Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canm ilacları verirken doktorlar kar zararı düşünüyor.arkadasm antibiyotik bile kullandı kanamadan dolayı.onun plesantasnda kanama vardı.sonradan durdu düzeldi ara ara kanadısu anda kullanman bebek icin iyidir.esinin rüyası da dogru çıktı bu arada.benim esim de her iki gebeligimi hissediyorum var diyordu.progestan mı verdi dr?

Prog... 3.7 beta 148.07 bu degerler nasil
Bu degerler hergun artacak belliki çok yeni gebelik artmazsa o kötü benim ilk gebelikte Dr bu bebek yarına düşer dedi aptal şey Güneydoğu'daydik o esnada ama ben daha bir aylık evliyim bebekte yenidir dedim zoonnk kaldı öyle

Evet o ilactan fitil gibi. Gunde 3 kez
Bu arada ben bu gebeligimde ilk tahlil 146 çıkmıştı.dev.hastanedeki dr cok umutsuz konuştu.rahim kendini gebelige hazırlamış görünmüyo dedi sonra kanda 146 çıktı.bi süre sonra da kese görünmeyince yine umutsuzdu.kendi doktorum görünmemesi cok normal cok küçük demisti.cok şükür keseyi de gördük kalp atışını da duyduk.

Kız Bengisu bizim yiğen kizmi erkekmi de hele
Canm hic cinsiyet aklıma gelmiyor ki.sağlıkla kucağımıza alalm hic farketmiyo.ama son kontrolde ben sormadan dr kendisi söyledi cinsiyeti kız ins.bugun saglk ocağına gittim.ordaki ebe moralimi cok bozdu.cok dikkat et yasadgin sey cok riskliydi tekrarlama durumu olabilir 37 haftadan fazla bekleme dite konuştu.gün boyu o kadar kötü hissettim ki.durup durup ağlıyorum.

Benim ilk gebeliğim de 5 haftalikken belli olmuştu. Bu da öyle oldu inşallah artar

Çok şükür insallah hayirlisi olur. Kucağımiza alalım.

Sakın ağlama bebeğin hissediyor bırak kulağını tika herşey çok güzel olacak

Resmen stres yaratıyorlar belki haklılar ama insan geriliyor. Doktor yorumlarinda hep olumlu pozitif halden anlayan yazıyorlar demekki insan hamileyken hassas oluyor.

Hönkürdesem rahatlıycam ama ortam da yok.. yalnız olmam lazım.. Ağlamak için ortamım bile yok :)
ahmet kayayla da güzel ağlanılıyor :)

25 Mayıs
Sabah(10.30) 1 haşlanmış yumurta 2 kk peynir salatalık domates biber 2 hurma 5 fıstık
Ara(12.00) 1 avuç fıstık 3 hurma 1 elma
Sade türk kahvesi
Öğle(14.30) 150 gr döner 1 tabak karnabahar 3 yk yoğurt boool salata
Akşam(19.00) 1 tabak karnabahar 4 yk yoğurt 4 günkurusu 1 sade kahve

4 lt su
40 dk eliptik
20 dk pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…