Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin hayirli cumalar

109 ile ramazana giris kilomu yazmis olayim.

Hamileyken oruc tutma durumuna bende yorum yapayim :))
Bir sefer 2-3 ayligima bir seferde 7 ayligima geldi.
7 aylikken 1 gun denedim daha tutamadim zaten ileri haftalarda tutulmamasi lazim.
2-3 aylikkende dr sozu ile tutmadim ama cok pisman oldum.
Bayilcak gibi oluyodum ve hic bisey yiyemiyodum arada iki cubuk bi yudum su vs anca oluyodu bulantimi bastirsin diye.
Oruc tutmadim ama zaten oruclu gibiydim o yuzden pisman oluyorum 8 kilo vermistim cok kisa bi surede.
Şöyle 15-16 hafta dan sonra yeme duzeni oturur o zaman anne yiyemediginde bebek etkilenir mantikli ve gerekli olur oruc tutmamak. Ama ilk zaman pek olmuyo o duzenli beslenme.
Ben boyle dusunuyorum yani kusur kalmiyim :)

Ben yarın tutmayı istiyorum ama 2 tüp kan alacaklar ve muayene var bu şekilde tutabilir muyduk bozar mı ben ramazan i hep sevmisimdir. Hem sukredecek çok şeyim var. Bir anda tüm dünyam değişti. Sanki içime bir mutluluk indi o kasvet çıkıp gitti içimden

Hayir guzelim 5 tupte kan alinsa oruc bozulmaz. Sadece halsiz olabilirsin.
Vucuttan cikanlar abdesti vucuda girenler orucu bozar özetle :))
Mutlu olucaksin tabi hersey allahin takdiri.
Hep diyorum oyle umutsuz vakalar varki dusuk yapan kadinlari bile "hamile kalabildi" diye şansli sayiyorlar.
Sonuclar onemli tabiki am allah ol derse olur ve fiziki hic bir engel karsidinda duramaz.
Ben göz nezlesi oldum ve düsük yaptim bazilarida kanamayla devam ediyor gebelige.
Dusuk yaptigimda dr hic uzulme demisti cocugunun oldugunu hamile kalabildigini ogrendin. Bunun icin yillarca ugrasan insanlar var.

Allahin takdiri sizin nasibiniz.
Bu teslimiyette ol ins sonuda hayir olur.
Yazarken cok duygulandim bende inan.

İftar öncesi tartılmak moral acısından süper. Ama cok su kaybı oldugu için gerçek kilo olmayacaktı. Ramazan sonrası artıya sebep olur. Ama bildirim saati geniş tutulup isteyen sabahki kilosunu isteyen iftar oncesi kilosunı yazabilir benim fikrim

simeranya7 Allah kolaylık versin, yardımcın olsun inşallah.. zor zamanlardan geçiyosun, ama sen neler yaşamış nelere göğüs germiş kadınsın bunlar senin için ne ki... Yolunun sonu aydınlık inşallah simiiii

cakil80 İnşallah tutunacak bebiş canım, stres yapma içini ferah tut... hem raporluymuşsun uzat ayaklarını dinlen bol bol... oruç konusunda da kendini deneyebilirsin, baktın olmuyo zorlamazsın canım.. yani ben olsam öyle yapardım...

H Himal_ evet kedim var 2 tane, hafızan o kadar da kötü değilmiş :) hoşgeldin tekrar.. aynı azmine kavuşursun inşallah canım..

günaydınlarrrrrr günaydınlarrrrrr hanımlarrrrr
bu sabah subede kahvaltı vardı 8de,güzel bir kahvaltı yaptık 1 sımıt yedım bıraz menemen peynır zeytın vs..
reçellere ve nutellaya dokunmadım:)
sabah tartı once 122,7 sonra 122,9 gösterdi..:)hain kostak
122,9 kabul edıyorum..gecen hafta 124 düzdü..
ramazanda hedefım 3 kılo yanı bayrama 119,9 ile girmeyi hedeflıyorum..

Günaydin herkese

Bi bebek muhabbetleri var ama basimin telasindan yazamadim Ne kadar uzak kalmis bana bebekti hamilelikti Sanki hic cocuk dogurmamisim gibi

Neyse cakil80 canim dinde zorlama yoktur
Bu sartlar altinda kesinlikle oruc tutmaman gerektigini düsünüyorum. Çok detayli fetvasini kaynaklarini da basimda bu dertler olmasa veririm. $er ve ehveni $er kisasinda senin durumun oruca müsait degil.
Bende yillardir ilac kullandigim icin tutmuyorum
Bu yüzden oruc tutamiyorum diye vicdan yapma sakin pataklarim. Ayrica bunun telafisi var olmadi yerine tutarsin baska zaman, olmadi fidyesini verirsin ilerde ama o bebek su an herseyden daha degerli..Yillarca bu tür konulardaki fetvalarla ugrastim camideki görevlerimde..Güven sen sözüme..
Öpüyorum kocaman kocaman..

Günaydııııın hayırlı cumalar hayırlı ramazanlaaaar

Kilo 85.9 direnç gelir hoşş geliir leey leey rimi rimi reyy

Spor 320 dk

Sanırım nur topu gibi bir direncim oldu. Gerçi regl yakın vücudum ödem toplamış da olabilir ama eski hızda veremediğim kesin. Moralim bozuluyor mu? Hemi de nasıl Amma velakin ramazan sayesinde değişen yemek saatleriyle kırabileceğime inanıyorum. Kendime mukayet olursam tabi. Bu gece size bol dua ediciim. Sizde beni unutmayın olur Mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…