2 dilim kepek ekmek
yarım tabak kabak yemegi
3 kaşık yogurt yedim
afiyet olsun bana
111.8 sempatiksalakcinni
tekirdaglımısıns snn
çok iyi bilirim oralarıı
çokkk arkadaşlarım kaldı orda birde çocuklugum
CİTOLCÜM İYİ BU HABERE SEVİNDİM BENDE BİZİ BIRAKIYORSUN SANMIŞTIMM
büyük harf yazmışım pardon
dilenci canım ben bu zamana kadar diyetlerimi devam ettiremediğim için bilmiyorum.şimdi 8. günüm ama benim porsiyonlar biraz biüyük oluyo ekmek hiç yemiyorum onun yerine 2 kaşık fazla koyuyorum.evde doymuyorum ama okulda da hemen doyuyorum eeeenteresan.
bugün sabah kepekli ekmekle tost yedim 5 zeytin biraz peynir çay salatalık biber
öğle yoğurt 1 kase bulgur pilavı ıspanaklı 2 çeri domates ve 2-3 dilim turp yedim ama şişirdi evde olsam doymazdım.
akşama da balık düşünüyorum.yanına çorba olur herhalde.
merak ediyorum şimdi 1 ayda kaç kilo vereceğim.uzun süren diyet hiç yapamadım şimdiye kadar ama bu devam ediyor.
canım çok güzel gidiyorsun. balığı yağsız bi tür alcokacimcoook
4. ayım bugün doldu kızlar. bakalım kaç ay daha diyet yapmak zorunda kalıcam. yolu anca yarıladım herhalde-tatlicadiarzu-
hayalimi gerçekleştiriyorsun boshayallersmile
ne güzel bir cümle öylea.s. çizelgemizde senin şimdiki kilondan 72 ye olmasıyla baya benzerlik taşıyor. baya da iyi kilo vermişsin zaten. devamı gelecektir eminim
senin çizelgene baktıkça devamının geleceğine inancım öyle artıyo ki anlatamam.. zemuszemus
of çitol sizin evde de hep acayip leziz şeyler oluyo hee. sen desene eşin çocukları alsan kendi yedirsin sen daha sağlıklı şeyler pişir bi süre. yani o ortamda ben 4 ayda 4 kg veremeyebilirdim:)
ii akşamlar kızlar kaynatmışınız valla bende şimdi girebildim eşimi türkiyeye yolcu ettim evim sessiz sessiz kaldı sevmiyorum ben böyle ayrılıkları kendimde grip oldum inanın dünden beri bişey yiyemiyorum sabah iki dilim kek yedim sıcaktı dayanamadım saat 4.30 gibi yarım fincan neskahve ve bir dilim kek yedim ve 2 saat arayla elma ve bol su tüketiyorum çok kötüyüm nefes alıp vermekte zorluk çekiyorum kızıma geçmesinden korkuyorum oda bana inadına sokuluyo ben uzak tuttukça neyse yarın zaten hastaneye gideceğim ilaçlar inşallah işe yarar sporda yapamıyorum vucudum kırılıyo ya bu hafta yemek yemediğim için veririrm herhalde ben bu kiloları cumaya kadar ben çıkayım yazdıkça yazmak geliyo içimden öpüyorum hepinizi zemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?