Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkes burda birbirini çok güzel destekliyorrrrr hepinizi çook seviyorumm dayanın kızlar fıstık olmaya az kaldııııııııı

:lepi: :lepi: :lepi:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yaza ikimizde tığ gibi olucaz işte zemuszemus

102.8 dim geçan cuma

hımm bakalım ben mi seni yakalayacağım yoksa sen mi benden hızlı kaçacaksın zemuszemus

hızlı kaç bak yakalarsamm pis dalarım klava: :roflol:

ben 102 olduğumda seni oralarda görmeyeyim kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
link verebilsem anlatıcam ama çizelgeyi.. yeniyim diye yapamııyorum..

bak diyet grupları kısmında kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bi konu var oradan bi incele

link verebilsem anlatıcam ama çizelgeyi.. yeniyim diye yapamııyorum..

bak diyet grupları kısmında kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bi konu var oradan bi incele

bahsettiğim yere gir oku ben yardımcı olayım sana şimdi.. ama 15 dk sonra çıkıyorum

İyi akşamlar herkese...

öğleden beri hiçbişey yemedim ölüyorum açlıktan.. ne güzel bi duygu opuyorumnanaktan

şimdi gidip karnımı doyurayım :kedi:

ayy yaptım valla öğendim ayyy cumayı iple çekiyorummmmmmm bakalım ne olcek bu çizelge ayy herkes peşimden gelsinnnnnnnnnnnnnnnn

off offf ben biraz ender saraçın ilaçlarına da göz gezdirdim işe yayar mı ki zararı olur muki ben doğumda yapmadım yaaa daha yeni evliyimmm ((

zayıflama ilaçları bünyeye zarar veriyo.daha önce elma krom kullandım sadece tatlı isteğimi kesti.lahana hapıda kullandım.bırakınca daha fazla kilo aldım.bağımlılık yapıyo.ablamda zayıflama ilacı satan bi yerde çalıştı oda tavsiye etmiyo bu tür ilaçları.

slm kızlar kim var bakem eskilerden ben 21 hafta oldu hamişliğimin 88le kaldım şimdik 95 oldum offf bir an önce doğursamda topime gelsem özledimm burayıııgene verecem 15 kilo vallahii

yazılanları okuyorum elma sirkesikulllandığım zaman kilo verdim ama böbreğim ağrımaya başladı öyle bi özelliği varmış taş falan varsa yerinden oynatıyomuş bide acayip miğde ağrısı yapmıştı dikkatli kullanman gerek elma krom arkadaş kullandı burakınca geri aldı malesef geçici bi çözüm buraktıktan sonra 1 yıl korucakmışın kendi kilonu o zaman işe yarıyomuş

,
ip atlamahakkaten faydası var her yemekten sonra 100 tane atlardım ben şimdikte atlamak istiyom ama malesefff öpüyom sizi allah hepinize yaza istediğiniz kiloyu nasip etsin bende size bakıp ahhhh çekeyimmm

:roflol::roflol:

bi şey imkansızkenn hepp tatlı gelir zaten

selam kızlar artık bir ew kızı oludugum için gelemiyorum pek fazla e malum ew işleri felan derken aksam olu verio bende anlamıyorum nası geçio zaman böyle cabuk ders çalısmayada baslamam lazım acilen ama bakalım hayırlısı yüzmeye basladım bu arada 2. günümdü iyi gidiyor ilk gittigimdde 2 gün kendime gelemedim agrıdan öldüm vallahi ama simdi iyi gibiyim :) gidiş gelişlerdede yürüyorum malum işsizim artık harcamalarıma dikkat etmem lazım boshayallersmile bu hafta doktor günüm napcam bilemiyorum kendime aynada bakınca biraz sisdim gibi hissediyboshayallersmilerum ewde oturarak kilo vermek ne kadar zormus ya tartılmak yasak oldugu için 2 haftadr merakdan çatlıyorum bu son hafta bakalım neler çıkıcak.
belediyenin kursları varmıs onlarada katılmayı planlıyorum boshayallersmile bide onlara baslarsam oho tam süper olcak valla ewde oturmaya ben iyiden iyiyiye alısdım mı ne olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…