Aman Allah korusun alındı mı dikişlersağol canım , ağrısı vs yoksa hiç elletme
dikiş olayı beni benden alıyor çünkü , geçen yemek sırasında bir arkadaş "ay kafanda ip var deyip çekmeye çalıştı "
Geçmiş olsun canım kuzuya rabbim şifa versinHayirli cuma lar
Kilom aynı
Spor yok
Bu hafta veremedim çarşamba akşamı çocukların makarnasindan yedim biraz ,dünde Annem de temizlik yaptim ekmek tereyagi bal fazla yedim yoksa diyeti bozmadim.
Küçük kızım ateşli iki gündür sürekli yatıyor yerinde durmayan çocuk sürüp zor iciriyorum,
Teşekkür ederim canım inşallah busefer sağlıkla kucağıma alırımcakil80 Duygulanarak okudum gecmisteki mesajlarini Dilerim Rabbim sag salim,huzurla kucagina almak nasip etsin yavrunu.
Tüm isteyenlere nasip olsun saglikli,hayirli evlat..
OGULCUKLARIM hayriyem,ne güzel kilolar verdin masallah kuzumm,harikasin Hep böyle devam et lütfen,azim böcügün hic eksik olmasin insallah.
Bonus Iki gözümmm...
Geçmiş olsun canım kuzuya rabbim şifa versin
Derin Cok gecmis olsun prensese,acil sifalar diliyorum.
Tesekkurler kızlar
Hayirli cuma lar
Kilom aynı
Spor yok
Bu hafta veremedim çarşamba akşamı çocukların makarnasindan yedim biraz ,dünde Annem de temizlik yaptim ekmek tereyagi bal fazla yedim yoksa diyeti bozmadim.
Küçük kızım ateşli iki gündür sürekli yatıyor yerinde durmayan çocuk sürüp zor iciriyorum,
Merhaba arkadaşlar sabahtan kızı dişçiye götürdüm bugünde cumaymis bildirimi unuttum iyiki bakmışsın kk ya yeni fark ettim çocukların telasindan
Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar olsun inşallah
Spor 300 dk
Kilom 81.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?