Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün gece hiç uyuyamadim hala leke gelmeye devam ediyor bugün . hakkımızda hayırlısı olsun insallah. Kilo vermek zor bebek zor tutunmasi zor hayatta hersey mi zor ben anlamıyorum resmen

Hakkinizda hayirli olsun cakilcim. Kanamayla bile devam eden gebelikler var yeterki rabbim ol desin ve ömür versin.
Habersiz birakma bizi.

Günaydınnn
Çakılcım rabbim gönlünün muradını versın canım. İnş. Hayırlısıyla tutunur bebeğin.
Bu gün dünkü motivasyondan eswr yok ite kalka spor yaparsam bi o işte.ilk basta nasıl motıve olmusum ekstra bi leblebi bile agzıma atamaz sucluluk hissederdim hedefe ulasınca bitti gitti o durum kilo cok agır birsey her yonden rabbim saglıgımıza kavysmamızı nasip etsın bu bi hastalık kısır dongu içindr sürüp giden

günaydın hanımlarr
cakil80 ınsallah sorunsuz atlatırsın bu süreci,bebeğin tutunur sana.hakkınızda hayırlısı olsuın canım
ramazan ayında tartılma olayını akşamamı çeksek acaba.mesela ıftardan yarım saat once falan..en minimumu görürüz.:)
şimdi sahur sonrası yatıp kalkar kalkmaz tartılınca sonuclar yuksek cıkacak zannımca:)

Önceki senelerde öyle yapıyorduk.
Nasıl isterseniz artık.

cakil80 hayat çok zor, hersey çok zor.
Hepimiz dökülsek birer birer ne yasanmisliklar çıkar.

Elbette bebek olmak zorunda değil. Nice kimsesiz bebekler var onları da sahiplenip mutlu bireyler olarak yetistirilebilinir ..
Benim burda tanıdigim ve cok mutlu olduğum dafi arkadaşımız öylesine ilgili ki çevresinde ki bebeklerle çocuklarla.. Bunu büyük bir artıya çeviriyor sürekli. ..

Bende öyle 81 görünce o ağzıma bile atmadığım leblebiyi umursamaz oldum kendime gelmem lazım sonuçta ideal kiloma bile gelmedim

Selamun aleyküm..
İyisiniz inşallah..Ben bildiğiniz gibiyim..

@cakil80 İnşallah doktordan güzel haberler getir bize..

@mavipatikler hoşgeldin :)) ben de seni görünce o yaz sürekli kızartmayla yaşadığın imtihanı hatırladım.. ben elif bu arada. giresundaydım ordan hatırlarsın, bi kızım oldu 1 yaşında şimdi..

@bengisu022 sen nasılsın canım, iyi gidiyo inşallah bi sorun yok dimi?

@Bonus ramazanı da abartırsak 115 kilo olmamız garanti diyorum başka da bişey demiyorum...

@YENA şu yaz tatili bi gelse, ben sana eşlik ederim yürüyüşlerinde inşallah :)

@asumanzeynep abla çok iyi yaptın bu örgü işini bence, eminim sana çok iyi geliyodur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…