Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

CİTOLCÜM İYİ BU HABERE SEVİNDİM BENDE BİZİ BIRAKIYORSUN SANMIŞTIMM
büyük harf yazmışım pardon
dilenci canım ben bu zamana kadar diyetlerimi devam ettiremediğim için bilmiyorum.şimdi 8. günüm ama benim porsiyonlar biraz biüyük oluyo ekmek hiç yemiyorum onun yerine 2 kaşık fazla koyuyorum.evde doymuyorum ama okulda da hemen doyuyorum eeeenteresan.
bugün sabah kepekli ekmekle tost yedim 5 zeytin biraz peynir çay salatalık biber
öğle yoğurt 1 kase bulgur pilavı ıspanaklı 2 çeri domates ve 2-3 dilim turp yedim ama şişirdi evde olsam doymazdım.
akşama da balık düşünüyorum.yanına çorba olur herhalde.
merak ediyorum şimdi 1 ayda kaç kilo vereceğim.uzun süren diyet hiç yapamadım şimdiye kadar ama bu devam ediyor.

ıspanakımı yedim ama berbattı yaa.. bi de katı yumurta.. kokmayalım diye sakız.. akşama doğru da kakaolu süt planım var..

111.8 sempatiksalakcinni

tekirdaglımısıns snn
çok iyi bilirim oralarıı
çokkk arkadaşlarım kaldı orda birde çocuklugum

Son düzenleme:
duyurum olacakkızlarrrrrrrrrrrrrr

arkadaş kk pop star yarışması açtıı

istediginiz birparçayı söleyim
yüz görünmicek şekilde

sonra msn den bana iletin
arkadaş altına üstüne klip yapıp yüklesin
yarışmaya katılın

sanırım bursa16 sesin güzeldi seninnn bekliyorum cnm sendennnnnn
isteyen bana ulaşsınn

canım çok güzel gidiyorsun. balığı yağsız bi tür alcokacimcoook

4. ayım bugün doldu kızlar. bakalım kaç ay daha diyet yapmak zorunda kalıcam. yolu anca yarıladım herhalde-tatlicadiarzu-

ısveç diyeti yapıyorum ben :kedi: bugün daha 1. gün ama ben extradan şeftali suyu (200mL) ve kakaolu süt (180 mL) içtim bile.. sopalığım ben klava: bildiğim kadarıyla çok sadık olmalıymışsın bu diyette.. mirmirmirmir

canım çok güzel gidiyorsun. balığı yağsız bi tür alcokacimcoook

4. ayım bugün doldu kızlar. bakalım kaç ay daha diyet yapmak zorunda kalıcam. yolu anca yarıladım herhalde-tatlicadiarzu-

hayalimi gerçekleştiriyorsun boshayallersmile

ne güzel bir cümle öylea.s. çizelgemizde senin şimdiki kilondan 72 ye olmasıyla baya benzerlik taşıyor. baya da iyi kilo vermişsin zaten. devamı gelecektir eminim

senin çizelgene baktıkça devamının geleceğine inancım öyle artıyo ki anlatamam.. zemuszemus

senin çizelgene baktıkça devamının geleceğine inancım öyle artıyo ki anlatamam.. zemuszemus

çok sevindim motive olmana. iyice bir asılayım o zaman ben diyete madem takip eden şevklenen biri var:) sen başardığında benimkinden çok daha büyük bir mucizeyi gerçekleştirmiş olacaksın süper olacak:lepi: bu arada evet bence de beğenmeyen oğluna almasınlaelaelaelaelae

1 tane kıymalı pide yarım peynirli pide yedim
dahda yiyesim vardı amaa kendime yaseminli yeşilçay demledim
mutfaga gitmemeye gayret ediyorummmmmmmmmmmmm

Ben de yeşil çay içitim biraz önce.. bergamotlu benim ki zemuszemus

çok açım ben yaasenağlama

of çitol sizin evde de hep acayip leziz şeyler oluyo hee. sen desene eşin çocukları alsan kendi yedirsin sen daha sağlıklı şeyler pişir bi süre. yani o ortamda ben 4 ayda 4 kg veremeyebilirdim:)

ii akşamlar kızlar kaynatmışınız valla bende şimdi girebildim eşimi türkiyeye yolcu ettim evim sessiz sessiz kaldı sevmiyorum ben böyle ayrılıkları kendimde grip oldum inanın dünden beri bişey yiyemiyorum sabah iki dilim kek yedim sıcaktı dayanamadım saat 4.30 gibi yarım fincan neskahve ve bir dilim kek yedim ve 2 saat arayla elma ve bol su tüketiyorum çok kötüyüm nefes alıp vermekte zorluk çekiyorum kızıma geçmesinden korkuyorum oda bana inadına sokuluyo ben uzak tuttukça neyse yarın zaten hastaneye gideceğim ilaçlar inşallah işe yarar sporda yapamıyorum vucudum kırılıyo ya bu hafta yemek yemediğim için veririrm herhalde ben bu kiloları cumaya kadar ben çıkayım yazdıkça yazmak geliyo içimden öpüyorum hepinizi zemuszemuszemuszemus

of çitol sizin evde de hep acayip leziz şeyler oluyo hee. sen desene eşin çocukları alsan kendi yedirsin sen daha sağlıklı şeyler pişir bi süre. yani o ortamda ben 4 ayda 4 kg veremeyebilirdim:)
yaa bende veremiyorumya zagtennnnnn

geçmiş olsun çok çokk
allah kavuştursun eşinledee
ü

akşam eşimle birlikte böreklerden gene atıştırdım
sonra sinir oldum kendimee
gittim çıkardımm yediklerimi
çekirdek çitledim azz
kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…