- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
ben şimdi 107 kiloyum.. bi miktar kilo verdim ama nasıl oldu ben de hiç bilmiyorum bilmiyorumkismile az da değil 25 kilo.. nasıl olduğunu bilsem aynen devam edicem ama.. 1,5 yılda verdim ama çok uzuuuun zamanda.. şimdi aynı miktarda kiloyu 4 ayda vermem gerekiyomustakbel eşimin ailesiyle tanışıcam :kedi: bana yardım edin lütfen.. iradesiz yapımdan nefret ediyorum
kolay gelsin tatlımm odanın temizliği yetmesse benim evede bir uğra sengözlerimebaksanabsırnaşık şey
EVET AYNI DERTTEN MÜZDARİP BULUNUYORUZ BACIMMMM YADA ABLAM Bİ KONUŞALIM SENLE FİKİR ALIŞVERİŞİ VE BİRLİKTE HAREKET EDELİM olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
ben şimdi 107 kiloyum.. bi miktar kilo verdim ama nasıl oldu ben de hiç bilmiyorum bilmiyorumkismile az da değil 25 kilo.. nasıl olduğunu bilsem aynen devam edicem ama.. 1,5 yılda verdim ama çok uzuuuun zamanda.. şimdi aynı miktarda kiloyu 4 ayda vermem gerekiyomustakbel eşimin ailesiyle tanışıcam :kedi: bana yardım edin lütfen.. iradesiz yapımdan nefret ediyorum
bak bu yaz değil önceki yaz yani tam bir buçuk yıl eder uzun süre spor yaptıktan sonra tartılıp 129 kilo olduğumu görmüştüm.. kaç kiloya kadar çıktığımı tahmin bile edemiyorum tartıda en çok gördüğüm rakam 133 ve ben ondan sonra da şiştim yani.. bi sevgilim vardı onunla görüşeceğim için dikkat etmeye başladım (ilk kez görüşecektik uzun zaman sonra) ama kilolu olduğumu biliyo tabi ben de dedim ki en azından onun bildiği halime döneyim. nitekim döndüm 123 kiloya düştüm yani.. sonra evden ayrıldım.. öğrencilik işte yurda girdim yurtta tam 7 kilo verdim.. sonra erkek arkadaşımla problemlerim olduu öööyle eridim gittim.. ama kaldım böyle işte ramazandan beri 107-109 dolaşıyorum .. bi arada 105 i gördüm.. ama ne zaman 105 i görsem sanki bana bahşedilmiş bi lütuf gibi yiyiyorum da yiyiyorum
bi de benim bi terbiyesizliğim daha var.. ben çok kolay doyuyorum.. yani çok az şeyle.. eskisi gibi değilim.. midem terbiyeli geçmişe nazaran.. hiç ekmek yemiyorum zaten.. ama tad almayı çok seviyorum ben.. tok da olsam yiyebiliyorum yani engellemiyo tokluğum.. bana en çok dert çıkaran bu iste..senağlama
aynı bende doktorada gittim dedimkiibak bu yaz değil önceki yaz yani tam bir buçuk yıl eder uzun süre spor yaptıktan sonra tartılıp 129 kilo olduğumu görmüştüm.. kaç kiloya kadar çıktığımı tahmin bile edemiyorum tartıda en çok gördüğüm rakam 133 ve ben ondan sonra da şiştim yani.. bi sevgilim vardı onunla görüşeceğim için dikkat etmeye başladım (ilk kez görüşecektik uzun zaman sonra) ama kilolu olduğumu biliyo tabi ben de dedim ki en azından onun bildiği halime döneyim. nitekim döndüm 123 kiloya düştüm yani.. sonra evden ayrıldım.. öğrencilik işte yurda girdim yurtta tam 7 kilo verdim.. sonra erkek arkadaşımla problemlerim olduu öööyle eridim gittim.. ama kaldım böyle işte ramazandan beri 107-109 dolaşıyorum .. bi arada 105 i gördüm.. ama ne zaman 105 i görsem sanki bana bahşedilmiş bi lütuf gibi yiyiyorum da yiyiyorum
bi de benim bi terbiyesizliğim daha var.. ben çok kolay doyuyorum.. yani çok az şeyle.. eskisi gibi değilim.. midem terbiyeli geçmişe nazaran.. hiç ekmek yemiyorum zaten.. ama tad almayı çok seviyorum ben.. tok da olsam yiyebiliyorum yani engellemiyo tokluğum.. bana en çok dert çıkaran bu iste..senağlama
maleseffBildirimde gecmi kaldim bilmiyorum..Gec kaldimsa kusura bakmayin..Bu hafta kilo vermem biraz düsmüs 96 kilodan 95.2 ye düsmüsüm..Herkese kolay gelsin kilo veren arklar tbrkler ..Veremeyenler yilmak yok devam
yazıyorum seni listeye 92 ilebayanlar ben de 92 kiloyum şu an beni de aranıza alın ne yapıyorsunuz. haftanın hangi günü tartılıyorsunuz burada olup bitenden kısaca bilgilendirilirsem çok mutlu olacağım
opuyorumnanaktan
bayanlar ben de 92 kiloyum şu an beni de aranıza alın ne yapıyorsunuz. haftanın hangi günü tartılıyorsunuz burada olup bitenden kısaca bilgilendirilirsem çok mutlu olacağım
opuyorumnanaktan[/QUOTE
Hoşgeldin..
merhaba arkadaslar siteye yeni üyeyim benide araniza alin listemi yaziyorsunuz acaba
Hoşgeldin aramıza..
Ben niye unutim nan unutmuş gibi bi halim mi var kendimle savaşıyorum burda alsanaalsanasmile
Yemek yemek istiyorum...yiyorum... sonra pişman oluyorum üzülüyorum...üzülürken acıkıyorum tekrar yiyorum...
Yemek yemek istiyorum...yiyorum... sonra pişman oluyorum üzülüyorum...üzülürken acıkıyorum tekrar yiyorum...
Yemek yemek istiyorum ...yiyorum...sonra pişman oluyorum üzülüyorum...üzülürken acıkıyorum tekrar yiyorum...
halim komik geliyo bazen bazende umutsuz vaka ....
dilenciii bakırköye bi uğramam lazım len mirmirmirmir 3 ay gitmedim ne özledim hee pehh
1.miz :hooray:
derin....................................2.6
2.lerimiz
glikoz.....................................1.7
Dilenciii .................................1.6
bursa16.................................1.35
citol.......................................1.2
Nur1835 ....................................1
3.lerimiz :1hug:
ŞıMAL ........................ ..........0.9
fisun.........................................0.9
Guide.......................................0. 9
emrahelif....................................0.6
zalimi........................................0.5
applecherry ...............................0.5
bırakmak istemiyorum ama bıktım uığraşmaktan helede aklımda sürekli yediğime dikkat etmem gerektiğinin olmasından çok sıkıldım..diyetisyen kontrolüne gitmedim veremedim kafam bozuldu boşuna gitti o kadar para alsanaalsanasmile
Bak acıktım :roflol: gülüyorum ama valla psikayatriye gidince söyliycem mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?