Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben şimdi 107 kiloyum.. bi miktar kilo verdim ama nasıl oldu ben de hiç bilmiyorum bilmiyorumkismile az da değil 25 kilo.. nasıl olduğunu bilsem aynen devam edicem ama.. 1,5 yılda verdim ama çok uzuuuun zamanda.. şimdi aynı miktarda kiloyu 4 ayda vermem gerekiyo mustakbel eşimin ailesiyle tanışıcam :kedi: bana yardım edin lütfen.. iradesiz yapımdan nefret ediyorum

EVET AYNI DERTTEN MÜZDARİP BULUNUYORUZ BACIMMMM YADA ABLAM Bİ KONUŞALIM SENLE FİKİR ALIŞVERİŞİ VE BİRLİKTE HAREKET EDELİM olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

EVET AYNI DERTTEN MÜZDARİP BULUNUYORUZ BACIMMMM YADA ABLAM Bİ KONUŞALIM SENLE FİKİR ALIŞVERİŞİ VE BİRLİKTE HAREKET EDELİM olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

bak bu yaz değil önceki yaz yani tam bir buçuk yıl eder uzun süre spor yaptıktan sonra tartılıp 129 kilo olduğumu görmüştüm.. kaç kiloya kadar çıktığımı tahmin bile edemiyorum tartıda en çok gördüğüm rakam 133 ve ben ondan sonra da şiştim yani.. bi sevgilim vardı onunla görüşeceğim için dikkat etmeye başladım (ilk kez görüşecektik uzun zaman sonra) ama kilolu olduğumu biliyo tabi ben de dedim ki en azından onun bildiği halime döneyim. nitekim döndüm 123 kiloya düştüm yani.. sonra evden ayrıldım.. öğrencilik işte yurda girdim yurtta tam 7 kilo verdim.. sonra erkek arkadaşımla problemlerim olduu öööyle eridim gittim.. ama kaldım böyle işte ramazandan beri 107-109 dolaşıyorum .. bi arada 105 i gördüm.. ama ne zaman 105 i görsem sanki bana bahşedilmiş bi lütuf gibi yiyiyorum da yiyiyorum

bi de benim bi terbiyesizliğim daha var.. ben çok kolay doyuyorum.. yani çok az şeyle.. eskisi gibi değilim.. midem terbiyeli geçmişe nazaran.. hiç ekmek yemiyorum zaten.. ama tad almayı çok seviyorum ben.. tok da olsam yiyebiliyorum yani engellemiyo tokluğum.. bana en çok dert çıkaran bu iste..senağlama

Bi de memurum ben.. otur babam otur.. sabahtan akşama kadar.. ama bugün eve yürüyerek gidicem hava çok güzel kaydirigubbakcemile5

canım hoş geldin. benim için de tanışma olayı etken oldu zayıflamada:) vesikalık resmimi görmüş annesi heralde 55 kg falandır demiş yüzüm ufak da. ben de duyunca allahh dedim kesinlikle zayıflamadan tanışmam artık:) şimdi tanışmama ihtimaliz bile var ama zayıflamak bana kar olarak kalıyor tabinaniknanik

kilolu bayanlar olarak genel sorunumuz zaten doysak da yemekten zevk almak. artık o zevkleri başka yere kanalize etmeye çalışacağız başka yolu yok:dance:

yürüyerek gitmye çalışmak iyi fikir tatlım. kolay gelsin

Bildirimde gecmi kaldim bilmiyorum..Gec kaldimsa kusura bakmayin..Bu hafta kilo vermem biraz düsmüs 96 kilodan 95.2 ye düsmüsüm..Herkese kolay gelsin kilo veren arklar tbrkler ..Veremeyenler yilmak yok devam

ha işte beni tarif etmişsin canım ya aynen ben ama bu kez kararlıyım benim sevgilimde hep yanımda oldu en çok onun için istiyorum benim tüm kilom hormon bozukluğu ile başladı ve gerçekten bu kez kurtulmalıyızzzzzzzz:içelim: :içelim: :içelim:

bayanlar ben de 92 kiloyum şu an beni de aranıza alın ne yapıyorsunuz. haftanın hangi günü tartılıyorsunuz burada olup bitenden kısaca bilgilendirilirsem çok mutlu olacağım
opuyorumnanaktan

aynı bende doktorada gittim dedimkii
milletin 20 dakka sonra beynine tokluk sinyali gidermiş
bendee vericiler bozuk gitmiyor

