Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Keh keh keh

Bonus can ben yokum listede. Sen beni sevmiyor musun!? 380 sporum

88 mi oldun inanamiyorum tek ben 90 da kaldim

Yani ben şimdi seni geçtim mi ne oldu sana böyle ben kara kara 88 haberini bekliyordum. Bak lolaxx ikimiz de geçti kaldık mi biz yine 90 larda. Hadi bakalım 3 günü iyi degerlendirelim gözüm ustunde

Cakil gozüm ustumde olsun bende senden ayirmiycam gözümü

cakil80 @baharnaz sizi 88 de bekliyorum yetişin banaaaa.

Reglim bitti o yüzden ödem attım sanırım.

Iyi ak$amlar hatunlar,

Bugün biraz kendime torpil geçtim.
Uzun zamandir kaçamak yapmami$tim.

Sabah: Bir Alman açmasi, bir ekmekcik ve nutella
Ara: eklere benzer bi$ey
Ögle: bir mini porsiyon yogurtlu makarna
onu da zor yedim.
resmen makarna, pilav yeme özürlüyüm
i$e ne götüreyim bilemedim ak$am pratik geldi yapmasi ama götürdügümün yarisini bile zor yiyebildim
Ak$am: 150 gr hamsi iki ekmekcik

Aralarda altin çilek kurusu ve goji ati$dirim

0,2 l kahve
1 l çay
4,5 l su

Eve gidiyorum diye sporum kaldi ve yollar çok dolu
Resmen sIrtIm agrIyor otobüsde

Bugün fadil sIktI yine canImI
Projeyi iki aylIk uzatmI$lar ve bunu bana yeni söylüyor o da konu açIldI diye yoksa söylemeyecek
uzamazsa ba$ka firmaya gönderecek
hadi hop sil ba$tan
zaten yine maa$i eksik yollamI$lar
deli ediyor bu adam beni
ya sabIr diyorum
bakalIm nereye kadar dayanabilecem

Keh keh keh

Bonus can ben yokum listede. Sen beni sevmiyor musun!? 380 sporum

cakil80 baharnaz sizi 88 de bekliyorum yetişin banaaaa.

Reglim bitti o yüzden ödem attım sanırım.
89.9 oldum sana yetişecegiz eminim. Basında 8 i gördüm ya suan çoook mutluyum çok uzun zaman olmuştu.

Bugünkü menum

Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 dilim pide
10 dilim patates kızartması dünkü sohbetlere dayanamadim
1 kase salata

Saat 6 da
2 tane profiterol

Saat 8 de
Yarım sosisli poğaça

Saat 9
Domates soslu sosis
1 sandviç ekmeği
Yeşil salata

Saat 11
1 tane muz 2tane ceviz
Yaklaşık 1200 kalori gibi görünüyor.

28 Nisan

Sabah (12.00) 1 yumurta ile omlet 1 kk peynir 5 zeytin salatalık domates göbek 1 yeşil çay
Ara(15.45) 10 siyah üzüm 5 Altınbaşak 1 ayran
Akşam(18.15) 100 gr tavuk ızgara salata
Ara(21.00) 5 gün kurusu kayısı 2 bardak adaçayı

3 lt su
Spor yohtur

Benim hamileliklerimde iştahım kapaniyor en cok sevdigim tatli cikolata dondurmayi agzima koymadim...yiyemiyordum ilk hamileligimde 12 kilo aldim ikincidede 122 ile hamile kaldim 128 ile dogum yaptim o beni cok sasirtmisti..

Benim hamileliklerimde iştahım kapaniyor en cok sevdigim tatli cikolata dondurmayi agzima koymadim...yiyemiyordum ilk hamileligimde 12 kilo aldim ikincidede 122 ile hamile kaldim 128 ile dogum yaptim o beni cok sasirtmisti..
Doktor bana bebegin sadece 200 kaloriye ihtiyaç duyar onun içinde 1 bardak ayran bile isen yeter boşuna birseyler yeme demişti. Arkadaşım sadece 8 kilo aldı 58 kilo ile nerdeyse hamileliği bitti.7 ay boyunca benim dietteki halimden bile az yedi. Umarım ben de hamilelikte kilo almam

Sali gunu disciye gitmistim ordan pazara gitmistim belki bir payi vardir bu hastalikta.
Hava guzeldi ama ara ara estiriyidi.
Su an gunduze gore daha iyiyim.

Simeranya 4,5 litre su icmis aman allahım didim 4,5 litre su icilirmi ya hadi ictin diyelim nasil cikacak o su

Bu hafta hep 4 l civarinda dolandim
Ne güzel i$te bahaneyle masa ba$indan kalkip bi tur atip geliyorum

Sismanlarin genel durumu bu demek bende ilk hamileliğimde ilk aylarda 6 kilo verip sonrada 6 kilo alarak hamisligi tamamlamistim doğumdan geldim kilom 80 gelinligime giriyordum dedim peh çocuk doğurmakta ne varmış kiloda almadım iki yıl emzirdikce ben bir ye bir ye oldummu 98 yuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…