 100 kiloda bile manken gibi oluyorum 99 bile olsam omur boyu koruyabilsem baska birsey istemem.. amacim 60 yada 70 kilo olmak degil insallah hep birlikte el ele bu isi cozeriz
Hoşgeldin :)valla işte bazen avantaj bazen dezavantaj..
dedıgın gibi 100 kılo altında avantaja dönerken,100 külo üstü heybetine heybet katan bişey bu boy işi:)
allah nasip ederde tekrar inersem başta saglık sonra özgüven açısından baya toparlıycam kendımı..
bende esra 32 yasındayım memnun oldum.allah bagıslasın kızını,benımde 28 aylık bi kızım var.istanbuldayım,çalışıyorum..
bende geçmişte baya takım maceraları yaşadım 90lar 80ler vardı bir zamanlar..ama işte evlılıktı,çocuktu derken aldı başını gitti
senı cok iyi anlıyorum,hemen hemen aynı durumdayız cünkü..90 kg olsak bile onu 2 yıl korusak sabitleriz o kiloyu..
hatırlıyorumda gayet rahattım ozmanalar..hatta işe ılk başladıgımda 78-80 kg dönemınde bildigin 40 beden giyen çıtı pıtı bişeydim..
daha altını bılmıyorum hiç olmadım sanırım:)
en zayıf hatırladıgım kılom 78:)
Hoşgeldin :)
Benim kendimi en zayıf hatırladığım zamanım 90 kilolar bende 70 hatta 80leri görmek istiyorum :)
bi ara 115lerdeydim verdim aldım verdim aldım derken şimdi 97ye kadar düştüm
İnşallah sizde bol bol ama koruyarak verirsiniz kilolarınızı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?