Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menümü unutuyordum

19 Mayıs

Sabah(10.30) 1 yumurta 1 kk peynir 5 zeytin salatalık domates göbek
Ara(13.00) 3 hurma 1 avuç fıstık
Öğle(14.30) 150 gr tavuk 1 kase barbunya 1 ayran
Ara(17.00) 4 hurma 3 ceviz 2 erik
Akşam(18.30) kocamaaaaaaan bir salata 100 gr kıyma

3 lt su
40 dk pilates
20 dk eliptik

Cakil aslinda şu ara ogunleri kaldirip sen gibimi yapsam
Yanlis yaptigim seyler var galiba
Nohut fasulye gibi yemeklerin yaninda pilavi az yemek icin bol yogurt diyordum yanlis miş
Nohut karbonhidrat olduğu için pilav kesinlikle yok hatta sadece salata yanına . 2 önüne düşünce yagyakim daha hızlı oluyor. Geçen salı tartıştığı 93 u gördüm 3 günde 90.5 e indim hemen. Mesela Meksika fasulyesi ile salata, piyaz , börülce ile salata , bunlar çok işe yarıyor. Ben simit ve ekmeği birakabilsem çok iyi kilo verecem ama ben onları birakamiyorum.

Sulu köfte ile durabilseydin çok güzel olurdu

Çok teşekkür ederim çok güzel motive oluyorum burda spor yapan arkadaslara özenip yapmaya calisiyorum. Güzel alışkanlıklar kazandım sayenizde

Bu arada ramazanda nasıl bi program uygulayacaksınız? Yine soruyorum ama kimsecikler takmadı çünkü

Biraz kararsızım beyin fırtınası yapalım
Ay ben hiç bilmiyorum genelde açlık beni çok zorluyor ama geçen sene doktor ve ailem beni durdurmustu. Iftarda yarım kase çorba 2 dilim pastırma kibrit kutusu kadar pide yiyip 20 dakika beklemistim. Sonra yiyebilirsem salata veya sebze yemeği yemistim. O bende çok işe yaramisti. Hepsini birden yiyin kalbim çok hızlı çarpıyor 130 ların üstüne cikiyor. Bunun için bu yıl yine 20 dakika bekleyerek yiyecegim.

Günaydin kizlar,

Yapacak bi dolu is olunca bu saatte börtledi simi..
Kizim geliyor bugün esya bakmaya gidicez.

Bu hafta öyle yogundu ki menu paylasamadim
Zaten hic yemekde yapmadim acmaydi pizzaydi gecistirdim

Herkesi bir Ramazan telasi almis
Ilac almak zorunda oldugum icin oruc tutamiyorum Burda zaten 18 saati falan buluyor
Dayanabilenlere helal olsun diyorum
Ama Türkiye'deki Ramazan sofralarini özlemedim degil hani

Bu arada kizlar size Ingiliz eniste getirsem olu mu Türklerin köküne kiran girdi zahar
Xing'de ortak dr arkadasimiz olan bi kimya müyendizi sardi bana bu ara
Hani face'den takilanlara alistimda Bu vatandas su an is icin Amerika'da olmasina ragmen beni görmeye gelcegmis teee oralardan buraya..Yüzünde büyü var senin deyi kibar Ingilizcesiylen DelyDoly henüz sesimi duymadi yane sen düsün
Kismetim bi acildi pir acildi hec sormayin

günaydın mutlu bir hafta sonu olsun insallah
dunki cokusten sonra sabah hicbirsey olmamis gibi davranip kendimi kandiriyorum bugun protein gunu olsun belki telafi etmis olurum
ciftlikteyim gine mart gorunumlu mayis sanki cok soguk yagmur var bugun tarla isleri vardi yatti
bende diger eve gidip oralari halledicem insallah
Bonus ellerine saglik canim sporcu guzelleri tebrik ederim
kizlar bu arada benim ekranin sag kosesinde bir can var ustune t
klayinca iletileriniz engelli yaziyor bu ne olaki
Sulu köfte ile durabilseydin çok güzel olurdu
kdske cakilcim ama olmadi malesef se ne guzel spor yapmissin masalah sana

Olur gecen hafta kilo aldığım için utançla yazmamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…