Inşallah benim kilo durumum 3yil once 124 ten 81e kadar indim sonra hamilelikten sonra 98leri gördüm tekrar 82ye düştüm ama 3 aydır yine diyet yapamıyorum suan 88 kiloyum acil aksiyon almam lazımamın ınsallah hepbırlıkte zayıflarız?sizin nasıl kılo durumu?
bide üstte gördüm ama defne kızınız mı alerjisimi var?
Inşallah benim kilo durumum 3yil once 124 ten 81e kadar indim sonra hamilelikten sonra 98leri gördüm tekrar 82ye düştüm ama 3 aydır yine diyet yapamıyorum suan 88 kiloyum acil aksiyon almam lazım
Evet kızım Defne alejisi vardı 5 aylik tan beri bende emzirdigim için sütten ona geçtiğinden yemiyordum suan 17 aylık atlattık gibi görünüyor.
aynen canım geçmişi hatırlamak bile mutlu ediyor insanı kendini o kilolarda hayal etmek ..valla işte bazen avantaj bazen dezavantaj..
dedıgın gibi 100 kılo altında avantaja dönerken,100 külo üstü heybetine heybet katan bişey bu boy işi:)
allah nasip ederde tekrar inersem başta saglık sonra özgüven açısından baya toparlıycam kendımı..
bende esra 32 yasındayım memnun oldum.allah bagıslasın kızını,benımde 28 aylık bi kızım var.istanbuldayım,çalışıyorum..
bende geçmişte baya takım maceraları yaşadım 90lar 80ler vardı bir zamanlar..ama işte evlılıktı,çocuktu derken aldı başını gitti
senı cok iyi anlıyorum,hemen hemen aynı durumdayız cünkü..90 kg olsak bile onu 2 yıl korusak sabitleriz o kiloyu..
hatırlıyorumda gayet rahattım ozmanalar..hatta işe ılk başladıgımda 78-80 kg dönemınde bildigin 40 beden giyen çıtı pıtı bişeydim..
daha altını bılmıyorum hiç olmadım sanırım:)
en zayıf hatırladıgım kılom 78:)
Benim ilk hedefim 85 bi 85 olayım sonra koruma yapıcam ama 1 yıl olmaz sanırım 3-4 ay sonra tekrar diyete devam :)hoşbulduk,iyi yolun kısalmış artık,attınmı bi 15 kg ilk etapta baya artar motivasyonun..hatta 80e kadar inip o kıloyu 1 yıl korumaya alsan..1 yılın sonunda tekrar başlasan emınım 70e cok rahat inersin..
aynen canım geçmişi hatırlamak bile mutlu ediyor insanı kendini o kilolarda hayal etmek ..
bende 85 kilo ile evlendim kayınvalidem le aynı evde alt ust oturduk kayserililer surekli börek mantı hamurişi 110lu kilolara geldim..sonra çocugum olmadı aşılamalar tup bebek 135 kiloya çıktım ..kilodan olmuyor dediler 103 kiloya dustum yuruyus ve sporla ..sonrasında 12 sene sonra ıkı hamilelik 120 130 arası dolaşıyorum..
Benim ilk hedefim 85 bi 85 olayım sonra koruma yapıcam ama 1 yıl olmaz sanırım 3-4 ay sonra tekrar diyete devam :)
Ya ben kilo veriyorum ama çok az gidiyor anlamadım öyle çokda yemiyorum ama metebolizmam çok yavaş 2 hafta 1.2 kilo verdim mesela ama diyete ilk başladığımda ayda 6-7 kilo verebiliyorum. Beni korkutan motivasyonumun kırılması işte.emınım olursun kısa bi zamanda,zaten o motivasyonla gaza basarsın sen.7leri neden görmeyeyim ki diye:)
Sagol canim. Hemsire hanim igne yaptiriyorum simdi daha once beze olmustu olmasin diye napiyim ya igne yerlerinin ustune oturamiyorum sonra.
Allah baska dert vermesin tabiki :))
Teşekkürler Esra.Allah razı olsun hoşgeldin umarım istediğim şekilde zayiflarsin
Inşallah benim kilo durumum 3yil once 124 ten 81e kadar indim sonra hamilelikten sonra 98leri gördüm tekrar 82ye düştüm ama 3 aydır yine diyet yapamıyorum suan 88 kiloyum acil aksiyon almam lazım
Evet kızım Defne alejisi vardı 5 aylik tan beri bende emzirdigim için sütten ona geçtiğinden yemiyordum suan 17 aylık atlattık gibi görünüyor.
Ya ben kilo veriyorum ama çok az gidiyor anlamadım öyle çokda yemiyorum ama metebolizmam çok yavaş 2 hafta 1.2 kilo verdim mesela ama diyete ilk başladığımda ayda 6-7 kilo verebiliyorum. Beni korkutan motivasyonumun kırılması işte.
