Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Simi nerelerdesin

Siminin basi ciddi dertte..
4 evi var ve hicbirinde oturamiyor ve Temmuzda
2750€ kira ödeyecek gibi gözüküyor evsahibi ikna olmazsa ve diger evsahibi sirket buldugum kadina evi vermezse
Oturmadigim iki eve üc ay kira ödeyecegim
Üstelik 4000€ degerindeki mutfagimi 2000€ alacak kadin yoksa onu cöpe atmak icin bi de üstüne para vermem gerekecek Avukatlik olursak 500€ o gelecek mahkemelik olmayi hayal bile edemiyorum bi mahkeme 3000€
Yarin imza atacagim eve de 2500 kapora ödemem gerekecek

Nasil altindan kalkicam bilmiyorum

Içim sökülüyor yemin ederim kalbime bi dokunabilseniz cigerimden atesler cikiyor..

amanın simi,nedir bu problem çok bilinmeyenli denklem gibi..
şimdi niye diye sormuycam sil baştan anlattırıp bezdirmiyim seni..
2750 cokmus yaa kac m2 bu ev

Off ula bu ne karışık iş allahim kolaylik versin bir yoluna girsin ins.

amanın simi,nedir bu problem çok bilinmeyenli denklem gibi..
şimdi niye diye sormuycam sil baştan anlattırıp bezdirmiyim seni..
2750 cokmus yaa kac m2 bu ev

Off ula bu ne karışık iş allahim kolaylik versin bir yoluna girsin ins.

Canim burda sözlesmeden cikis süresi 3 ay
Yani üc ay önceden cikis vermen lazim
Ben is nedeniyle planlamadan ciktim dememe ragmen Bremen'deki ev 31.08.17'a kadar bende gözüküyor. Bu yüzden kiraci buldum hem mutfagi alsin hem de boya badanadan kurtulayim diye ama sirket ariza cikariyor. O kadinda Münich'ten gelecek o da zor durumda cikisini vermis ev bulamamis bu yüzden herseyi kabul ediyor Ayin 3'ünde belli olacak yoksa Agustos sonuna kadar 500€ buraya ödeyecegim

Bu ariza Türk evsahibi sözlesmeye 4 haftalik cikis süresi koydurdu akli sira kendini garantiye aldi kira girisi olmazsa kapinin önüne koymak icin ama bu simdi isime yarayabilir ancak sözlesme 01.07'den itibaren gecerli yani o tarihten itibaren 4 hafta sayarlarsa adama 1200€ ödemem lazim yasal sürece dönerse Eylül'e kadar

Yarin tutacagim tasiyacagim evinde 1060 € kirasi arti 2500 € depozitosu var O da 01.07. de basliyor

Fadilin buldugu eve de son olarak 610€ Haziran kirasi ödeyecegim

Tükendim..

Simiiiii başim donduuu. Insallah hersey yoluna ve bir ohh mesajiyla kahvemi yudumluyorum mesaji alirim senden

Bende öyle 81 görünce o ağzıma bile atmadığım leblebiyi umursamaz oldum kendime gelmem lazım sonuçta ideal kiloma bile gelmedim
Aynı durumdaymısız bak gunde 1 kepek ekmek yiyorum nerde o eski mod

Rabbim hayırlar versın elifcim bixde il değiştircek rabbşm herkesin muradını versin
Bebişine cok sevindim saglıkla buyusun inş :) kediciklerin vardı dimi yanlış hatırlsmıyorum ♥
Hergun kızartma yapıodu kadın ama ne azimliydim şimdi o qzim yok
Ahh canim meniskus dedi kireclenme dedi amiliyat dedi fizik dedi yuruyus icin fizik dr u bi gorsun dedi dedide dedi
Rabbim şifa versin canım cok geçmiş olsun
Rabbim sıkıntını gidersin inş :)
Diyetime 2 catal makarna dısında uydum yuruyus yapıcaktım ama oglumu dr a goturcem esıö buhune almış randevu donuste yaparım inş.
Dunde uydum diyete ama cok sıkı deil dıyet dısı maras dondurma yedim gerci dun ustune tarcın dokup eski sıkı gunlerime gecmeyi cok istiyorum

Hakinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…