Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım güzel beslenmişsin kabağı hatırlattığın iyi oldu kaç zamandır yemiyordum
canım ben güzel besleniyomda benim bünye anlamıyo onu napcam daha bulamadımfisfisfisfisfisfisfisfisfis
bendede var o geri zekalı metabolizmadan benimkinede bir ayar versene canım belki korkarda çalışır azcık :roflol::roflol::roflol:

ahhh keşke çitolüm Allah bağışlasın maşallah kuzularına derincim maşallah ana kız çok güzelsiniz hiç kilonu hiç göstermiyon bacımmm

Günaydınnn.....

Kilomu aynı yazarmısın citol kardeş.... 100gr.lafı bile edilmez, pehhh...
ne o dayı gibi konuşltun şimdi bayılıyorum dayıya
Derin, tam çıkıcaktım seni gördüm..Merak ettim kilonu..

Ben maalesef yine hüsran yaşıyorum...Olsun pes etmiyelim diimi ama...:)

günaydın canım vallahi 2 gündür gezmeğe gidince kaçtı tabii korkudan çıkamadım aslında 8 den beri uyanığım ama cesaret demedim birde bağırsaklarımda hiç çalışmıyor . ama çok şükür bugünleride gördük çünki aylardır 122 123 tüm şimdiki amacım 110 ve altına inmek inşallah oda olur
üzülme canım en azından diyette olduğun için yalnış birşey yapmıyorsun yazıyorsun buraya aslında çok az yiyorsun geceleri bazen meyva ile geçiştiriyorsun ama metabolizmaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile alsana işte

yağmurgözlü sağol canım evet boyum uzun olduğu için 120 lik bir hatun gibi durmuyorum hatta 130larda bile ama yookkkkkkkkk yokkkkkkkkkk bu 18 kilonun gitmesi lazım yaza kadar

Derin'cim inan o kadar sevindimki..

Tüm kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Derin,dayı derken ramiz dayıdan bahsediyosun diimi..Adamım o benim, birde Ali..hihihi
Diziyi çakma lost yaptılar valla..

Öpüyorum hepinizi tombul yanaklarınızdan..:)

günaydın kızlar bakıyorum hepiniz burdasınız ne güzel kalabalık ama ben tartıya çıkınca bozuldum 100 gr bile gitmemiş anlayamadım yani citolcuğum beni aynı yaz bana şart oldu diyetisyene gitmek bu hafta verenleri tebrik ve taktir ediyorum çok güzel kilo vermişsiniz hihoyyythihoyyyt

yağmurgözlü,gel hızla tokuşturalım metabolizmaları..:roflol:

:hooray:alkisalkisalkis

bizde seni yumuşak yumuşakŞeniz
:hooray:alkisalkisalkis

yağmurgözlü sağol canımŞeniz

ben de öyle diyorum ama 72 de olur şimdilik:) ince kemikliyim ben. herkes ben kalın kemikliyim der ama yok benim ip gibi bileğim kemik falan değil yağ çok. o yüzden fazla durmuyo. ben resim eklerim o kilolarda devam et veya dur dersiniz:)

kilo verenleri tebrik ederim derin çok sevindim sana glikoz da 85 i kırmış oh oh. çitol hazır kendiliğinden vrmişken bunu bi işaret olarak algıla ve asıl bence.

ben üç dört gündür aynıyım malum. ondan önceki yoğurt diyetine bağlı olarak verdiğim kilo da 1.4 efenim.

sevgiler..

Temizlik Yapın, Formda Kalın!

Evinizin temizliğini kendiniz yapın. Camları silin, yerleri süpürün çünkü ev işleri hem kalori yaktırıyor, hem terapi yapıyor.

Uzmanlar geleneksel kadın uğraşlarının hem stresten arındırıcı, hem formada kalmayı kolaylaştırıcı etkinin tartışılmaz olduğunu söylüyor. Ütü yapmak, reçel kaynatmak, hamur yoğurmak, turşu kurmak, camları ve yerleri silmek gibi işler, doğal iyileştirme yöntemleri arasında yerini alıyor.

Mutlaka pilatese, yogaya gitmek zorunda değilsiniz. İçinizdeki kötü enerjiyi temizlik yaparken boşaltabilirsiniz. Evin direği olan kadınlar, ev işlerini yaparken formda kalabiliyorlar.

Pek çok zaman strese sebep olan ancak şimdilerde farklı yönleri keşfedilen ev işleri, zayıflamak ve zinde kalmak için bire bir. Ütü yapmak, cam silmek, küveti silmek, yerleri süpürmek, bulaşık yıkamak zinde kalmanızı sağlıyor. Ayrıca fazla kaçırılan öğünleri, ele bir bez alıp cam silerek atmak hiç de kötü değil!

Sabahın köründe spor merkezlerine koşmak yerine, bir müzik açıp ev egzersizlerine başlayabilirsiniz. Araştırmalar, ev işi yapmanın, yürüme bandında geçirilenden çok daha fazla fayda sağlıyor.

Ev işleri sadece evi temizleyip güzelleştirmeye yaramıyor, aynı zamanda, bu işi yapanın da zindeleşmesine sebep oluyor. Araştırmaya göre, bir çamaşır makinesi dolusu çamaşır ütülemek, 250 kalori verdiriyor. İki büyük pencerenin camlarını silmek, bir bardak dondurmadan kurtulmaya yarıyor. Çift kişilik bir yatağın çarşafının değiştirmek, iki kadeh şampanyanın vücuttan atılmasına eşit oluyor.

Toz almak, sadece kalori kaybettirmiyor, aynı zamanda kan dolaşımını hızlandırıp stresten kurtulmaya yardımcı oluyor. Eşyaların yerini değiştirmek ise en fazla kalori yaktıran işlerden biri! Bir hamburger veya iki çikolatalı kurabiyeden kurtulmanızı sağlıyor.

Bahar geldiğinde, kıştan çıkan evinizi kendiniz boyayarak ciddi kalori harcayabilirsiniz. Üstelik yaza ince girmek için yaptığınız diyete ne kadar etkili olacağını unutmayın.

30 dakikada kaç kalori yakıyorsunuz?:

Toz almak, yüksek rafları temizlemek, perde takıp çıkarmak- 50 kalori

Ütü yapmak, yatak hazırlamak, kıyafetleri kaldırmak- 70 kalori

Yemek hazırlamak, sofrayı düzenlemek-80 kalori

Yerleri süpürmek veya silmek- 90 kalori

Bulaşık yıkamak, odayı toparlamak, eğilip kalkmak- 100 kalori

Camları silmek, araba yıkamak- 150 kalori

Banyo ovmak, torba taşımak- 200 kalori

Merdiven çıkmak, boya yapmak- 250 kalori

bırakın kızlar işi gücü evimize temizliğe gidiyoruz:roflol::roflol::roflol:

citol kızın da oğlun da çok tatlişler
bahçeyi de ne güzel yapmışsın ben de yapmaya çalıştım ama bizim evde durmuyo saksılar devriliyo kuşlar saldırıyo :tomato:

600 grmı azımsama versekte keşkee her hafta
bende şimdi 3 ceviz aldım önüme
saglık adına
maşallhhhhhhhhhh

citol kızın da oğlun da çok tatlişler
bahçeyi de ne güzel yapmışsın ben de yapmaya çalıştım ama bizim evde durmuyo saksılar devriliyo kuşlar saldırıyo :tomato:
ya onlar bahçeden deyil
eski evimin balkonundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…