Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kızlar diyetim devam ediyor doktor şimdiden herseyi yasakladi. Tavuk 9 ay yasak ve ekmek tamamen yasak sadece yufka ekmek veya yufka yiyecegim 9 ay koyunca ve günde 30 dakika yürüyüş. Yola devam. Bebek hala benimle.

Çok şükür.. Hadi gözünüz aydın...

Köy tavuğu yiyebilirsin ama dimi.? Neyse sen doktorunu dinle.. balık,kuzu eti,yumurta,peynir ve yoğurt tüket bol bol tabi taze meyve ve sebze.. Semiz otu seversen çok iyi gelir.
ben bu ara manyakça yiyorum :)

Şimdi yeni plan nedir ne yapıyoruz benim hedefim ki doktorun hedefi 5 ay kilo almamam.

Doktoru dinlersen almazsın muhtemelen.. İlk aylar zaten kokuya hassasiyet bulantı vb kilo verimi bile olur...
Benim gebelikler öyleydi..

Listede olursun yine kilonu takip etmen açısından.. istersen tabii...

Son düzenleme:
Yenacımmm cok saol kendimi listede görmek beni motive etti emeğine sağlık. Rabbim bu mubarek ayda kılolarından saglıkla kurtulmanı nasip etsin ♥
Slm kızlar diyetim devam ediyor doktor şimdiden herseyi yasakladi. Tavuk 9 ay yasak ve ekmek tamamen yasak sadece yufka ekmek veya yufka yiyecegim 9 ay koyunca ve günde 30 dakika yürüyüş. Yola devam. Bebek hala benimle.
Çok sevindin inşaAllah hayırlısıyla kucagınada alırsın ♥
Her ramazan kilo alırdım ve sahura kalmaz sadece su içerdim. Sahura kalkmaya basladım esım sayesinde ve artık bır ıkı kılo verıyorum ramazanda. İnşaAllah bu ramazanda oyle olur. ♥

Amin canım. inşallah hepimiz sağlıkla verelim ve bir daha almayalım....

Amin canım. inşallah hepimiz sağlıkla verelim ve bir daha almayalım....
Amin canımm inşaAllah beni mutlu ettin ama :) bu hafta olmam listede diyordum. Bu arada gruba girdiğimdeki baslangıç kilom 98.8 di 80 e kadar sanırım sizinle verdim. ♥♥♥

Teşekkür ederim semizotunu ben de çok severim koy tavuğu bulursam mutlaka yerim. Doktorun verdiği diet benim yaptigimdan daha sıkı çıktı kilo verirsem sasirmam

Doktoru dinlersen almazsın muhtemelen.. İlk aylar zaten kokuya hassasiyet bulantı vb kilo verimi bile olur...
Benim gebelikler öyleydi..

Listede olursun yine kilonu takip etmen açısından.. istersen tabii...
Çok isterim burda olmasam kesin 100 üstü olurdum ve belki hamile bile olmazdım kendimin farkına variyorum resmen

Aayyy canm cok sevindim.hadi ibsaallah sorunsuz rahat bi gebelik gecirip saglkla alrsn kucağına.kucağımıza..9 ay degil canm 8 ay kalmıştır:)

Çok sağol canım inşallah artık kaçamak yapmayacagim. Kolayı da mecburen bırakmış olacagim

Aayyy canm cok sevindim.hadi ibsaallah sorunsuz rahat bi gebelik gecirip saglkla alrsn kucağına.kucağımıza..9 ay degil canm 8 ay kalmıştır:)
kesinlikle hafta hafta sayacagim kaldı 35 hafta imkansızin olmasi bulmuş demek... inşallah Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatır 3 günde 10 yaş genç hissettim kendimi gerçi hayırlısı olsun inşallah yolun çok başı 8 yıldır bekliyor olmak şımarık yaptı beni

Hayırlı Ramazanlar canlar
cakil80 canım herşeyin yolunda olmasına sevindim
Ananas idrar sokturdugunden dusuk neden olabilir ilk 3 ay bunun gibi maydanoz adaçayı vsde fazla tuketmemeli diye biliyorum

Benim doktorum tavuk yeme dememişti ama diyetisyen e gidiyordum o doğal olmadığından yeme hindi ye diyordu ama ben sık olmasada yedim tavuk
Tabi hazır ve katkı maddeli şeylerde yememek lazım ama ne kadar uydun dersen nadir zamanlarda yedim sen mümkünse yeme tabi
Bende hiç mide bulantısı falan olmamıştı kızıma hamileligimde ilk 3 ay 7 kilo aldım ve sonra ne oluyor dedim diyet ve spora başladım toplam 15 kilo ile doğum yaptım sende baştan dikkat et mümkün olduğunca az alırsın

Inşallah bu hamilelik zormuş ama yine kanama başladı bu korkuyla geçer mi 35 hafta doktor da tam bişey demiyor

Ben de riske atmayim ananas yerine başka meyve bulim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…