Doğru söylüyorsun canım bende o yüzden bu aralar spora sarmış durumdayım. O giden 1 kiloda öyle gitti yoksa ilk haftamda hiç gitmemişti. Artık hepimiz için hayırlısı biz pes etmeden uğraşırsak elbet öyle de böyle de gidecek o kilolar.bu bir süreç ama,
senın o kıloya inip bunu yaşaman çok normal..
şimdi ben biliyorumki 127den 120ye 1 ayda belkıde daha hızlı inicem ama sonrasında 115e ınmem 5 haftayı bile bulabılır..
aslında en dogrusu ne biliyomusun,kilo fazlası olanların en büyük kozu spordur..
ve bunu diyetle aynı anda yaparak kullanmamalıyız..mesela bellı bır rakama kadar sporsunz gidip,sonra o duraklama zamanında sporu devreye sokup 2 gün falanda saf protein yapınca müthiş kilo gidiyor..hatırlıyorum ben bunu.
şimdide oyuzden 120ye ınınce baslıycam spora,illaki yavaslıycak çünkü..
kılo almadan önce 90larda çok takıldıysan beyin onu kodluyor,ve inerken o basamaklarda biraz oyalanıyor
gunaydınnn bonus bana kızacak gene gurubun imamı cumadan cumaya ugruyıp bildirim yapıorum diye
gecen hafta görümcem geldiii misafir olunca eşimde izinliydı hasankeyf e gezdik falan derken ne diyet ne de guruba gelebildim buraya kadar normal olan hayatım gene buyuk bir darbeyle beni ruhen yerin 7 kat dibine indirdi
kendimde deilim üst komşumun eşi malesef şehit oldu binada yaşı buyuk olan ben olduğumdan gurbette kimsemiz olmadığından yetkililerle birlikte söyleme görevi bana düştüüü allahımımm keşke dilim tutulsaydıda söyletmeselerdi 22 yaşında eşi 27 yasında 3 yıl olcaktı evleneli 1 bucuk yaşında oğlu var kadın eşim gelcek diye temizlik yapıyoduu evde yyaa hayatlar bizde böylee acımasız savaşlar olmasa ölüm olmasa neyi paylaşamıyoruz şu ölümlü dünyada biten hayaller umutlar öksüz kalan melek gibi çocuk pek içinizi kaarratımm ama kusura bakmayın bağırmak istiyorum
içimi size boşalta bilidim evde çocuklar çok etkilendi her ne kadar yansıtmamaya çalışsamda hakkınız helal edin
bende 112 kilo ile hamile kaldim 126 ile doğuma girdim... amin insallah yavrularimizin yanında sağlıklı sıhhatli duralım daha ne isterizki...85 kıloyla ne çıtırdık değilmi?
ben işe ilk başladıgım zamanı hatırlıyorum raamzana 1 hafta vardı sene 2007 eylül
78 kıloyum,öğlen yemege gidince salata yiyorum falan:)amann neyse günümüze dönelimm..üzerine çok zaman koyduk,yaşanmışlıklar,tecrübeler,eş,onun ailesi,çocuk vs. derken herşey gibi kiloda değişti tabi,eli mahkum:)
bende 116 ile hamıle kaldım,doguma girmeden önce tartı 141.di.sonrası işte 2 ileri 1 geri..
allah bize tez zamanda 80-90 aralıgında dolaşmayı nasıp etsin,yavrularımızada saglık sıhhat versin,en büyük zenginlik
Hiç vazgecmeyin ben bir buçuk yıl dir kiloyla uğraşıyorum dile kolay, çok zor kilo verenlerden biride benim ama vazgecmzseniz hep eksiye doğru azda olsa gidecekYa ben kilo veriyorum ama çok az gidiyor anlamadım öyle çokda yemiyorum ama metebolizmam çok yavaş 2 hafta 1.2 kilo verdim mesela ama diyete ilk başladığımda ayda 6-7 kilo verebiliyorum. Beni korkutan motivasyonumun kırılması işte.
bende 112 kilo ile hamile kaldim 126 ile doğuma girdim... amin insallah yavrularimizin yanında sağlıklı sıhhatli duralım daha ne isterizki...
teşekkür ederım arkadasım ozaman bende sama simi diyeyim:)genç anne olmuşsun ne güzel büyütmüşsün maşallah çocukları..darısı bize inşallah
süper..99 çok sevdiğim bi rakam çünkü benımde hayallerımı süslüyor şuanda..orda kal benı bekle demiycem,sen yolunu alıp gidersin gibi gelıyo bana bikaç aya kadar:)85 uzak değil:)
ürtiker eşimde de var,kızımda otomatikman atopik dermatit oldu..geçtimi peki,hala dönem dönem yaşıyomusun problem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?