Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirli cuma lar
Kilom aynı
Spor yok
Bu hafta veremedim çarşamba akşamı çocukların makarnasindan yedim biraz ,dünde Annem de temizlik yaptim ekmek tereyagi bal fazla yedim yoksa diyeti bozmadim.
Küçük kızım ateşli iki gündür sürekli yatıyor yerinde durmayan çocuk sürüp zor iciriyorum,

Hayirli cuma lar
Kilom aynı
Spor yok
Bu hafta veremedim çarşamba akşamı çocukların makarnasindan yedim biraz ,dünde Annem de temizlik yaptim ekmek tereyagi bal fazla yedim yoksa diyeti bozmadim.
Küçük kızım ateşli iki gündür sürekli yatıyor yerinde durmayan çocuk sürüp zor iciriyorum,

sağol canım , ağrısı vs yoksa hiç elletme
dikiş olayı beni benden alıyor çünkü , geçen yemek sırasında bir arkadaş "ay kafanda ip var deyip çekmeye çalıştı "
Aman Allah korusun alındı mı dikişler
Benim ağrı felan yok arada büyüyüp arada küçülüyor :)

Geçmiş olsun canım kuzuya rabbim şifa versin

cakil80 Duygulanarak okudum gecmisteki mesajlarini Dilerim Rabbim sag salim,huzurla kucagina almak nasip etsin yavrunu.
Tüm isteyenlere nasip olsun saglikli,hayirli evlat..

OGULCUKLARIM hayriyem,ne güzel kilolar verdin masallah kuzumm,harikasin Hep böyle devam et lütfen,azim böcügün hic eksik olmasin insallah.

Bonus Iki gözümmm...

Teşekkür ederim canım inşallah busefer sağlıkla kucağıma alırım

kafamm karpuz gibi ortadan ikiye bölünecek sanırım,buğulu görüyorum resmen başağrısından..
haftasonu sınavlarım var,bana şans dileyin hanımlarr..hem cuma yogunlugu hemde fırsat buldukça biraz derslere bakayım dedim..şiştim..
öğlen bişey yiyemedım bu arada ben..sabah kahvaltısı fazla geldi sanırım..az önce 1 elma 8-10 çiğ badem yedim okadar..öğün atlamış oldum ama napim..

çok geçmiş olsun canım,allah şifa versin..
ateş nasıl halsiz bırakıyor yavruları

ya bu kilo çooookkkkk tatlı..neolur ramazanda alma..
hayalim biliyomusun..
80 değil ama 81:)
çok güzel anılarım vardı bu kıloyla ılglı aklımda güzel kalmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…