Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hepsinii darlattırdımm kuzumm yeni aldım felann zaten çuval gibi oldulardı iyice kötüleride attım

Slm kizlar
Gecmis yapamadim kusura bakmayin
Telefon elimden dusup duruyor uyukluyorum
Gece 3 te yattim cuma gunu dogumgunu yapcam zeynebe kurabiyeleri yaptim bu aksam da seker hamuruyla kaplicam onlari insallah pasta pohaca onlari yarin yapcam

Kızlar cumayi cumartesiye bağlayan gece sahur yapicaz dimi en son gece 3.5 ya yiycez sonra 20.30 da akşam 17 saatlik açlık süresi ben karatayda da öyle yapıyorum aslında ama akşam 6 da yiyince gecede uykuda geçince sıkıntı olmuyordu gündüz uyanık ve çocuklarla ugrasinca nasıl olacak bilmiyorum insallah beceririm ya bana dua edin inşallah diyin topikdaslarim

İçimde fırtınalar kupuyo aus. Herseyi kiloya bağlamaktan bağlanmasından yoruldum.
Yorulsamda gercek iste.
Fazla kilom bedenimin disinda ruhumada yük. Derin alamadigim nefesin bile sebebi.
Olmasa bile ben oyle goruyorum artik.
Beynim agrisa kulagim agrisa kilo diycekler.
Oyle daraldim oyle bunaldim ve oyle caresizlestim ki hic birsey yapasim gelmiyor.
Kolumu kilo vermek icin kaldirmak bile istemiyorum.
Bunu nasil asicam bilmiyorum.
Hep cikmaza duserdim ama bu defa daha agir oldu.

Sövesim geliyor gelip geçen yıllara.
Pintimiyim gerizekalimi bilmiyorum

Amin insaaallah canm.sizin de hakkınızda hayırlısı olur ins

Canm bu kısır döngüden çık artk.tamam kilo herseyi etkiliyo ama veremiyorsan da kendini kabullen ve mutlu olmaya çalış.kendini harap etme artk lütfen.bir de
Bonus benim annemin bacakları balon gibi sisiyo.defalarca farkli doktorlara gitti hepsi kilodan deyip durdular.en son ankarada bi prof da hiçbir sorun yok kilo dedi.annem inat etti madem sorun kilo verecem dedi.20 kiloya yakn zayıfladı.ama bacağının ağrısı gecmedi.tekrar yemeye başladı eski kilosina ulaştı:)şimdi kilo diyenlere lafı ağzına tıkıyo kadn.yesem de yemesem de aynı zaten diyo

Silkelenme darbesi gelmemiş sana daha .
Hani fıtratını bilmiyorum ama çok ta gamsız bir tip değilsin , gizliden takanlardansın bence .
Estağfurullah gerizekalı tabii ki değilsin de hırs ? bence hırs denen nane çok yok sende .
Ben hırs ile başardım .
İlk başladığımda amaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ne uğraşıyorsun , versende alıyorsun diyenlere inat .. hani öyle insanları takmıyorum , umrumda mı dünya modunda değildim .
taktım bildiğin ... çok pis taktım .
lan bunlar kimde benim kilomla ilgili gündem konusu açabiliyor , şaka yapabiliyor , gülüşebliyor hatta hadsizleşip sümen altı laf sokabiliyor diye bildiğin bilendim bonus .
sende bilen .
zararı yok valla .
ben ne zaman istersen buralardayım .
ne yersin ne içersin neye zaafın var ... işler paklar dürer kaldırırız evveAllah .

Canimsin sagolasin.
Yerinde tesbit yaptin efferim.
Kahretmesin etrafta beni laf eden laf sokan uyuzlardan hic yok.
Zaten bi yere gittigimde yok belki farkli insanlarla gorussem goze baticam ve kaldiramiycam.
Gamsizmiyim la ben? Demek oyleyim.
Bazen kv ye gorumceye diyorum keske biraz rencide etseydiniz beni diye.

Fıtratımıda çözersin illaki ne diyim.
Sor bakim burdakiler çözmüşmü fıtratsızmıyım acaba ben olabilir yani.
Rabbimin arizali bir kulu olabilirim

Hamile ciktim yarin kan tahlili de yaptiracagim basta havalara uctum simdi aldi beni bir kaygi...

Ne guzel haber cakil allah tamamina erdirsin ins. Ben hic kan testi yaptirmadim o ucuz idrar testlerden yaptim oyle gittim direk muayneye.

Benzer durumda annemde. Denemedigi bir kilo vermek kaldi.

Bonuscum kilo vermek zor geliyor. Yolda cok uzun geliyor. Neler denedin kaç kilosun bilmiyorum ama sunu biliyorum yapabilirsin ben yaptıysam baskaları yaptıysa sende yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…