Ben yarın tutmayı istiyorum ama 2 tüp kan alacaklar ve muayene var bu şekilde tutabilir muyduk bozar mı ben ramazan i hep sevmisimdir. Hem sukredecek çok şeyim var. Bir anda tüm dünyam değişti. Sanki içime bir mutluluk indi o kasvet çıkıp gitti içimdenGunaydin hayirli cumalar
109 ile ramazana giris kilomu yazmis olayim.
Hamileyken oruc tutma durumuna bende yorum yapayim :))
Bir sefer 2-3 ayligima bir seferde 7 ayligima geldi.
7 aylikken 1 gun denedim daha tutamadim zaten ileri haftalarda tutulmamasi lazim.
2-3 aylikkende dr sozu ile tutmadim ama cok pisman oldum.
Bayilcak gibi oluyodum ve hic bisey yiyemiyodum arada iki cubuk bi yudum su vs anca oluyodu bulantimi bastirsin diye.
Oruc tutmadim ama zaten oruclu gibiydim o yuzden pisman oluyorum 8 kilo vermistim cok kisa bi surede.
Şöyle 15-16 hafta dan sonra yeme duzeni oturur o zaman anne yiyemediginde bebek etkilenir mantikli ve gerekli olur oruc tutmamak. Ama ilk zaman pek olmuyo o duzenli beslenme.
Ben boyle dusunuyorum yani kusur kalmiyim :)
Ben yarın tutmayı istiyorum ama 2 tüp kan alacaklar ve muayene var bu şekilde tutabilir muyduk bozar mı ben ramazan i hep sevmisimdir. Hem sukredecek çok şeyim var. Bir anda tüm dünyam değişti. Sanki içime bir mutluluk indi o kasvet çıkıp gitti içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?