canım ben güzel besleniyomda benim bünye anlamıyo onu napcam daha bulamadımfisfisfisfisfisfisfisfisfiscanım güzel beslenmişsin kabağı hatırlattığın iyi oldu kaç zamandır yemiyordum
bendede var o geri zekalı metabolizmadan benimkinede bir ayar versene canım belki korkarda çalışır azcık :roflol::roflol::roflol:citol,maşallah bebelere ..Kızın ne kadar hoş,güzel..Oğlunda çok yakışıklı ve çok fırlama duruyo..Kime selam çakmış öyle..Biz şişkolaramı..:roflol:
Allah korusun,esirgesin tüm çocukları..İyi ve güzel insan olsunlar..:Saruboceq:
Derin'cim sende çok hoşsun ayrıca pekde havalı duruyosun hani..Bide boydan çekde o meşhur endamını görelim..:):)Birde hiç kilolu durmuyosun..Analı kızlı maşallah size..Öpüyorum miniği,koklayarak..:)
Benim tüm konsantrem gitti işte...Bundan korkuyordum iki haftadır çok düzenliydim..yürüyüşümü hafta sonu bile aksatmadım..Ama yok gram oynamıyo bu sabah tartıldım 100gr. çıldırdım..Oturdum bi güzel yedim..Şu an inanın midem bulanıyor..Çünkü istemeden zorlayarak yedim kendimi..
Geri zekalı metabolizmam haketti bunu,görür o gününü..:bbo:
111.8
allahımmm sana şükürler olsun
pekte bişey yapmadım amaa
geçen hafta neyin nesiydii benii öldürüyordu o kiloo
aff bari bundan sonra işin ucunu bırakmasammmmmmmmmmmm
allahım sen yardım et bizee
nasıl bir şey bu bugaz yeme istgi iştahh
yaa
sabah kızıma minik kurabiye koyuyorum beslenmesine 2 tane koydum
kızm diyoki anne birini al bitirememm
ha ne var azcıkk bende öle olsaydımm
ne o dayı gibi konuşltun şimdi bayılıyorum dayıyaGünaydınnn.....
Kilomu aynı yazarmısın citol kardeş....100gr.lafı bile edilmez, pehhh...
Derin, tam çıkıcaktım seni gördüm..Merak ettim kilonu..
Ben maalesef yine hüsran yaşıyorum...Olsun pes etmiyelim diimi ama...:)
:lepi:118.4 yuppiiiiiiiii:lepi:zemuszemuskaydirigubbakcemile2
çok sevindim vallahi geçen hafta 121 dim yani geden kilo 2.5 demekki dün ve evvelsi gün gezmek olmasaydı daha çok gidecekti olsun bunada şükür inşallah bu haftada devamı gelir citol bak yakalayacağım seni ona göre koştur bakalım önümden yol aç banakaydirigubbakcemile5
:lepi:118.4 yuppiiiiiiiii:lepi:zemuszemuskaydirigubbakcemile2
çok sevindim vallahi geçen hafta 121 dim yani geden kilo 2.5 demekki dün ve evvelsi gün gezmek olmasaydı daha çok gidecekti olsun bunada şükür inşallah bu haftada devamı gelir citol bak yakalayacağım seni ona göre koştur bakalım önümden yol aç banakaydirigubbakcemile5
yağmurgözlü,gel hızla tokuşturalım metabolizmaları..:roflol:
yagmurgozlu buldum seni :)
bizde seni yumuşak yumuşakŞenizDerin'cim inan o kadar sevindimki..
Tüm kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sağol yenacım hep birlikte vereceğiz kiloları birbirimizden destek alarakkaydirigubbakcemile5
Derin,dayı derken ramiz dayıdan bahsediyosun diimi..Adamım o benim, birde Ali..hihihi
Diziyi çakma lost yaptılar valla..
evet canım bayılıyorum onun kardeş diyişine ses tonuna pazartesiyi iple çekiyorum
Öpüyorum hepinizi tombul yanaklarınızdan..:)
:hooray:alkisalkisalkis
dilencii,sakın ne iç nede dış mihrakları dinleme....:):)Azıcık daha sabret 68 ol yeter..
Derin'cim bende bilmiyom naapıcaz bu kiloları,bi ara seçil görev edinmişti yoluyodu metabolizmanın saçını başını ama..hasta oda gelemez..
600 grmı azımsama versekte keşkee her haftaşimdi kaçamak yapmamış bi insan olarak üzgün bir durumda az kilo vermemin yası içindeyim sağolsun citol aplam kulağımdan tutup getirdi :mymeka: :mymeka:
bende geldim sadece 600 gr vermişimlmaz: lmaz: lmaz: işte 122 olan kilom
121.400 olmuş ağlayım mı?
bende şimdi 3 ceviz aldım önümekızlar ben 93.3 geldim sabah en son bildirimde 94.2 mi demiştim bilmiyorum.kabızlık ta olmasa daha iyi gidecek ama .iştah miştah yok bende hamilelik şokundan sonra
bugün sabah kalasik kahvaltı çömlek peyniriyle
öğle küçük kutu ton balığı ve bardak çorba
akşam da kabak düşünüyorum.
sabahları kayısı yiyorum aç karına 1 ceviz 4-5 fındık ama pek faydası olmuyo kabızlığa .form çayı da içeyi pek sevmedğimden aklıma gelmiyor.
ne yapacam ben bu kabızlığı basurum azacak diye korkuyorum
maşallhhhhhhhhhh:lepi:118.4 yuppiiiiiiiii:lepi:zemuszemuskaydirigubbakcemile2
ya onlar bahçeden deyilcitol kızın da oğlun da çok tatlişler
bahçeyi de ne güzel yapmışsın ben de yapmaya çalıştım ama bizim evde durmuyo saksılar devriliyo kuşlar saldırıyo :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?