Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sen neler yaptın denklem444? ne yedin bakalım bugün olumunekankayizsmile

öğle yemeği yaklaştı ya.. çok açım kaydirigubbakcemile2

sanki bişey yicekmişim gibi nasıl da heyacanlanıyorum delikafadulden

tamam canım bak bu iyi fikir ben cuma günü size kesin kilomu bildiririm ondan sonrada haftaya cuma kaç kg verdiğimi söylerim inş. gidicek bu kilolar yaza kadar :Saruboceq:
benim şimdilik hedefim 80 kg olmak o kiloya bir ulaşsam daha da altını hedeflerim yani.

ben bu sabah yediklerimi yazayım
2 dilim kızarmış ekmek
1 domates,
1 kk peynir,
1 yumurtanın beyazı (sarısını minik yavruma yediriyorum)
5 siyah zeytin sizce çokmu arkadaşlar bu yediklerim

birde size bişey sorucam ekstradan yaptığınız değişik uygulamalar varmı hani işte kimi elma sirkesi içiyor kimi limonlu su falan varmı böyle yapılan uygulamalar yada başka neler yapıyorsunuz

bayıldım sanaaaaaaolumunekankayizsmile

ya sanırım birde sizin tartılar gramları da tartıyor ama bizim tartı öyle tartmıyor ki

valla arkadaşım şok markette (reklam olmasın ama) 14 lira elektronik tartı.. akannehir hem de ne cicili bicili bişey bayanssulusmile ben de var olması karşı neredeyse alacaktım annem zor durdurdu :kedi:

hem elektronik tartı bozulmuyor.. pili bitince istediğin saatçiye gidip alıyorsun.. diğer tartılardan emin olamazsın.. bie haftada bile şaftı kayabilir naniknanik

bence sen bu cuma eczaneyi boşver şok markete git kaydirigubbakcemile3

heryerde de 20 lira.. şokta bulamazsan tansaş migros falan takıl öyle :)

5 zeytin çok kabız yapar mazallah bilmiyorumkismile

ben senin minik yavrunu da yirim yumurtasının sarısını da yirim.. :1hug:

Son düzenleme:
5 zeytin çok kabız yapaz mazallah bilmiyorumkismile

ben senin minik yavrunu da yirim yumurtasının sarısını da yirim.. :1hug:

çokmubilmiyorumkismile akannehirhımm o zaman ben zeytinleri 3 e düşüreyim olarmı
birde başka yöntem falan sordum ama yaptığınız değişik uygulamalar ayy ne çok soru soruyorum dimi kusura bakmayın çok taktım ben bu kilo olayına da o yüzden

bi ton reçete var.. seninle vermek istediğimiz kilo ile vermek istediğimiz zaman aynı neredeyse kaydirigubbakcemile5

elma sirkesi içen var sabah.. bir bardak ılık suya döküyo biraz içiyo.. haftada 1 kilo verdiriyomuş.. ben elma sirkesi aldım evde yatıyo..

birde ceviz ve sarımsağı bir bardak soğuk su da bekletiyosun gece sabah kalkıp onu içiyorsun.. bunu 3 gün yapabildim ben sonra regl oldum o zamanlarda içmemek lazımmış bi de hamileler içemiyormuş.. neyse faydası var mı bilemiyorum ama.. sabah iki bardak suyu bile ardarda içsen faydası olur yani kaydirigubbakcemile3

ben yapıcam bu hafta bi geçsin.. sonra bi de o cevizleri yiyorsun.. oh.. ödül gibi.. sanki taze ceviz .. kaydirigubbakcemile2

bu ceviz ve sarımsak olayını bende duydum bende deneyeyim bari
sen oğluşunu emziriyorsun ama lmaz:

yok canım ben artık emzirmiyorum 4. aydan sonra oğlum beni emmeyi bıraktı mama veriyorum birde ek gıdaya başladık 1.5 aydır öyle yani ben sezeryan ile doğum yaptığım için 6 ay bekleyeyim dedim diyet için 6 aydan önce zararlı dediler spor falan 6 ayım doldu sayılır şurda 1 haftam var dolmasına o yüzden şimdi başlıyorum diyete

çizelgede 5 aylık olduğunu görünce korktum :ecrin_bebek:

yani oğluşuna yazık dedim

o zaman ceviz+sarımsak olayını yap zemuszemus

sen denemişsin tadı nsl bunun içilebilecek gibimi

tadında hiçbir problem yok.. sarımsak bütün olursa hiç kokusu geçmiyo suya.. sadece cevizimsi bi tadı oluyo.. ben sarımsağı yutmak için beklettiğim suyu kullanıyorum.. hap gibi yani.. sarımsağı yutması zor biraz.. suyun rengi sararıyo.. veeeee

sonunda o müthiş 3-4 tane cevizi yiyorumm..opuyorumnanaktan

zaten bunları yapınca pek kahvaltı edesim de gelmiyo.. az yiyorum..

biraz önce muz yedim.. şimdi de dünyanın en ekşi elmasını yiyorum.. yeşil eriğe özlem çekenlere bire bir..

yeşil eriğin kocamanına benziyo zaten tipi de rengi de sırnaşık şey

biraz önce muz yedim.. şimdi de dünyanın en ekşi elmasını yiyorum.. yeşil eriğe özlem çekenlere bire bir..

yeşil eriğin kocamanına benziyo zaten tipi de rengi de sırnaşık şey

yanlış topiğe yazmışım bunu ben delikafadulden :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…