Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

amın ınsallah hepbırlıkte zayıflarız?sizin nasıl kılo durumu?
bide üstte gördüm ama defne kızınız mı alerjisimi var?
Inşallah benim kilo durumum 3yil once 124 ten 81e kadar indim sonra hamilelikten sonra 98leri gördüm tekrar 82ye düştüm ama 3 aydır yine diyet yapamıyorum suan 88 kiloyum acil aksiyon almam lazım
Evet kızım Defne alejisi vardı 5 aylik tan beri bende emzirdigim için sütten ona geçtiğinden yemiyordum suan 17 aylık atlattık gibi görünüyor.

oo senın baya güzel bir başarı hıkayen varmış zaten,şimdi kaldıgın yerden devam edeceksın sadece..ne güzel maşallah:)
124le başlayıp ilk 2li rakamlara ındıgın dönemdekı mutlulugundan bende istiyorum:):)inşallah başarırız:)süre nekadardı pekı bu 124-81 e iniş?43 kılo dıle kolay..maşallah..
benım kızımda alerjik oyuzden dikkatimi çekti,ilk 6-7 aylıkken oldu,sonra gecen yıl hazıran sonu gibi..
bu yılda beklıyorum yıne hazirana...malesef her yaz öncesi yaşanacak bi durum..
süt alerjisiyse farklı tabi..bizimki atopik..allah bağışlasın prensesinizi

aynen canım geçmişi hatırlamak bile mutlu ediyor insanı kendini o kilolarda hayal etmek ..
bende 85 kilo ile evlendim kayınvalidem le aynı evde alt ust oturduk kayserililer surekli börek mantı hamurişi 110lu kilolara geldim..sonra çocugum olmadı aşılamalar tup bebek 135 kiloya çıktım ..kilodan olmuyor dediler 103 kiloya dustum yuruyus ve sporla ..sonrasında 12 sene sonra ıkı hamilelik 120 130 arası dolaşıyorum..

hoşbulduk,iyi yolun kısalmış artık,attınmı bi 15 kg ilk etapta baya artar motivasyonun..hatta 80e kadar inip o kıloyu 1 yıl korumaya alsan..1 yılın sonunda tekrar başlasan emınım 70e cok rahat inersin..
Benim ilk hedefim 85 bi 85 olayım sonra koruma yapıcam ama 1 yıl olmaz sanırım 3-4 ay sonra tekrar diyete devam :)

85 kıloyla ne çıtırdık değilmi?
ben işe ilk başladıgım zamanı hatırlıyorum raamzana 1 hafta vardı sene 2007 eylül
78 kıloyum,öğlen yemege gidince salata yiyorum falan:)amann neyse günümüze dönelimm..üzerine çok zaman koyduk,yaşanmışlıklar,tecrübeler,eş,onun ailesi,çocuk vs. derken herşey gibi kiloda değişti tabi,eli mahkum:)
bende 116 ile hamıle kaldım,doguma girmeden önce tartı 141.di.sonrası işte 2 ileri 1 geri..
allah bize tez zamanda 80-90 aralıgında dolaşmayı nasıp etsin,yavrularımızada saglık sıhhat versin,en büyük zenginlik

emınım olursun kısa bi zamanda,zaten o motivasyonla gaza basarsın sen.7leri neden görmeyeyim ki diye:)
Ya ben kilo veriyorum ama çok az gidiyor anlamadım öyle çokda yemiyorum ama metebolizmam çok yavaş 2 hafta 1.2 kilo verdim mesela ama diyete ilk başladığımda ayda 6-7 kilo verebiliyorum. Beni korkutan motivasyonumun kırılması işte.

