- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
ben dün pek bişey yemedim.. bugünde yemeğe niyetim yok ama açlık çekmiyorum.. zayıflamıyorum da mafoldumben anlamadım ki neden.. Belki diyetimin daha birinci gün diyedir..
pozitif düşün
süprizzzzz
slmmmm bende geldim 97 kiloyum bendeee 1.70 boy 97 kilo hep ver al ver al spor diyet 17 kilo verdim ama geri aldım kilolarımı bende geldim aranızaaaa
bu ara 2 dilim keepk ekmegine tost yapıp yedim ayranla
valla süt olsun diye öküz gibi yedim şekeri bastım çaya maya
öff ya sütüm bana yaradı kızım hala zayıf ve artık emmiyo 8 ayı bitti işte normal yemek yiyiyo ya süt müt olmadı ben oldum davul işte kızlar böleee
ben sandaloz sakızını bilmiyorum.. zararlı olduğu söylentisini okuduğum için hiç aklıma bile getirmedim.. aramızda kullanan varsa bizi bilgilerinden esirgemesinler :)
ben red pepper kullandım ve adam gibi kullanılırsa ciddi faydalı bişey olduğunu sanıyorum .. ben adam gibi kullanmamama rağmen az da olsa faydasını gördüm.. göbeğimin şekli değişti.. içine çekti bişey oldu kaydirigubbakcemile2
bi de sarımsaklı cevizli bişeyler var suyla muyla :enbuyukkk: da da var bi yerlerde onlara bak istersen.. ben onu yapıyordum da bu sıra bırakmak durumundayım.. çok merak ediyorum aslında işe yarayıp yaramayacağını CADIARZU
arkadaşım sandaloz sakızı yerine elma sirkesini düzenli bir şekilde dene bende işe yaramıştı sabah akşam ılık suyun içine 2 yemek kaşığı katıyorum ben ister ballı ister balsız içebilirsin ben düzenli kullanınca herhafta bir kilo gittihihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?