Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirli cumalar.

Cakil izinli olman iyi olmus canim yarin guzel haberlerini duyariz insallah icini ferah tut

Cydnz bi dugun yokmu bi dugun :)

Ogulcuklarim paylasimin çok guzeldi insallah cogunu yapariz.

Delydoli ramazanda tartiya da yansir insallah

Eboe ramazanin ikimizede iyi gelicegine inaniyorum insallah

Kilom 91.50 yok kiloma laf etmiycem :)

Gunaydini alintilayip tam sen hayirdir buraya gelirmiydin diycektimkiiiii

Bam telime fena dokundun bu sarkiyla. Ahmet kaya ile olanina hastayim bende.

Yaprak doker bir yanimiz bir yanimiz bahar bahce
evet ikisinin de yorumu ayrı ayrı güzel . nereden takıldım bilmiyorum dünden beri hep aklımda sürekli dinliyorum.
çok huzursuzum ben son günlerde , sebebini bilemiyorum. işler de çok yoğun ve sıkıcı vakit bulamadım bi türlü

olma mı :) Temmuz sonunda görümcemin nişanı var
onu baz alacağım şimdi de

sağol canım , ağrısı vs yoksa hiç elletme
dikiş olayı beni benden alıyor çünkü , geçen yemek sırasında bir arkadaş "ay kafanda ip var deyip çekmeye çalıştı "

Gunaydın hayırlı cumalar.hakkıyla bi ramazan yasarz insaallah. cakil80 bu arada ben de progestan kullandm.simdi de aralarda sancm olunca iciyorum bi tane.ama acaip sersemlestiriyo bu ilac.ben gece uyumadan iciyorum
Bana fitil şeklinde kullandırıyor hemen etki etsin diye bana tuhaf geldi ama çeşit kadar etki etsin diye.

çakııl test sonucu kısmını gördüm ama devamını tam okuyamadım ,
inş her şey yolundadır :)
Yarın belli olacak kanama durur da bebek tutunursa inşallah yarın hamileligin tadına varacagim düşerse de spor ve diete tam hız devam yine sabah tahlil olacak 4 de sonuç belli olacak.

İnşallahhh inşallah canımmm yansırrr lakin ben oruç tutamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…