Canm ablam ilahiyatci.gecen gün bana bebek bir aylk da olsa 9 aylk da olsa dinen tutmama hakkın var ddedi.ben tutmayı düşünmüyorum.ki zaten dayanamam uzun sure ac kalınca midem bulanıyo.bi d3 o kadat süre susuz bebegi riske atmak istemiyorum.ins dogumsan sonra tutarm tamamını.Bu arada ben şimdi nasıl beslenecegim oruç tutmak zararı olur mu bi de ben 16/8 yapıyordum şimdi yine böyle mi beslenecegim. Sık sık mi yiyeceğim yürüyüşe ne zaman baslamaliyim
Teşekkür ederim canim
Ben de tutmayım ozaman hayatımda ilk defa tutmayacagimCanm ablam ilahiyatci.gecen gün bana bebek bir aylk da olsa 9 aylk da olsa dinen tutmama hakkın var ddedi.ben tutmayı düşünmüyorum.ki zaten dayanamam uzun sure ac kalınca midem bulanıyo.bi d3 o kadat süre susuz bebegi riske atmak istemiyorum.ins dogumsan sonra tutarm tamamını.
Ben kullandım canım o ilacı bi kac arkadasımda kullandı progestron hormonu haliyle kilo yapabiliyo ama düşük tehlikesi olunca veriyorlar.Slm kizlar tup bebek doktoru ilac kullanmami istedi normal kadindogum ctesiye kadar kullanmami istemedi.iki doktor arasinda kaldim simdi ben bu ilaci kullanim mi kullanmayim mi
Merhaba kasımpatıcakil80 canim insallah tutunur bebegin ve sag salim kucagina alirsin insallah..
YENA topraaam,yaklas kendini yanliz hisseden güzel yüreginden öpicim
Bazen oluyor öyle,bende de sIk sIk olur hönkürdeyerek aglamak iyi geliyor ama:) böyle hissetigim dönemlerde dinledigim sarkilardandir ahmet aslan nem kaldi,sen de öylesin demek:)
Bu hislerin belli bir sebebi yoktur,gecici bir durumdur umarim..
H Himal_ Tekrar hosgeldin aramiza,ben de hatirliyorum seni:) Arkadaslarin oldugu gibi benim de kizartma ile mücadelen aklima geldi ilk önce:)
Ben nami diger eski kasimpati,hala biraktigin üzre siskoyum:)
asumanzeynep Ablacim ise basladigini bilmiyordum,topraamin mesajindan ögrendim:) Cok tebrik ediyorum seni,hayirli olsun yeni isin.Örgü kursumu veriyorsun?
@eboe Elifim konustuk zaten,hakkinizda hayirlisi olsun kuzumInsallah gönlünüzce,arzu ettiginiz gibi olur hersey..
simeranya7 Canim benim görüstik gerci ama hersey güzel olucak insallah..Zor zamanlardan geciyorsun fakat elbet gecicek..
Sen azimli,mücadeleci ve güclü bir karektersin bu zorluguda atlaticaksin evelallah..
Tek handikap tasinma isine aniden kalkismis olman,sehir degistiriyor olmanda zorlugu katliyor tabi ama asilamayacak zorluklar degil,gecicek hepsi insallah..
Allah iyi insanlari karsina cikarsin,bu günler tez gecsin insallah..
Bugün raporluyum 1 gün için sakin ve az hareket edecekmisim. Ctesi testin sonucuna göre yol Çizecekler dün gece doktorlarin internet adreslerinde gezdim 4 doktor u beğendim ama hepsi başka başka hastanelerde ctesi den sonra onu belirlemem de gerekiyor. 8 yıl sonra hamile kalınca dünyam acaip oldu sanki bu aralar başka şey düşünmez oldum. Ekim ayındaki tüp bebege kendimi sartlandirmisim iyice ,erken gelince denge şaştı.cakil80 canim Allahin izniyle degerin guzel bende
Bu tur durumlarda zarardan cok saglanicak fayda onemli ilac kullanirken. Kalbini ferah tut kabak cekirdegi ceviz findik meyvelerden bikac tane vardi hatirlayamadim. bol su hep yerinde yatmadan hafif yuruyusler yap. Ise gidiyormusun yarin izin yapabilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?