kızlar valla kimi sevgilisine kimi kocasına kızıyor azimle zayıflıyor bende görümceme ve kaynanama yaza kadar nasıl zayıfladığımı göstercem.çok hırslıyım çok.kendisinin suratına bakılcak hali yok benim kilolu halim takmışlar .kaynananm kaç yaşında kadın kendi benden kilolu ama benim kilom sözkonusu olunca gülerek konuşabiliyo çok hırslıyım çok.hem yaza düğünlerde var peş peşe temmuza kadar en az 10 15 kilo vercem süslenip püslenip gitcem o düğünlere çatlatcam herkesiiiiiiiiiiiii ohhhhhhhhhh o zaman içinin yağlarıda eriycek valla bi 10 kiloda o düğünden sonra vercem ay hadi inşallah
bende kendi kendime kızıyorum niye bu hale geldim böyleyim diye kafama çok takmaya başladım cumartesi günü ipin ucunu kaçırdım bugün kendimi cezalandırdım akşam yemeğinde içi alınmış bir dilim ekmek ve sadece brokoli salatası yedim yaza kadar benim de 10 kilo vermem lazım arkadaşım bugün ip atlamaya başladım bakalım yararı olacakmı tvde bir dr demiş ip atlamak çok faydalı diye bir dk 70 tane atlıyorum vucut komple hareket ediyo dene bence sen kaç kiloydunkaydirigubbakcemile5
yemiyorum yemiycem kendime form çaylar aldım kahveden çaydn daha ii onları içince sinirli oluyorum hem bu çaylar sakinletiyoda valla azmin elinden kim kurtulmuş göstercem herkese zayıf halimi.şimdide güzelim ama zayıflayınca ortaya çıkcak güzelliği iycene kısakananlar çatlasın yapcaz kızıman.belki kiminize saçma geliyor bunlar ama motive olmam için bu hayaller şart napıyım burdaki herkes yaza formda istediği kiloda girsin amiiinnnnnnn
kızlar valla kimi sevgilisine kimi kocasına kızıyor azimle zayıflıyor bende görümceme ve kaynanama yaza kadar nasıl zayıfladığımı göstercem.çok hırslıyım çok.kendisinin suratına bakılcak hali yok benim kilolu halim takmışlar .kaynananm kaç yaşında kadın kendi benden kilolu ama benim kilom sözkonusu olunca gülerek konuşabiliyo çok hırslıyım çok.hem yaza düğünlerde var peş peşe temmuza kadar en az 10 15 kilo vercem süslenip püslenip gitcem o düğünlere çatlatcam herkesiiiiiiiiiiiii ohhhhhhhhhh o zaman içinin yağlarıda eriycek valla bi 10 kiloda o düğünden sonra vercem ay hadi inşallah
ii akşamlar dilenci nasılsın çok güzel kilo vermişsin nasıl yaptın benim kilo vermem durdu
valla bilmemmki nası yaptım:) diyet yürüyüş başka çözüm yok maalesef. sen de gayet iyi verdin. kilo vermen durdu mu yoksa sen diyeti mi savsakladın bakalım :jeyyar: eğer durma dönemindeyse ya sabır çekip spora ağırlık vereceksin canım.
ip atlamayı ve koşmayı büyük memiklilere tavsiye etmiyolar:) zayıflıycaz derken göğüsleri feda etmeyelimlaelaelaelaelae şu sporcu sütyenleri varmış onlarla olur ama herhalde.
valla bilmemmki nası yaptım:) diyet yürüyüş başka çözüm yok maalesef. sen de gayet iyi verdin. kilo vermen durdu mu yoksa sen diyeti mi savsakladın bakalım :jeyyar: eğer durma dönemindeyse ya sabır çekip spora ağırlık vereceksin canım.
ip atlamayı ve koşmayı büyük memiklilere tavsiye etmiyolar:) zayıflıycaz derken göğüsleri feda etmeyelimlaelaelaelaelae şu sporcu sütyenleri varmış onlarla olur ama herhalde.
