Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah doktora gittin rahim icinde kanama varmis dusuk ihtimali yuksek saat 4 de bugunku kan tahlili cikacak hayitlisi olsun dusuk cikarsa diete ve spora devam
Canm hakkında hayırlısı olsun.belki de tutunur bebegin.biraz bekle bakalm.arkadasmaylarca yogun kanama yaşadı ona ragmen bebegi sağlıkla dogdu.nasibi varsa olur.hem bak gebe kalabildigin ögrendin.bu olnazsa bile bikac aya vakarsn sağlıklı bi gebelik olur.gönlünü ferah tut canm

Simiiiii başim donduuu. Insallah hersey yoluna ve bir ohh mesajiyla kahvemi yudumluyorum mesaji alirim senden

Sadece bunlar olsa neyse
Bi yandan esya paketliyorum bi yandan kiza okul ayarlamaya calisiyorum eyalet farkindan sene kaybedecek sanirim bi yandan elektrik su vs cikis vermeye calisiyorum bi yandan yerdeki pvc dolap raf vs atilacak parali cöp üc haftadan asagi gelmiyor 01.07'ye ayarlamaya calisiyorum bi yandan evdeki degerli esyalari öldü fiyatina satmaya calisiyorum ariyolar soruyolar geliyolar bakiyorlar ya da gelmiyorlar bekletiyorlar
bazan parasiyla bile adam bulamiyorum dün yatagi sökmesi icin camiden iki genc buldum
hepsine gücüm yetmiyor erkek kuvveti gerekiyor
bi yandan benim deli kizin kaprisleri
durumu bildigi halde son zamanda deli para harciyor bilet alsin diye verdigim parayi harciyor iki aydir ne aldin diyorum cevap yok acaba biseylere mi bagimli oldu diye geliyo aklima basinda olmayali takip edemiyorum bi yandan o esya ciktigi aksam Tr gidecek esyasini hazirliyorum bi yandan simdiki projemde son iki haftam yetistirmem gereken isler var saatlerimi doldurmaya calisiyorum bi yandan fadil ayarsizinin triplerine katlaniyorum bi yandan yeni projeye yeni bi firma ve yeni bi ekiple baliklama dalacagimin stresi var bi yandan migren agrilari ile cebellesiyorum bi yandan mail ve tlf trafiginde boguluyorum bi yandan her ihtimale karsi boya badana yaptiririm diye ucuza yapacak birilerine bakiyorum bi yandan dört aydir görmedigim kizimin hasretiyle cigerim yaniyor
bi yandan bi yandan hadi yandan yandan

bi de bana çilgin simi diyonuz deli deyirler bana
gelde delirme
yerimde baskasi olsa ne yapardi ne kadar direnirdi çok merak ediyorum

Bi yandan sana bravo diyorum...
Çok takdir ediyorum güçlü kadınları. .
Bu böyle olmayacak çok yakın zaman da hersey yoluna girecek. Görmediğini kızını da göreceksin nerden biliyorsun. .

Offf of valla aynı sıkıntı banada girdi şuan ne ters işler uyuz memleket hiç vicdan yok Allah korkusu olmayınca kanun böyle diyip alıyorlar demek ben hiç depozitosuz eşyalı ev bile kiraya verdim kalbim temiz güveniyorum insanlara çok şükür hiçte sıkıntı yaşamadım Allah içimi bilir

cakil80 canim insallah tutunur bebegin ve sag salim kucagina alirsin insallah..

YENA topraaam,yaklas kendini yanliz hisseden güzel yüreginden öpicim
Bazen oluyor öyle,bende de sIk sIk olur hönkürdeyerek aglamak iyi geliyor ama:) böyle hissetigim dönemlerde dinledigim sarkilardandir ahmet aslan nem kaldi,sen de öylesin demek:)
Bu hislerin belli bir sebebi yoktur,gecici bir durumdur umarim..

@mavipatikler Tekrar hosgeldin aramiza,ben de hatirliyorum seni:) Arkadaslarin oldugu gibi benim de kizartma ile mücadelen aklima geldi ilk önce:)
Ben nami diger eski kasimpati,hala biraktigin üzre siskoyum:)

asumanzeynep Ablacim ise basladigini bilmiyordum,topraamin mesajindan ögrendim:) Cok tebrik ediyorum seni,hayirli olsun yeni isin.Örgü kursumu veriyorsun?

E eboe Elifim konustuk zaten,hakkinizda hayirlisi olsun kuzumInsallah gönlünüzce,arzu ettiginiz gibi olur hersey..

simeranya7 Canim benim görüstik gerci ama hersey güzel olucak insallah..Zor zamanlardan geciyorsun fakat elbet gecicek..
Sen azimli,mücadeleci ve güclü bir karektersin bu zorluguda atlaticaksin evelallah..
Tek handikap tasinma isine aniden kalkismis olman,sehir degistiriyor olmanda zorlugu katliyor tabi ama asilamayacak zorluklar degil,gecicek hepsi insallah..
Allah iyi insanlari karsina cikarsin,bu günler tez gecsin insallah..

Başım ağrıdı Allah düze çıkarsın seni aminn

Ben seni alkışlıyorum hakikatten iyi dayanıyorsun maşallah diyim

Cakil dr ne dedi tahlil sonucun ne hayirlisi olsun canim
Biraz once aradi bebek hala duruyor ama rahim icinde kanama varmis ctesiye kadar fitil kullanacagim ctesi tes sonucu beklenecek hayirlisi olur insallah ama icimde korku var bu ilaclarin zarari var midir bebege bisey yapar mi ben ne kadar cok kuruntuluyum daha cok kucuk vs vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…