Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yediklerim

Sabah,
hellim peynir,ceviz,kurusoğanla hazırladığım semizotu salatası..

Ara,
erik ve kiraz
yarım bardak ayran

Öğle
ıspanak

Ara,
Limonata

Akşam
Kıymalı kabak

Ara
2 erik,1 çilek,yarım kayısı

50 dk. yürüyüş

Bu arada ben şimdi nasıl beslenecegim oruç tutmak zararı olur mu bi de ben 16/8 yapıyordum şimdi yine böyle mi beslenecegim. Sık sık mi yiyeceğim yürüyüşe ne zaman baslamaliyim
Canm ablam ilahiyatci.gecen gün bana bebek bir aylk da olsa 9 aylk da olsa dinen tutmama hakkın var ddedi.ben tutmayı düşünmüyorum.ki zaten dayanamam uzun sure ac kalınca midem bulanıyo.bi d3 o kadat süre susuz bebegi riske atmak istemiyorum.ins dogumsan sonra tutarm tamamını.

Ben de tutmayım ozaman hayatımda ilk defa tutmayacagim

cakil80 canim Allahin izniyle degerin guzel bende
Bu tur durumlarda zarardan cok saglanicak fayda onemli ilac kullanirken. Kalbini ferah tut kabak cekirdegi ceviz findik meyvelerden bikac tane vardi hatirlayamadim. bol su hep yerinde yatmadan hafif yuruyusler yap. Ise gidiyormusun yarin izin yapabilsen

Slm kizlar tup bebek doktoru ilac kullanmami istedi normal kadindogum ctesiye kadar kullanmami istemedi.iki doktor arasinda kaldim simdi ben bu ilaci kullanim mi kullanmayim mi
Ben kullandım canım o ilacı bi kac arkadasımda kullandı progestron hormonu haliyle kilo yapabiliyo ama düşük tehlikesi olunca veriyorlar.
Oruca gelince ilk oglumda tuttum 1 2 aylıktı 2.de tutmadım 8 aylıktı ona dr izin vermedi. Dr una sor ama dinen ruhsat var diye biliyorum araştır istersen

Merhaba kasımpatı isimler hep değişmiş valla inş kolay alışırım. Kızartma işini beb unutmustum :) hafızam kotudur. Hatırladım tabi soslu soslu kızartmalat miss. Veririsin inşaAllah canım hepberaber verriz inşaAllah ben bi turlu eskı moduma giremedim malesef sizlerden ümitliyim şevke gelmek için
Bugun işim coktu spor yapamadım akşama kadar hersey iyiydi gelinşmiz ramazan kutusu yapmış suprız kurabiye pogaca kek elmalı pasta 2 elmalıpasta 2 kurabiye bi parca gozlrme yedim malesef işin kotu yanıda 3 gundur dıyetteyım 3 gundur bozuyorum ve pişman olmuyorum
İyi geceler canlar rabbim dünya ahiret saadeti nasip etsin hepimize. Yolundan ayırmasın İnş.

Hayırlı geceler canım topikdaslarim hepinizi ayrı ayrı seviyorum
Tam çalışıyorum denemez ama haftada 4 gün örgü daha çok amigurumi dersi veriyorum ramazanda 1 gün olacak sadece
Öğlen gidip 3 4 saat felan kalıyorum ama hiç iş güç yetişmiyor beceremiyorum ben :))
Bir de demir eksikliği sebebiyle aşırı halsizim bir d siskoyum

cakil80 canım hamile olmana çok sevindim umarım sağlıkla alırsın bebeğini
Oruç tutma bence ilerde kazasını tutarsın sağlık söz konusu
Yürüyüşede doktor kontrolünde başla bence kanama riskin var sonuçta dinlenmen daha önemli şu anda
Beslenmenide az ama sık şeklinde yapabilirsin

YENA o duygusallık yalnızlık hissi belli aralıklarda oluyor canım.. Eğer kafana taktığın büyük bişey yoksa havalardandır :)

simeranya7 sen anlatırken ben yoruldum :)
Çok güçlü bi kadınsın demek ki bu kadar şeye yetişmek kolay değil.. Zamanla herşey yoluna girecektir mutlaka çok kafana takmamaya çalış ordaki arkadaşlarından yardımcı olan yok mu

selamun aleykum
hayırlı cumalar güzeller ramazan geldi cok sukur rabbim ramazani hakkiyla af olunmus olarak tamamlamayı nasip etsin insallah
cakil80 canim rabbim su gelen mubarek gunler yuzu siyu hurmetine yardimcin olsun insallah bebegini kucagina almak nasip etsin bencede kullan ilacı burda benimde cok kullanan var tanidiklarimdan YENA bugun daha iyimisin canim biseyemi sıkıldın kurban oldugum

gelelim gunun anlam ve onemine bugun tartildim tabiki umdugumu bulamadim bukadar kotu bir haftadan sonra neyse onumuze bakicaz kızlar izin verirseniz ben ramazanda tartilmak istemiyorum izinli olabilirmiyim
bu diyet yapmiycam anlaminda degil sadece tartilmamak icin

bugunki kilomda 133.4 insallah ramazan sonu su 130 dan kurtulmus olarak donerim listeye cok amin

