Çok güzel gidiyorsun umarım yetisirim sanaHayırlı cumalar geç oldu biraz kusura bakmayın
Kilo 86
Spor 300 dk
Çok güzel gidiyorsun umarım yetisirim sana
Nohut karbonhidrat olduğu için pilav kesinlikle yok hatta sadece salata yanına . 2 önüne düşünce yagyakim daha hızlı oluyor. Geçen salı tartıştığı 93 u gördüm 3 günde 90.5 e indim hemen. Mesela Meksika fasulyesi ile salata, piyaz , börülce ile salata , bunlar çok işe yarıyor. Ben simit ve ekmeği birakabilsem çok iyi kilo verecem ama ben onları birakamiyorum.Cakil aslinda şu ara ogunleri kaldirip sen gibimi yapsam
Yanlis yaptigim seyler var galiba
Nohut fasulye gibi yemeklerin yaninda pilavi az yemek icin bol yogurt diyordum yanlis miş
Sulu köfte ile durabilseydin çok güzel olurduAaaaaa kendimden nefret ediyorum su an aksam yemegimi 5 te yemistim hersey cok guzeldi ama ama eve gelince 1 tabak sulu korte 1 tabak makarna 1 tane lokim yedim kendime inanmiyorum 4 aydir hic kavamak yapmafim diye dolanirkenaglamak istiyorum zaten gitmiyor nasıl birsey yaptım allahim
Yaşasın ilk defa listeye girdim sporda daha da hirslandimHAFTANIN SPOR 1.Sİ
DelyDoly
HAFTANIN SPOR 2.Sİ
ISILDURU
HAFTANIN SPOR 3.SÜ
cakil80
Çok teşekkür ederim çok güzel motive oluyorum burda spor yapan arkadaslara özenip yapmaya calisiyorum. Güzel alışkanlıklar kazandım sayenizdeSpor yapanlari tebrik ederim.
Duzenli yapanlara cok guzel bir aliskanlik.
Kendini zorlayip yapanlara ekıstıra tebrikler.
Ama bu hafta en guzel tebrikcakil80 icin.
Vakit kisitlamasi oldugu halde, alisik olmadigi halde yurudu masallah guzel giris yapti.
Ay ben hiç bilmiyorum genelde açlık beni çok zorluyor ama geçen sene doktor ve ailem beni durdurmustu. Iftarda yarım kase çorba 2 dilim pastırma kibrit kutusu kadar pide yiyip 20 dakika beklemistim. Sonra yiyebilirsem salata veya sebze yemeği yemistim. O bende çok işe yaramisti. Hepsini birden yiyin kalbim çok hızlı çarpıyor 130 ların üstüne cikiyor. Bunun için bu yıl yine 20 dakika bekleyerek yiyecegim.Bu arada ramazanda nasıl bi program uygulayacaksınız? Yine soruyorum ama kimsecikler takmadı çünkü
Biraz kararsızım beyin fırtınası yapalım
kdske cakilcim ama olmadi malesef se ne guzel spor yapmissin masalah sanaSulu köfte ile durabilseydin çok güzel olurdu
Olur gecen hafta kilo aldığım için utançla yazmamistimKilo verenleri dereceye girenleri tebrik ediyorum...
Arkadaşlar cuma günleri daha duyarlı olsak keşke.. En azından mazeret bildirilebilir izinli olmak istiyorum yahut kilom sabit vb.
@garden ilk bildirmini yaptıktan sonra pek uğramadın..
pepperony Listeye dahil edildin ama lütfen özen gösterelim paylaşım ve bildirim konusun da..
Ben işim dahi olsa listeyi hazırlamak için vakit yaratıyorsam size sadece iki dakikada bildirim yapmak düşüyor..
Hepimiz için önemli bir durum motive olmamız açısından.. Daha önem ve özen pliss..
@cydnz_1 sana ne demeli perşembe pek hevesliydin kilo bildirmk için.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?