takımlar varya lkızlar budaa
onlardan birine girmeye karar verdim bakıyım nerde boş yer varsaa
[/QUOTE
canım nereye? bizi bırakmıyorsun değil mi?olmaz yaaaa
takımlar varya lkızlar budaa
onlardan birine girmeye karar verdim bakıyım nerde boş yer varsaa
[/QUOTE
canım nereye? bizi bırakmıyorsun değil mi?olmaz yaaaa
yok cnm ya
aynen bura gibi birde takımlar var
1.takım
2. takım
vb
onlardan birinede gircem
yarış var orda
diger takımlar arası
buradan gidermiyim hiç
ana vatanımım bura
canım ben ara ara yazıyordum ama özellikle çok kilo verdiğim haftanın menüsü diye bişey gelmemişti aklıma. düşünürsek detoks gibi şok diyetler yaptığım haftalarda fazla veriyorum ama onu takip eden haftada da 600-700 gr gidiyor pek bi anlamı olmuyor. normal yapınca 1.5 civarı gidiyor. ama kilo verdikçe azalmaya başladı tabi. ben gene yaziyim mesela bana yarayn şey şöyle bişey oluyor:bence de ip atlamak göğüs sarkıtır ayrıca bizim kilomuz fazla bu kilo ile atlamak doğru değil dizlre fazla baskı olur ve sakatlığa yol açabilir.onun yerine aerobik bölgesel hareketler daha sağlıklı bence
bende bugün pazar kaçırdım biraz .sabah 1 simit sucuklu yumurta falan yedim öğle çok az yağlı ıspanaklı bulgur pilav yoğurt yedim
akşam çok acıktım öğle geç yemiştim yemeyeyim diyordum ama çok az yağlı mıısr patlattm ve leblebi yedim yeşil çay içtim
dilenci canım sende örnek menüler yaz biraz.1 hafta da en fazla kaç verdin o hafta nasıl beslendin hadi tüyo bekliyoruz
ben diyetimi hep başarıyla yaptığıma inandım bazen kaçamaklar oldu ama durdu kilo vermem 2 haftadır tık yok yürüyüş yapıyorum ben günde 45 dk koşu bandında yürüyorum hiç bırakmadım bugün yapamayacağım grip olmuşum canım hiçbirşey yapmak istemiyoropuyorumnanaktan
bende kendi kendime kızıyorum niye bu hale geldim böyleyim diye kafama çok takmaya başladım cumartesi günü ipin ucunu kaçırdım bugün kendimi cezalandırdım akşam yemeğinde içi alınmış bir dilim ekmek ve sadece brokoli salatası yedim yaza kadar benim de 10 kilo vermem lazım arkadaşım bugün ip atlamaya başladım bakalım yararı olacakmı tvde bir dr demiş ip atlamak çok faydalı diye bir dk 70 tane atlıyorum vucut komple hareket ediyo dene bence sen kaç kiloydunkaydirigubbakcemile5
saol ablacım iyiymm sen nasılsınGünaydın citol'üm, nasılsın canım.
tmm yazdın snei listeyeYeter artık çok sıkıldım.. beni de yazın.. 107,5 kilo oldum ama 107 den yazın beni..
annem bile ne kadar sıkıldığımı görünce tamam takma bu kadar kafana beğenmezlerse almasınlar dedi bana.. isterlerse beğenip almasınlar dedim ben de :)
sevgilim çok tatlı beni ne kadar beğeniyor anlatamam.. ama niye beğendiğini anlamıyorum ben olsam beğenmezdim beni.. ama zayıflamamı istiyor.. annesi çok takıntılı yaa..
zayıflayalım da bu yaz annelere gösterelim günlerinihihoyyyt
tmm yazdın snei listeye
cuma günleri öglen 12 ye kadar kilolarımızı bildiriyoruz unutma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?