[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]DelyDoly[/TD]
[TD]520 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]ISILDURU[/TD]
[TD]360 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]260 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]simeranya7[/TD]
[TD]260 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nisan34[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]cakil80[/TD]
[TD]45 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]45 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]11[/TD]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]40 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
88 mi oldun inanamiyorum tek ben 90 da kaldim
Yani ben şimdi seni geçtim mi ne oldu sana böyle ben kara kara 88 haberini bekliyordum. Bak lolaxx ikimiz de geçti kaldık mi biz yine 90 larda. Hadi bakalım 3 günü iyi degerlendirelim gözüm ustunde
Cakil gozüm ustumde olsun bende senden ayirmiycam gözümü
Bonus cok gecmis olsun.dinlenemedigin icin de böyle ağır atlatyrsn sanrm.arada ıhlamur falan da ic cabuk atlatrsn insIyi diyim iyi olim ins. Yarina anca fayda edicek igneler sanirim.
Alyansin icin cok sevindim cok mutlu oluyorum seni boyle gordukce
Benim hamileliklerimde iştahım kapaniyor en cok sevdigim tatli cikolata dondurmayi agzima koymadim...yiyemiyordum ilk hamileligimde 12 kilo aldim ikincidede 122 ile hamile kaldim 128 ile dogum yaptim o beni cok sasirtmisti..sen bana göre baya az almışşsın hamılelıkte:)
ben sankı çok çıtı pıtı bişeymişim gibi utanmadan ay onu yiycem bunu yiycem dedim ilk günden:)
zaten cocuk daha 8 haftalıktı 120 olmustum bile..gerisini takıp edemedim:)
Doktor bana bebegin sadece 200 kaloriye ihtiyaç duyar onun içinde 1 bardak ayran bile isen yeter boşuna birseyler yeme demişti. Arkadaşım sadece 8 kilo aldı 58 kilo ile nerdeyse hamileliği bitti.7 ay boyunca benim dietteki halimden bile az yedi. Umarım ben de hamilelikte kilo almamBenim hamileliklerimde iştahım kapaniyor en cok sevdigim tatli cikolata dondurmayi agzima koymadim...yiyemiyordum ilk hamileligimde 12 kilo aldim ikincidede 122 ile hamile kaldim 128 ile dogum yaptim o beni cok sasirtmisti..
Sali gunu disciye gitmistim ordan pazara gitmistim belki bir payi vardir bu hastalikta.
Hava guzeldi ama ara ara estiriyidi.
Su an gunduze gore daha iyiyim.
Simeranya 4,5 litre su icmis aman allahım didim4,5 litre su icilirmi ya hadi ictin diyelim nasil cikacak o su
Sismanlarin genel durumu bu demek bende ilk hamileliğimde ilk aylarda 6 kilo verip sonrada 6 kilo alarak hamisligi tamamlamistim doğumdan geldim kilom 80 gelinligime giriyordum dedim peh çocuk doğurmakta ne varmış kiloda almadım iki yıl emzirdikce ben bir ye bir ye oldummu 98 yuhBenim hamileliklerimde iştahım kapaniyor en cok sevdigim tatli cikolata dondurmayi agzima koymadim...yiyemiyordum ilk hamileligimde 12 kilo aldim ikincidede 122 ile hamile kaldim 128 ile dogum yaptim o beni cok sasirtmisti..
Oyyy bebişim kıyamam sana bayada bahar çarptı seni ya inşallah çabuk atlatirsinIyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?