Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Simdi 109 kiloyum maviş oyle pek bisey denemedim. Cok kisa sureli yaptim biraktim.
Ben tecrubelerim ve gozlemlerımde sunu gordum kurler caylar sok diyetler ilaclar yada cok kısa surede zayıflama isteği bunlar zayıflamanın asıl düşmanları. Verdirsede katıyla aldıren durumlar. Ve bunlardsn medet umma modu gecilmediyse zayıflanmıyo İlac denedim cay denedim otlar denedim hatta bilinç altı kodlama cihazı aldım ama sabırla diyetime uyarak verdim ve verdiğim her kilo motivem oldu. Diyete gelince bildiğiniz seyler erken yatma erken kalkma 3 ara 3 ana ogun metabolizmayı calıstırmak için erken kahvaltı spor 2 3 ay yapmıştım. Diyet içeriğini yazmıyorum bildiğiniz seyler. Beraber bi bismillah diyelim baslayalım

Bugün yediklerime gelince .

Sabah
Yarım marul yaprağı
Yarım yumurta
Yarım kk hellim peynir
2 zeytin

Öğle
Kıymalı tarhana (bitmeyen çorba yapmislar)
Yoğurtlu semizotu

Ara
2 erik
5-6 kiraz

Akşam
Ispanak yemeği

Ara
Kefir olur heralde..

45 dk. Yürüyüş

Sanırım sevinmekte acele ettim kramplarim başladı yine ve sanırım tutunamayacak ağrım şiddetleniyor çünkü sanırım ben bebek işinden vazgececegim. .. herseferinde ayrı bir yıkım oluyor. Sabaha hersey belli olur beni bir süre gormezseniz bilin ki bebek gitti

Hemen ümitsizliğe kapılma.. belki tutunma ağrısıdir. . Sen dinlen güzelce. yarın gidersiniz doktora umarım yolundadır hersey..

İçini ferah tut rabbim ömür vermişse tutunur elbet. Rabbim gönlünüzğn muradı yavrunuzu size bağışlasın

Hic öyle düşünme.ben ilk aylar hep adet sancısı cektim.sanki oldum olacam gibi.hatta 5.haftamda okulda toplantı vardı aşırı sancı ve aniden bi akıntı oldu kesin kanama ve düşük dedim.düşün toplantının bitmesine 10 dk kala izin alıp çıktım dayanamadım.ama şükür bu haftaya geldim.hic stres yapma otur duanı et.Rabbim o bebegi nasip ederse her türlü dünyaya gelir.sen hep pozitif düşün.su anda sadece hamile olduguna o cift cizgiyi gördüğüne şükret.şükür devamını da getirir ins.hem bebek sağlıklı degilse ne yapsan bos ama saglikliyliysa kolay kolay bişey olmaz emin ol.Rabbim bize merhametiyle muamele eder insaallah aynı acıyı bi daha yasamayız.

Bende fark ediyor canım bacagima inme gelmiş gibi ağrıyor kilo alınca sporla ve kilo vererek hepsi geçiyor belki annenin yaşına bağlıdır ağrısı bonus çok genç tüm ömrü böyle geçmemeli yaşlılık var menapoz var ilerde hatta erken menapoz bile var kiloya bağlı o bonus kendine gelecek ben yapiyorsam bu yaşta oda yapıcak Lami cimi yok

Heh işte bende tam bu sebepten başladım eşimin kuzenleri carti curtu kilo verdi beni doladilar yok dedim o iş öyle olmaz böyle olur

Amin canım inşallah cinsiyet belli oldumu senin?

Tövbe de kız tövbe tövbe Allah'ım esirgesin sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…