günaydın hanmlarr
şimalcim geçmiş olsunallah kolaylık versin unutmayızz merak etme sen
cand im aferim ye güzel kahvaltı yapmışsın
ögün geçiştirerek kilo veremeyiz
ya bir yerde iştah patlaması yaşarız ya saglık sorunlar
bende bir domates bir salatalık mısır ekmegi 2 çatal peynir 3 zeytinle kahvaltı yaptım
bugun öglen toplantı var oglanın
sonra misafirim gelecek
hadi bana kolay gelsin
günaydınn tombul kuşlar :))
nasılsınız?? bir süredir bakamıyordum hiç geldim bakayım dedim neler olmuş neler bitmiş diye :))))
nasıl gidiyor hayat ve tartı :)))))
candy canım selam sizi devamlı okuyorum bende diyete başladım senin bu 26 kg yu ne kadar zamanda verdiğini merak ettim bende yaklaşık 110 kilo civarındayımda
naber candy cim
2008 Ağustos da 129 kiloydum canım.. ondan önce 133 ün de üstüne çıkmışlığım var.. ama tartıya çıkamadım korkudan.. yani tartıldım bi kere 133 ü gördüm bi daha kendimi de bıraktım.. daha da şiştim.. kocaman oldum.. sonra sevgilim oldu :) o beni görmeye gelecekti.. ben de beni en son nasıl gördüyse öyle olayım dedim.. diyet tam yapamasam da yürüyüş yaptım.. tempolu falan da değil üstelik.. bir de öğrencilikten dolayı tek öğün yemeğe başlamıştım.. 123 e düşüp sevgilime göründüm.. yurda girdim.. yurttaki oda arkadaşım Aslı bir salata manyağıydı.. her akşam yemeğinde salata yemeğe başladık :) ekmekle falan ama diyet amacıyla değil.. 7 kilo daha verdim.. 2-3 ayda sanırım.. sonra okulu bıraktım işe başladım.. kilo konusunda daha hassas olmaya başladım.. çok çok dikkat ettim yememe.. bütün hafta çok düzenli yer bir tek pazar günü (ailemin pazar geleneğinden dolayı) bkm mutfak karşısında aburumu cuburumu yer colamı içerdim.. o yüzden çok çok yavaş yani 1.5 yılda verdim kilolarımı.. şimdi aynı miktar kiloyu 4 ayda vermem lazım aslında tam olarak 25 haftada eyvahedigeldismile
çok iyi ya maşallah ne güzel veriyorsunuz kiloları bende aranıza katılmak istiyorum bende doğuma 122 kilo ile girmiştim doğumdan sonra 100e düştüm fakat şimdi aldım tekrar 110 kilo civarı oldum sanırım evde tartı yok annemlerde 2 tane tartı var birini alıcam onlara gidince şimdi tam olarak kaç kg oldum bilmiyorum ama 110 olmuşumdur heralde bugünden itibaren başladım diyete siz cuma günleri rapor veriyosunuz galiba ben nsl vericem raporu ben ancak 2 hafta sonra alıcam tartıyı birde şurda cumaya ne kaldıki ben 2 günde kilo verebilirmiyim acaba
kac gundur yoktum sabah berı gecmışı okuyorum.
yenı arkadaslar hepınız hosgelmısınız.umarım hepımız bu topıkten mutlu ayrılırız.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?