- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Canm ilacları verirken doktorlar kar zararı düşünüyor.arkadasm antibiyotik bile kullandı kanamadan dolayı.onun plesantasnda kanama vardı.sonradan durdu düzeldi ara ara kanadısu anda kullanman bebek icin iyidir.esinin rüyası da dogru çıktı bu arada.benim esim de her iki gebeligimi hissediyorum var diyordu.progestan mı verdi dr?Biraz once aradi bebek hala duruyor ama rahim icinde kanama varmis ctesiye kadar fitil kullanacagim ctesi tes sonucu beklenecek hayirlisi olur insallah ama icimde korku var bu ilaclarin zarari var midir bebege bisey yapar mi ben ne kadar cok kuruntuluyum daha cok kucuk vs vs vs
Kız Bengisu bizim yiğen kizmi erkekmi de heleCakıl kan degerin kac çıktı bu arada?bi de kac haftalk simdi?
Prog... 3.7 beta 148.07 bu degerler nasilCakıl kan degerin kac çıktı bu arada?bi de kac haftalk simdi?
Evet o ilactan fitil gibi. Gunde 3 kezProgestanmi ilac? Eger kanama varsa mutlaka verirler onu.
Bebege bi zarari yoktur.
Ben ADA parçasını da severimBende pek severim ara ara takilirim dedigin gibi. Takildigim surecede iflah olmam.
Neydelim böyleyiz iste napak yani ölekmi?
Duzenli gelsen olmazmi? Kibar olmaya calisiyorum :))
Bu degerler hergun artacak belliki çok yeni gebelik artmazsa o kötü benim ilk gebelikte Dr bu bebek yarına düşer dedi aptal şey Güneydoğu'daydik o esnada ama ben daha bir aylık evliyim bebekte yenidir dedim zoonnk kaldı öyleProg... 3.7 beta 148.07 bu degerler nasil
Daha küçük oldugu icin deger böyle.önemli olan c tesi günkü deger iki katıba yükselir ins.Prog... 3.7 beta 148.07 bu degerler nasil
Bu arada ben bu gebeligimde ilk tahlil 146 çıkmıştı.dev.hastanedeki dr cok umutsuz konuştu.rahim kendini gebelige hazırlamış görünmüyo dedi sonra kanda 146 çıktı.bi süre sonra da kese görünmeyince yine umutsuzdu.kendi doktorum görünmemesi cok normal cok küçük demisti.cok şükür keseyi de gördük kalp atışını da duyduk.Evet o ilactan fitil gibi. Gunde 3 kez
Canm hic cinsiyet aklıma gelmiyor ki.sağlıkla kucağımıza alalm hic farketmiyo.ama son kontrolde ben sormadan dr kendisi söyledi cinsiyeti kız ins.bugun saglk ocağına gittim.ordaki ebe moralimi cok bozdu.cok dikkat et yasadgin sey cok riskliydi tekrarlama durumu olabilir 37 haftadan fazla bekleme dite konuştu.gün boyu o kadar kötü hissettim ki.durup durup ağlıyorum.Kız Bengisu bizim yiğen kizmi erkekmi de hele
Benim ilk gebeliğim de 5 haftalikken belli olmuştu. Bu da öyle oldu inşallah artarBu degerler hergun artacak belliki çok yeni gebelik artmazsa o kötü benim ilk gebelikte Dr bu bebek yarına düşer dedi aptal şey Güneydoğu'daydik o esnada ama ben daha bir aylık evliyim bebekte yenidir dedim zoonnk kaldı öyle
Çok şükür insallah hayirlisi olur. Kucağımiza alalım.Bu arada ben bu gebeligimde ilk tahlil 146 çıkmıştı.dev.hastanedeki dr cok umutsuz konuştu.rahim kendini gebelige hazırlamış görünmüyo dedi sonra kanda 146 çıktı.bi süre sonra da kese görünmeyince yine umutsuzdu.kendi doktorum görünmemesi cok normal cok küçük demisti.cok şükür keseyi de gördük kalp atışını da duyduk.
Sakın ağlama bebeğin hissediyor bırak kulağını tika herşey çok güzel olacakCanm hic cinsiyet aklıma gelmiyor ki.sağlıkla kucağımıza alalm hic farketmiyo.ama son kontrolde ben sormadan dr kendisi söyledi cinsiyeti kız ins.bugun saglk ocağına gittim.ordaki ebe moralimi cok bozdu.cok dikkat et yasadgin sey cok riskliydi tekrarlama durumu olabilir 37 haftadan fazla bekleme dite konuştu.gün boyu o kadar kötü hissettim ki.durup durup ağlıyorum.
Resmen stres yaratıyorlar belki haklılar ama insan geriliyor. Doktor yorumlarinda hep olumlu pozitif halden anlayan yazıyorlar demekki insan hamileyken hassas oluyor.Canm hic cinsiyet aklıma gelmiyor ki.sağlıkla kucağımıza alalm hic farketmiyo.ama son kontrolde ben sormadan dr kendisi söyledi cinsiyeti kız ins.bugun saglk ocağına gittim.ordaki ebe moralimi cok bozdu.cok dikkat et yasadgin sey cok riskliydi tekrarlama durumu olabilir 37 haftadan fazla bekleme dite konuştu.gün boyu o kadar kötü hissettim ki.durup durup ağlıyorum.
YENA topraaam,yaklas kendini yanliz hisseden güzel yüreginden öpicim
Bazen oluyor öyle,bende de sIk sIk olur hönkürdeyerek aglamak iyi geliyor ama:) böyle hissetigim dönemlerde dinledigim sarkilardandir ahmet aslan nem kaldi,sen de öylesin demek:)
Bu hislerin belli bir sebebi yoktur,gecici bir durumdur umarim..
..
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?