Bildirimde gecmi kaldim bilmiyorum..Gec kaldimsa kusura bakmayin..Bu hafta kilo vermem biraz düsmüs 96 kilodan 95.2 ye düsmüsüm..Herkese kolay gelsin kilo veren arklar tbrkler ..Veremeyenler yilmak yok devam
maleseff
öglen 12 ye kadar bekliyoruz sonra liste yayınlanacakyaa
haftaya erkenden bildirmeyi unutma cnm
bayanlar ben de 92 kiloyum şu an beni de aranıza alın ne yapıyorsunuz. haftanın hangi günü tartılıyorsunuz burada olup bitenden kısaca bilgilendirilirsem çok mutlu olacağım
opuyorumnanaktan
yazıyorum seni listeye 92 ile
cuma günleri 12 ye kadar kilomuzu bildiriyoruz
işte genel paylaşım bayanssulusmile

Çok iyi kilo vermişsin..Süperrr...

Devamı gelir umarım...Kolay gelsin..

Volkan Konak izliyorum çok mutluyum ..:):)

Yine didoyu söylerken arka fonda Kazım Koyuncu'nun resimleri vardı..Ne hakikatlı dost...

Cuma günleri Volkan sonra Okan oooh değmeyin keyfime..

Bugün başsağlığına gittik..Bir tanıdığımız, yaşlı ve hasta olmasına rağmen ne çok üzgündü çocukları..

Ölüm çok kötü, çok gerçek bişey...Herşeyin çaresi var ama ölümün yok..(

Selam hatunlar..

Son düzenleme:
sabah bir parça ekmekle zeytin yedim
çok az yaptım gece regl olmuşum her yerim agrıyo
öglende bir tabak makarna yedim
yanınada yogurt koydum

O kısır döngüyü bilirim canım onun yüzünden bu halde değilmiyiz zaten tek istedigimiz Mutlu olmak ama yanlış yerde arıyoruz sanırım

ellerine sağlık çitolcümm herkese tebrikler

bi haftadır süren gerginliğim belli oldu regl olmuşum belkim ödem filanda vardı ınşallah haftayada aynı sıkılıkta devam ederimde ikişer üçer ineriz hep beraber yaza fıstık , taş hatta cillop gibi hatunlar olarak çıkmak dileğiyle

Canım aynı sorunu bende hep yaşıyorum nasıl bişey anlam veremedim insanın kendiyle mücadele etmesi .Yememem gerek biliyorum ama kendimi kontrol edemiyorum elimde yarım ekmek hırsla ısırırken sanki kendi öfkemi çiynergibi oluyorum kendime daha çok kızıyorum manyak bi kısır döngü Rabbim yardımcımız olsun

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-duyurulari/346355-kk-yeniden-starini-ariyor.html iyi akşamlar kızlarr
kk da 2. ses yarışması düzenleniyorr
ilki çok eglenceli ve güzeldi
fakat 2.de katıım azlıgı nedeni ile yarışma yapılmaya bilirnirr
güzel ses şart deyil ( ben bilee gönderdim)
maksat muhabbet eglencee
siz telefonunuza yada pc nize kaydı çekin cenebaz arkadaş msn den ilertelim
o geri kalan her şeyi halledekk

kızlar valla kimi sevgilisine kimi kocasına kızıyor azimle zayıflıyor bende görümceme ve kaynanama yaza kadar nasıl zayıfladığımı göstercem.çok hırslıyım çok.kendisinin suratına bakılcak hali yok benim kilolu halim takmışlar .kaynananm kaç yaşında kadın kendi benden kilolu ama benim kilom sözkonusu olunca gülerek konuşabiliyo çok hırslıyım çok.hem yaza düğünlerde var peş peşe temmuza kadar en az 10 15 kilo vercem süslenip püslenip gitcem o düğünlere çatlatcam herkesiiiiiiiiiiiii ohhhhhhhhhh o zaman içinin yağlarıda eriycek valla bi 10 kiloda o düğünden sonra vercem ay hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…