Hepsinii darlattırdımm kuzumm yeni aldım felann zaten çuval gibi oldulardı iyice kötüleride attımbızde korkudan kaynaklı kabızlık yaşadık,tutuyo kendını,akacak akacak şimdi dye yapmıyo bezi olmasına ragmen..
gecen 4 gun sonra dr.götürdük fitil krem falan öyle hallettık.tekrar bağladık bezimizi,unutana kadar tekrar denemıycem.umarım kronik bir sorun haline gelmez.saol canım
wuhuuuu maşallah sana en kocamanındann..
eski kıyafetlerinden sakladıgın varmı hiç?arada içine girip vay be boşluga bak demek gerek:)
afiyet olsun.nasıl gidiyor kılolar ne durumdasın?
özellıkle yememen gereken bişey varmı şuan?et mesela sindirilemez vs. gibi bir durum
Hedefime ulaşayımmm yazayımm canım dicemdeee asla uzun şeyler yazamammmKızım sen başarı hikayeni yazsana abowwww
Karatay diyeti yapıyorum benAkşamı biraz abarttım ilk gündennn
Neler yiyorsunuz nasıl bir diyet yapıyorsunuz.
Memnun oldum pembepatikler :) rKaratay diyeti yapıyorum ben
Anaaaaaaaaam hiç şeyden bakma olaya zaten ... şeyden ya işte ..... hani bu aus ta 100 kilo idi ... dur onun arkasına takılayım azıcık ...hiiiiiiiiiiiiiiiiç ....
ayrıca 57 değil , 58.5
neyse bundan sonra girerken , selam dünyalı ben dost uzaylı diyeceğim
Amin insaaallah canm.sizin de hakkınızda hayırlısı olur insHoşbuldumm ♥
İyiyim çok şükür canım. Sen nasılsın? Çoruma tasınma durumumuz var aklım onunla mesgul onun dısında bu gün itibariyle yeniden diyete başlıyorum :)
Canım benim evet hatırladım benziyoduk. Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah sağlıkla doğmasını kucağına sağlıkla almanı rabbim nasip etsin.
Canm bu kısır döngüden çık artk.tamam kilo herseyi etkiliyo ama veremiyorsan da kendini kabullen ve mutlu olmaya çalış.kendini harap etme artk lütfen.bir deİçimde fırtınalar kupuyo aus. Herseyi kiloya bağlamaktan bağlanmasından yoruldum.
Yorulsamda gercek iste.
Fazla kilom bedenimin disinda ruhumada yük. Derin alamadigim nefesin bile sebebi.
Olmasa bile ben oyle goruyorum artik.
Beynim agrisa kulagim agrisa kilo diycekler.
Oyle daraldim oyle bunaldim ve oyle caresizlestim ki hic birsey yapasim gelmiyor.
Kolumu kilo vermek icin kaldirmak bile istemiyorum.
Bunu nasil asicam bilmiyorum.
Hep cikmaza duserdim ama bu defa daha agir oldu.
Sövesim geliyor gelip geçen yıllara.
Pintimiyim gerizekalimi bilmiyorum
İçimde fırtınalar kupuyo aus. Herseyi kiloya bağlamaktan bağlanmasından yoruldum.
Yorulsamda gercek iste.
Fazla kilom bedenimin disinda ruhumada yük. Derin alamadigim nefesin bile sebebi.
Oyle daraldim oyle bunaldim ve oyle caresizlestim ki hic birsey yapasim gelmiyor.
Silkelenme darbesi gelmemiş sana daha .
Hani fıtratını bilmiyorum ama çok ta gamsız bir tip değilsin , gizliden takanlardansın bence .
Estağfurullah gerizekalı tabii ki değilsin de hırs ? bence hırs denen nane çok yok sende .
Ben hırs ile başardım .
İlk başladığımda amaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ne uğraşıyorsun , versende alıyorsun diyenlere inat .. hani öyle insanları takmıyorum , umrumda mı dünya modunda değildim .
taktım bildiğin ... çok pis taktım .
lan bunlar kimde benim kilomla ilgili gündem konusu açabiliyor , şaka yapabiliyor , gülüşebliyor hatta hadsizleşip sümen altı laf sokabiliyor diye bildiğin bilendim bonus .
sende bilen .
zararı yok valla .
ben ne zaman istersen buralardayım .
ne yersin ne içersin neye zaafın var ... işler paklar dürer kaldırırız evveAllah .
Hamile ciktim yarin kan tahlili de yaptiracagim basta havalara uctum simdi aldi beni bir kaygi...
Benzer durumda annemde. Denemedigi bir kilo vermek kaldi.Canm bu kısır döngüden çık artk.tamam kilo herseyi etkiliyo ama veremiyorsan da kendini kabullen ve mutlu olmaya çalış.kendini harap etme artk lütfen.bir de
Bonus benim annemin bacakları balon gibi sisiyo.defalarca farkli doktorlara gitti hepsi kilodan deyip durdular.en son ankarada bi prof da hiçbir sorun yok kilo dedi.annem inat etti madem sorun kilo verecem dedi.20 kiloya yakn zayıfladı.ama bacağının ağrısı gecmedi.tekrar yemeye başladı eski kilosina ulaştı:)şimdi kilo diyenlere lafı ağzına tıkıyo kadn.yesem de yemesem de aynı zaten diyo
Ne güzel bir haber rabbim sağlıkla dogurmanı nasip etsin inş.Hamile ciktim yarin kan tahlili de yaptiracagim basta havalara uctum simdi aldi beni bir kaygi...
Bonuscum kilo vermek zor geliyor. Yolda cok uzun geliyor. Neler denedin kaç kilosun bilmiyorum ama sunu biliyorum yapabilirsin ben yaptıysam baskaları yaptıysa sende yapabilirsinİçimde fırtınalar kupuyo aus. Herseyi kiloya bağlamaktan bağlanmasından yoruldum.
Yorulsamda gercek iste.
Bonuscum kilo vermek zor geliyor. Yolda cok uzun geliyor. Neler denedin kaç kilosun bilmiyorum ama sunu biliyorum yapabilirsin ben yaptıysam baskaları yaptıysa sende yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?