Dün gece hiç uyuyamadim hala leke gelmeye devam ediyor bugün . hakkımızda hayırlısı olsun insallah. Kilo vermek zor bebek zor tutunmasi zor hayatta hersey mi zor ben anlamıyorum resmen
günaydın hanımlarr
cakil80 ınsallah sorunsuz atlatırsın bu süreci,bebeğin tutunur sana.hakkınızda hayırlısı olsuın canım
ramazan ayında tartılma olayını akşamamı çeksek acaba.mesela ıftardan yarım saat once falan..en minimumu görürüz.:)
şimdi sahur sonrası yatıp kalkar kalkmaz tartılınca sonuclar yuksek cıkacak zannımca:)
Bende seni severim
Bende öyle 81 görünce o ağzıma bile atmadığım leblebiyi umursamaz oldum kendime gelmem lazım sonuçta ideal kiloma bile gelmedimGünaydınnn
Çakılcım rabbim gönlünün muradını versın canım. İnş. Hayırlısıyla tutunur bebeğin.
Bu gün dünkü motivasyondan eswr yok ite kalka spor yaparsam bi o işte.ilk basta nasıl motıve olmusum ekstra bi leblebi bile agzıma atamaz sucluluk hissederdim hedefe ulasınca bitti gitti o durum kilo cok agır birsey her yonden rabbim saglıgımıza kavysmamızı nasip etsın bu bi hastalık kısır dongu içindr sürüp giden
Ahh canim meniskus dedi kireclenme dedi amiliyat dedi fizik dedi yuruyus icin fizik dr u bi gorsun dedi dedide dedibaharnaz dizlerinle ilgili sorun cozulmedimi bana ne zaman eşlik edeceksin yürüyüşler de..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?