Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam tontiş hanımlar
107 ile basladıgım zayıflama serüvenime 86.200 lere gelmıs bulunmaktayım hedefım 80 umarım verırım..
hamılelık , doğum, sonrasında safra kesesı amelıtaı cok huzursuzluklar yasamıstım bu kılo verme benı motıve edıyor gıydıgımı yakıstırıyorum sevınıyorum darısı basınıza arkadaslar ....
citol canım 86.200 yaz :))))

yaaa kızlar abimin nişanı var giremiyorum telaştan kusura bakmayın bende tartı yok yine üüüf beni 101 yazın görüşürüz en kısa zamanda gelcem geçmişi okuyamadım ama kilo veren herkesi tebrik ederim... hayırlı cumalar :)

Ben niye unutim nan unutmuş gibi bi halim mi var kendimle savaşıyorum burda alsanaalsanasmile

Yemek yemek istiyorum...yiyorum... sonra pişman oluyorum üzülüyorum...üzülürken acıkıyorum tekrar yiyorum...
Yemek yemek istiyorum...yiyorum... sonra pişman oluyorum üzülüyorum...üzülürken acıkıyorum tekrar yiyorum...

Yemek yemek istiyorum ...yiyorum...sonra pişman oluyorum üzülüyorum...üzülürken acıkıyorum tekrar yiyorum...

halim komik geliyo bazen bazende umutsuz vaka ....

dilenciii bakırköye bi uğramam lazım len mirmirmirmir 3 ay gitmedim ne özledim hee pehh

ambrosia2007 ........88.3.................................aynı
applecherry ............90....................................80.5.........................0.5
asirenkler..............77..................................
Bonus.................. 88.1........................ 88.7.
BEYZUS................89.5.......................izinli
bursa16.................100.35 .....................99.......................................1.35
blender..................106.......................?
capriice................104 .............izinli28
citol....................113........................111.8..................................1.2
Cisu......................96....................?
cherry_pie,............101.....................101
derin...................121...................118.4 ......................................2.6
Dilenciii ...............81.4.......................79.8.....................................1.6
denklem444.............104.8...........................?
egedeniz03.........................89.6.................89.6
emrahelif...............122............................121.4..............................0.6
ekim2009...............92.5.........................izinli
fisun....................87.1............................86.2...............................0.9
Guide....................94.2.........................93.3........................................0.9
glikoz......................85.7......................... 84 .......................................1.7
mmuti................... 89...........................aynı
Nur1835 ................68..........................67...........................................1
Seçil00..................82.1............................izinli
ŞıMAL ................... 100.7.....................99.8.....................................0.9
sans_sans.................93......................mazereti var
tursari...................85.5............................aynı
YENA................... 89.8........................aynı
YURDUSUM.............85............................izinli
Yağmurgözlü........... 108,1..........................108,5
xhüzünx.................104.1........................izinli
zalimi.....................88..............................87.5................................0.5

1.miz :hooray:
derin....................................2.6
2.lerimiz
glikoz.....................................1.7
Dilenciii .................................1.6
bursa16.................................1.35
citol.......................................1.2
Nur1835 ....................................1

3.lerimiz :1hug:

ŞıMAL ........................ ..........0.9
fisun.........................................0.9
Guide.......................................0. 9
emrahelif....................................0.6
zalimi........................................0.5
applecherry ...............................0.5

tebrik ederim canı. aynı kiloya çıkmışız bi daha hiç görmeyiz inşallah..
özledik güzelim. mutluluklar dilerim abine.. sevgiler..

gel gel annem emekli hemşire ordan ayarlarız yatacak yersempatiksalakcinni

bence sen diyetisyene değil psikoloğa git bonus. yani ne yemen gerektiğini biliyosun sana gereken duygusal yemeye neden olan probelmlerini çözmek sanırım. ne güzel yiyodun galetaları çıt çıt. noldu bırakıldı mı diyet tamamen yoksa bi kaç gün mü kaçırdın?

bırakmak istemiyorum ama bıktım uığraşmaktan helede aklımda sürekli yediğime dikkat etmem gerektiğinin olmasından çok sıkıldım..diyetisyen kontrolüne gitmedim veremedim kafam bozuldu boşuna gitti o kadar para alsanaalsanasmile

Bak acıktım :roflol: gülüyorum ama valla psikayatriye gidince söyliycem mirmirmirmir

Sen çiçek böcük yapmışın kendine görmedim sanma :jeyyar: seviyor sevmiyor yapimi sana aklinialirimsmile

anammmmmmmm gaza geldim bu kiloyla üçüncü olmuşum haftaya derece yapayım bari citol aplam ellerine sağlıkkkkkkkkkkk:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

ablam süper iştahımgeldi annemde sevinir benim temizlik yapmam eve gidsince hemen odamı temizliyorum ve eşyaların yerlerini değiştiriyorum:lepi: :lepi: :lepi:

Sen çiçek böcük yapmışın kendine görmedim sanma :jeyyar: seviyor sevmiyor yapimi sana aklinialirimsmile

aman ne bileyim o denk geldi. fal falan bozar beni. ben kendime soruyorum seviyyooor mu dalga mı geçiyoorrr diye:)

yediklerine dikkat etme diye düşünme alenen kendini belli bi süre hasta olarak gör ve o listenin dışında tek bişey yeme. iyileşeceğini düşün onları yersen ne bileyim. yediklerime dikkat ediyorum demek için biraz fazla kilodayız zaten henüz:)) öyle dikkat le falan olmaz biraz katı olmak lazım. para boşa gitti diye de düşünme sen o paralarla ne kebaplar iskenderler çikolatalar götürürdün oraya vermedim doktora verdim hiç değilse kilo almadım diye düşünvereliniortak

citolcum ellerine sağlık..
kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum...
derin, çok güzel vermişsin bu hafta... hepimize motivasyon olacaksın...
darısı diğer haftaların başına...
darısı hepimizin başına...

sağol canımk bu hafta biraz daha dikkatli davrandım özellikle akşam yemeklerinde meyva olayını bile 8 de bitirdim ne bileyim leslie abla ile yürüdüm birde acayip hır yapmıştım geçen hafta bazı kişilere kızdım inşallah bu hırsım çabuk geçmez allahım yardım et bizlerede şu pis kilolardan kurtulalım 2 hanelere inmeden daha sevinemiyorum canım inşallah birgün 99 u görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…