Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın baynlar nerdesniz yahu kimsecikler yok hadi gelin artıkda motivasyonumuz artsın ben hafta sonu tutamadım kendimi yine anca toparlanıytorum dünden beri bugün gezmeğe gideceğim yarında bana misafir gelecek offffff offfffffffffff bu hafta kilo verirsem mucize olacak aslında dilencini dediği gibi oruçluyum diye yemesemmi ama nasılda dayanacağım bilmem zaten irade olsa bu kiloda olmazdım

ben dün pek bişey yemedim.. bugünde yemeğe niyetim yok ama açlık çekmiyorum.. zayıflamıyorum da mafoldumben anlamadım ki neden.. Belki diyetimin daha birinci gün diyedir..

pozitif düşün

süprizzzzz

ben dün pek bişey yemedim.. bugünde yemeğe niyetim yok ama açlık çekmiyorum.. zayıflamıyorum da mafoldumben anlamadım ki neden.. Belki diyetimin daha birinci gün diyedir..

pozitif düşün

süprizzzzz

şekerim dur daha bismillah kendin de söylüyosun 1. günmüş dahakaydirigubbakcemile3 hem o kadar kilo vermişsin bak gerisi de gelecek inşallah sabırolumunekankayizsmile :icecream:

Aslında ben dün akşama doğru çok acıktım ama birden kesildi bişey de yemedim tuhaf yani.. insan hiçbişey yemeyince eksiklik hissetmek istiyo ama zemuszemus

muz ve armut yedim birer tane.. aslında birini yemesem iyiydi.. neyse.. akşama doğru da çay içerim sanırım.. ya 90 ları bi görsem boshayallersmile

günaydın hanmlarrrrrr

pazardan geliyorum yoruldum
evinmin işi dururrr

sabah atıştırdım çıktım çok az
öglende soba üstündee pişmişş içi sulanmışş mantar edim ekemeklee

90 kilonun üzerindekiler zayıflamaktan vaz mı geçtiler yoksa artık birlikte mi zayıflamıyorlar? CADIARZU

slmmmm bende geldim 97 kiloyum bendeee 1.70 boy 97 kilo hep ver al ver al spor diyet 17 kilo verdim ama geri aldım kilolarımı bende geldim aranızaaaa

slmmmm bende geldim 97 kiloyum bendeee 1.70 boy 97 kilo hep ver al ver al spor diyet 17 kilo verdim ama geri aldım kilolarımı bende geldim aranızaaaa

hoşgeldin.. ben de ezelden kiloluyum 6,250 kilo doğmuşum akannehir veremedim o 6,250 kiloyu :roflol:

hanımlar ya şu topiklerin birinde gördüm sandaloz sakızımı ne ya bilen var mı kullansak mı ya şöyle zayıflamayı kolaylaştırıcı bişeyler yapmak istiyorum ben artık hafta içi tartılmıycam cumadan cumaya en son 102 8 dim 99 a düşsem sonrada 80 e valla 80 yeter bana yaza kadar boyum 172 tabi 75 felan olsam manken olcam off hayali bile süperrrrrrrrr yemiycem işteeee yemiyceeeeeeeemmmmmmmmmm

valla süt olsun diye öküz gibi yedim şekeri bastım çaya maya
öff ya sütüm bana yaradı kızım hala zayıf ve artık emmiyo 8 ayı bitti işte normal yemek yiyiyo ya süt müt olmadı ben oldum davul işte kızlar böleee

ben sandaloz sakızını bilmiyorum.. zararlı olduğu söylentisini okuduğum için hiç aklıma bile getirmedim.. aramızda kullanan varsa bizi bilgilerinden esirgemesinler :)

ben red pepper kullandım ve adam gibi kullanılırsa ciddi faydalı bişey olduğunu sanıyorum .. ben adam gibi kullanmamama rağmen az da olsa faydasını gördüm.. göbeğimin şekli değişti.. içine çekti bişey oldu kaydirigubbakcemile2

bi de sarımsaklı cevizli bişeyler var suyla muyla :enbuyukkk: da da var bi yerlerde onlara bak istersen.. ben onu yapıyordum da bu sıra bırakmak durumundayım.. çok merak ediyorum aslında işe yarayıp yaramayacağını CADIARZU

aynen bende senin gibi yaptım arkadaşım normalde 87 kilo ile doğuma girdim doğumdan sonra 77 kiloydum sütüm olsun diye yedim tatlıyı ekmeği hiç kısmadım enson 103 kilo gelince aklım başıma geldi boyum 1.68 şimdide vermeye çalışıyorum benim için ylmaz:ine ii 87 yide gördüm dikkat etmessen 1 hafta içinde alıyon valla :sinifsinifhaoldumsmile

arkadaşım sandaloz sakızı yerine elma sirkesini düzenli bir şekilde dene bende işe yaramıştı sabah akşam ılık suyun içine 2 yemek kaşığı katıyorum ben ister ballı ister balsız içebilirsin ben düzenli kullanınca herhafta bir kilo gittihihoyyythihoyyyt

ay kızlar ya ben burdakilerden başka kimseye rejim yaptığımı söylemedim eşim zaten geç geliyo yanına oturuyorum ama yemiyorum çogu zaman ben yedim senden önce diyorum.ya rejim yapıyom deyince millet bi akıl vermeye başlıyo ben deli oluyom ya bende biliyorummmmmmmm ama olmuyo herşey hemen olmuyo bu sefer sadece bu topiktekiler var

şu an senin kadar olsam kalkar göbek atardım herhalde :dance: :dance:

elma sirkesini aldım ben.. şu bi hafta bi geçsin de başlayacağım inşallah.. yaza kadar 72 olmasada 80-85 olmam şart boshayallersmile

mesela az önce midem çok kazındı gittim bir ekşi elma yedim veeeeeee normalde en büyük sorunum meyve yemeemek kendimi tebrik ediyorum hepinizin önünde acıkınca peynir ekmeğe saldıran ben artık elma yiyiyorrrr veeee kendime bir kase yaptım içine kaysı ve badem doldurdum oda ara öğünlük kasem yani mide kazınmaları bundan sonra böle bastırılacak yoksa oo sucuk ekmekler makarnalar gittiydi şimdiye hem mutfaktan arttırdıklarımlan kendiem ciciler alcam
çok kararlıyım çoook yaaza düğünlerde herkesi şok edicemmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…