Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba canım ben aranıza yeni katıldım okuduysan geçmişi görmüşsündür
candy arkadaşımdan zayıflma tüyoları alıyordum:kedi:

gördüm canım ben çok hızlı kilolar veremedim hypotiroid var bende....metabolizmam pek çalışmıyor ilaç kullanıyorum...kendi kafasına göre takılıyor benim çabalarımı tınlamıyor pekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sana tavsiyem hergün mutlaka en az 45 dk spor yap....en güzeli yürüyüş... ben işten eve gidince koşu bandında yürüyorum....birde mide sorunun varsa gece yatmadan evvel eğer miden sağlamsa sabah aç karnına 1 bardak ılık suya 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp iç... çok faydasını gördüm ben tatlı krizlerini önlüyor...mesela ben reglim 3 gündür ağzıma tatlı koymadım...zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ben 2008 yılında hamile kalmadan önce üye olmuştum hamileliğim boyunca ve halada çok şey öğreniyorum güzel bir site şimdi 2009 ağustos anneleri topiğindeyim burayada takılmaya karar verdim zayıflayacağım bende

nasıl bi diyet uyguluyorsun?

canım ben 6 öğün yiyorum 3 ana öğün 3 ara öğün
ara öğünlerim gündüz meyva + galete gece yatmadan önce 1 bardak süt
ana öğünlerde öyle özel yemek yapmıyorum normal yemeğimi yapıyorum.... sadece ben tuzsuz yiyorum tiroid olduğu için....birde yemeğin suyunu yemiyorum...eti gündüz sebzeyi akşam yemeklerinde yemeğe özen gösteriyorum...

bu yöntemide denerim ama önce ceviz sarımsak denemek istiyorum
spor olayına gelince havalar ısınmadan dışarı çıkmak imkansız bebğim var küçük bırakacak kimse yok ancak havalar ısınınca onu arabasına koyup yürüyebilirim 45 dk değil en az 2 saat yürüyecem yeterki şu havalar ısınsın şimdilik evde bişeyler yapmaya çalışırım dans etmek gibi falan ama çok kararlıyım haziran sonunda 80 kg olmak istiyorum

benim çok krizim tutmuyo çok şükür de bu elma sirkesini çok kişiden duydum ben de yapıcam.. yürüyüş bandı var ben de bir saat yürüyorum ama her şeyim gibi o da düzensiz
ama artık biraz daha düzenliyim.. yani yemem 3 gündür olması gerektiği gibi.. bu pazar bir kriz bir moral bozukluğu bir sinirlilik.. bir ton abur cuburdan sonra bu hale geldim kaydirigubbakcemile3

havalar burda çok güzel artık.. umarım oralara da gelir bu havalar çıkarsın bebişinle

Son düzenleme:
i aklıma gelmişken bugünki menümü yazayım hemen
sabah..elma sirkeli ballı 1 bardak su + tiroid ilacım

yolda 4 kuru kayısı

kahvaltı
2 dilim tam bugday ekmeğinden tost ( b peynirli )
şekersiz çay

ara
2 kupa yeşilçay + 1 elma

öğle
1 tabak buharda pişmiş sebze ( havuç,brokoli,brüksel lahanası,kabak)
1 parça tavuk ( göğüs eti yağsız tavada )
1 dilim ekmek

ara
elma + portakal

akşam
ton balıklı salata
1 dilim ekmek

yatmadan 1 bardak yy süt

ben de bu sabah bir dilim kızarmış ekmek ve bir dilim salam yedim.. ara öğün yapmadım ama gerek duyarsam genelde yeşil çay içiyorum.. öğlen elma ve muz yedim.. sanırım bir iki saat sonra yeşilçay içerim yine.. akşamda yumurta salatası yapıcam delikafadulden

nasıııllll canım çekiyor anlatamam (ağzının suyu akan smiley) kaydirigubbakcemile3

tarif alayım canım

tarif alayım canım

hemen canım.. aslında sadece haşlanmış yumurta ve taze soğan taze sarımsak ile yapılır ama ber marul da koyuyorum..

soğan sarımsak ve marulu yıka kes ince ince.. sonra limonudur tuzudur zeytinyağıdır koy.. bir de toz kırmızı acı/tatlı biber koyuyorsun.. sonra yumurtaları (2 tane yeter bir kişi için) domates gibi kes karıştır. afiyet olsun cokacimcoook

kızlar bonus,şimal,derin,citol,dilenci,yagmurgözlü,kıprıslı vs.nerdesiniz..
topigimizi candyle maviş ele gecırmış.ayıp oluyor kızlar.
hadi toplanın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:roflol: :roflol: :roflol:

kızlar bonus,şimal,derin,citol,dilenci,yagmurgözlü,kıprıslı vs.nerdesiniz..
topigimizi candyle maviş ele gecırmış.ayıp oluyor kızlar.
hadi toplanın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:roflol: :roflol: :roflol:

evet biraz öyle olmuş hihoyyyt

demek artık zayıflamıyorlar vazgeçtiler demek zayıflamaktan..

pataklamak lazım bunları :mymeka:

bursa 16 canım buradayımdabebişimle ilgineiyorım
maviş hoşgeldin canım bebişlerimizin arasında 1 ay var benimkide 8 aylık haftaya canım bende 126 ile doğum yaptım güya süt yeper diye yedirdiler 129 kilo oldum şu an buranında desteği ile 118.5 oldum inşallah hep beraber vereceğiz bende yürüyüşe çıkamadığım için leslie abla ile yürüyorum evde cdye koyuyorum çok güzel tavsiye ederim

yok canım yakında dökülür onlar buraya hatta bak derinim gelmiş bile.
candycım şaka bır yana umarım kayınvalıden gelene kadar diledigimden fazla kılo verirsin canım.
bak ben gecen hafta bır hırslandım.haftada 2kılo cıvarı vermeye basladım.
zayıflamadanda bırakmaya hiiiiiiiiiiiiiç niyetim yok.boshayallersmile

ah ah boshayallersmile

geldiklerinde 79 u görmüş olsam boshayallersmile

tabi daha fazla olsa iyi olur ama sadece 25 hafta ya.. çok yakın eyvahedigeldismile

tabi senin hesaba göre 50 bile veririm kaydirigubbakcemile5

ne güzel olur boshayallersmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…