Bugün raporluyum 1 gün için sakin ve az hareket edecekmisim. Ctesi testin sonucuna göre yol Çizecekler dün gece doktorlarin internet adreslerinde gezdim 4 doktor u beğendim ama hepsi başka başka hastanelerde ctesi den sonra onu belirlemem de gerekiyor. 8 yıl sonra hamile kalınca dünyam acaip oldu sanki bu aralar başka şey düşünmez oldum. Ekim ayındaki tüp bebege kendimi sartlandirmisim iyice ,erken gelince denge şaştı.

çok hosuma gitti sizinlede paylasmak istedim
Ramazan ayını daha iyi yaşayabilmek için 50 adet nasihat. Önce kendimiz, sonra çevremize bu mesajı yayarak Ramazanı daha iyi yaşamaya vesile olalım. Nasihatimiz önce kendimize sonra sevdiklerimizedir.

Ramazan icin 50 Nasihat
1-Rabbini zikretmeyi unutma (özellikle sabah-aksam)
2-Cok konuşmayı bırak
3-Allahı bol tefekkür et
4-Çok yemeyi bırak
5-Çok uyumayı bırak
6-Önemli olmayan randevuler yapma
7-Mecbur olmadıkça dışarıya fazla çıkma
8-Arkadaslarınla cok buluşmayı bırak
9-Gözlerini haramdan koru
10-Dilini koru
11-Hal ve hareketine dikkat et
12-Dünyalıklardan uzak dur
13-Gıybeti bırak
14-Sünnet namazları kılmaya çalış (12 rekat)
15-Misvak kullan
16-Allaha tövbeni çogalt
17-Akraba bağlarını güçlendirmeye çalış
18-Hergün sadaka vermeye çalış
19-Ana-babana iyi davran
20-Niyet´lerine dikkat et (“Ameller niyetlere göredir”)
21-Yanında hep Kuranı’nı taşı (iş, okul, otobüs vs)
22-iyi ameller edinmek için motivasyonun yüksek olsun
23-Zamanini internette ve tv başında geçirmemeye çalış
24-Müslüman Kardeslerini dua larinda unutma
25-Iyili emret/yapmaya çalış, kötülügü nehyet/Uzak dur!
26.Bütün günahlarinin bağışı için yalvar
27-Duha namazını 2 ila 8 rekat arasi kılmaya çalış (Güneş doğduktan45 dakika sonra baslar,ögle namazina 45 dakika kalıncaya kadar devameder)
28-Namazlarını mescid´de kilmaya çalış
29-Ezan ve Ikamet arasında cok dua etmeye çalış
30-Kuranı kaç kez okumak istediğine bir hedef koy (en az bir kez!)
31-Hep ilk sırada namaza durmaya çalış
32-Teravih namazlarini kaçırma
33-Ezandan önce mescidde olmaya çalış ki Müezzinin söylediklerini tekrar edesin
34-Imamla birlikte bitir teravih namazlarını, daha önce bırakıp gitme
35-Eger Kuran’ı okuyamıyorsan mutlaka dinle
36-Bir bardak su ile dahi olsa sahurunu yap
37-Tefsir de okumayı ihmal etme
38-Daima abdestli olmaya çalış
39-Çok konuşma telefonda, kısa tutmaya bak
40-Yemekleri hazırlarken aşırıya kaçma
41- Büyük alışverişleri ramazandan önce hallet
42-Ramazının 20.gününde tekrar yenile kendini ve gaza bas ibadet icin
43-Itikaf´ta (mescide cekilme son on gün) bulunmaya çalış bir günde olsa
44-Kardesine gülümse (“gülümsemek sadakadir”)
45-gadabini öfkeni yut ve sabirli ol!!
46-Ağız kavgaları ve fiili kavgalardan uzak dur
47-Allaha ümidini diri tut günahlarının affi için
48- Her yaptığın ameli bilincinde olarak yapki sevap kazanasın, bu okula/ise giderken bir SubhanAllah veya bir tebessüm olabilir
49-Esine/ailene/akrabana/kardesine iyilik yap, beraber ramazanıdeğerlendirmeye çalışın, bu beraberce aşırı çeşit yemekle iftar edinanlamına gelmez!
50-Kendini zorla, kazanan sen olursun inşâAllah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…