- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
mesela az önce midem çok kazındı gittim bir ekşi elma yedim veeeeeee normalde en büyük sorunum meyve yemeemek kendimi tebrik ediyorum hepinizin önünde acıkınca peynir ekmeğe saldıran ben artık elma yiyiyorrrr veeee kendime bir kase yaptım içine kaysı ve badem doldurdum oda ara öğünlük kasem yani mide kazınmaları bundan sonra böle bastırılacak yoksa oo sucuk ekmekler makarnalar gittiydi şimdiye hem mutfaktan arttırdıklarımlan kendiem ciciler alcam
çok kararlıyım çoook yaaza düğünlerde herkesi şok edicemmmmmmmmm
bide bende artıkın cumadan cumaya sabah aç karnına ve çıplak tartılcam bence esas kilo budur
102.8 dim geçan cuma
link verebilsem anlatıcam ama çizelgeyi.. yeniyim diye yapamııyorum..
bak diyet grupları kısmında kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bi konu var oradan bi incele
:roflol::roflol:hımm bakalım ben mi seni yakalayacağım yoksa sen mi benden hızlı kaçacaksın zemuszemus
hızlı kaç bak yakalarsamm pis dalarımklava: :roflol:
ben 102 olduğumda seni oralarda görmeyeyim kaydirigubbakcemile2
slm kızlar kim var bakem eskilerden ben 21 hafta oldu hamişliğimin 88le kaldım şimdik 95 oldum offf bir an önce doğursamda topime gelsem özledimm burayıııgene verecem 15 kilo vallahii
yazılanları okuyorum elma sirkesikulllandığım zaman kilo verdim ama böbreğim ağrımaya başladı öyle bi özelliği varmış taş falan varsa yerinden oynatıyomuş bide acayip miğde ağrısı yapmıştı dikkatli kullanman gerek elma krom arkadaş kullandı burakınca geri aldı malesef geçici bi çözüm buraktıktan sonra 1 yıl korucakmışın kendi kilonu o zaman işe yarıyomuş
,ip atlamahakkaten faydası var her yemekten sonra 100 tane atlardım ben şimdikte atlamak istiyom ama malesefff öpüyom sizi allah hepinize yaza istediğiniz kiloyu nasip etsin bende size bakıp ahhhh çekeyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?