Sagol canim. Hemsire hanim igne yaptiriyorum simdi daha once beze olmustu olmasin diye napiyim ya igne yerlerinin ustune oturamiyorum sonra.
Allah baska dert vermesin tabiki :))

Valla bonus um kuzey 4 aylık oldu sezeryan sonrası o kadar çok iğne yedim ki o yerler hala uyuşuk bende

Teşekkürler Esra.Allah razı olsun hoşgeldin umarım istediğim şekilde zayiflarsin

Canım başın sağolsun Allah sabır versin çok iyi anlıyorum seni zamanla daha iyi olucaksn insallah. Hiç gecmiycek gibi hissediyor insan ilk zamanlar ama sonra zamanla alisiyosun yoksa yaşanmaz ki. Okudum Fatiha Allah kabul etsin inşallah.

Benim oglanda 4 aylık ve alerjisi var salı günü test yaptirtcam gerçi ama büyük ihtimal var dedi çocuk Dr u. İki aydır kilo alımı çok düşük önceki ay 400 Gr aldı bu ay 200 ve egzama oluyo tüm vücudu. Şuan süt ve süt ürünleri yumurta domates yemiyorum. Başka neler yememeliyim bi anlat bana nolur netten arastirmktan beynim sulandı artik

bu bir süreç ama,
senın o kıloya inip bunu yaşaman çok normal..
şimdi ben biliyorumki 127den 120ye 1 ayda belkıde daha hızlı inicem ama sonrasında 115e ınmem 5 haftayı bile bulabılır..
aslında en dogrusu ne biliyomusun,kilo fazlası olanların en büyük kozu spordur..
ve bunu diyetle aynı anda yaparak kullanmamalıyız..mesela bellı bır rakama kadar sporsunz gidip,sonra o duraklama zamanında sporu devreye sokup 2 gün falanda saf protein yapınca müthiş kilo gidiyor..hatırlıyorum ben bunu.
şimdide oyuzden 120ye ınınce baslıycam spora,illaki yavaslıycak çünkü..
kılo almadan önce 90larda çok takıldıysan beyin onu kodluyor,ve inerken o basamaklarda biraz oyalanıyor

Doğru söylüyorsun canım bende o yüzden bu aralar spora sarmış durumdayım. O giden 1 kiloda öyle gitti yoksa ilk haftamda hiç gitmemişti. Artık hepimiz için hayırlısı biz pes etmeden uğraşırsak elbet öyle de böyle de gidecek o kilolar.

nursena basimiz sagolsun

bende 112 kilo ile hamile kaldim 126 ile doğuma girdim... amin insallah yavrularimizin yanında sağlıklı sıhhatli duralım daha ne isterizki...

Hiç vazgecmeyin ben bir buçuk yıl dir kiloyla uğraşıyorum dile kolay, çok zor kilo verenlerden biride benim ama vazgecmzseniz hep eksiye doğru azda olsa gidecek

bende 112 kilo ile hamile kaldim 126 ile doğuma girdim... amin insallah yavrularimizin yanında sağlıklı sıhhatli duralım daha ne isterizki...

sen bana göre baya az almışşsın hamılelıkte:)
ben sankı çok çıtı pıtı bişeymişim gibi utanmadan ay onu yiycem bunu yiycem dedim ilk günden:)
zaten cocuk daha 8 haftalıktı 120 olmustum bile..gerisini takıp edemedim:)

akşam ne yesem diye düşünürken kayınvalıdem aradı balık-salata yapalım diye.
çupraydı sanırım büyük bi balık çeşidi onu fırınlıyo..yanınada bol yeşil salata sıfır ekmek..
bu akşamıda böyle atlatmak iyi oldu:)
ben salıya kadar uğrayamam büyük ihtimal,malum 3 gün tatil..
o güne kadar fiziğinize,ruhunuza ve zihninize,kısacası kendınıze iyi bakın..
şubeye pasta geldi,görmeden yol alayım..:)

Bikac sene olmuyor sonra bi bakmisin üc ay bes ay bi sene sürecek $ekilde yine oluyor.
Kaç kere alerji komasina girdim, yüzüm gözüm yamuldu, hastaneye zor yetistirdiler.
Benimkisi büyük ihtimalle stres nedenli
Zor zamanlarimda çok $iddetli oluyor
ka$inti ve ödem
tek çaresi kortizon ve o da kilo yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…