merhaba kızlar
merhaba.. nasılsın napıyosun :)
seni biliyorum.. okumuştum üye olmadan önce
merhaba canım ben aranıza yeni katıldım okuduysan geçmişi görmüşsündür
candy arkadaşımdan zayıflma tüyoları alıyordum:kedi:
teşekkür ederim canım iiyim sen nasılsın giremedim birkaç gündür işlerim yoğundu...
yazdıklarınızı okuyup çıktım hep cevap yazamadım....
merhaba canım ben aranıza yeni katıldım okuduysan geçmişi görmüşsündür
candy arkadaşımdan zayıflma tüyoları alıyordum:kedi:
nasıl bi diyet uyguluyorsun?
gördüm canım ben çok hızlı kilolar veremedim hypotiroid var bende....metabolizmam pek çalışmıyor ilaç kullanıyorum...kendi kafasına göre takılıyor benim çabalarımı tınlamıyor pekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sana tavsiyem hergün mutlaka en az 45 dk spor yap....en güzeli yürüyüş... ben işten eve gidince koşu bandında yürüyorum....birde mide sorunun varsa gece yatmadan evvel eğer miden sağlamsa sabah aç karnına 1 bardak ılık suya 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp iç... çok faydasını gördüm ben tatlı krizlerini önlüyor...mesela ben reglim 3 gündür ağzıma tatlı koymadım...zemuszemuszemuszemuszemuszemus
gördüm canım ben çok hızlı kilolar veremedim hypotiroid var bende....metabolizmam pek çalışmıyor ilaç kullanıyorum...kendi kafasına göre takılıyor benim çabalarımı tınlamıyor pekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sana tavsiyem hergün mutlaka en az 45 dk spor yap....en güzeli yürüyüş... ben işten eve gidince koşu bandında yürüyorum....birde mide sorunun varsa gece yatmadan evvel eğer miden sağlamsa sabah aç karnına 1 bardak ılık suya 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp iç... çok faydasını gördüm ben tatlı krizlerini önlüyor...mesela ben reglim 3 gündür ağzıma tatlı koymadım...zemuszemuszemuszemuszemuszemus
bu yöntemide denerim ama önce ceviz sarımsak denemek istiyorum
spor olayına gelince havalar ısınmadan dışarı çıkmak imkansız bebğim var küçük bırakacak kimse yok ancak havalar ısınınca onu arabasına koyup yürüyebilirim 45 dk değil en az 2 saat yürüyecem yeterki şu havalar ısınsın şimdilik evde bişeyler yapmaya çalışırım dans etmek gibi falan ama çok kararlıyım haziran sonunda 80 kg olmak istiyorum
ben de bu sabah bir dilim kızarmış ekmek ve bir dilim salam yedim.. ara öğün yapmadım ama gerek duyarsam genelde yeşil çay içiyorum.. öğlen elma ve muz yedim.. sanırım bir iki saat sonra yeşilçay içerim yine.. akşamda yumurta salatası yapıcam delikafadulden
nasıııllll canım çekiyor anlatamam (ağzının suyu akan smiley) kaydirigubbakcemile3
tarif alayım canım
kızlar bonus,şimal,derin,citol,dilenci,yagmurgözlü,kıprıslı vs.nerdesiniz..
topigimizi candyle maviş ele gecırmış.ayıp oluyor kızlar.
hadi toplanın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:roflol: :roflol: :roflol:
yok canım yakında dökülür onlar buraya hatta bak derinim gelmiş bile.
candycım şaka bır yana umarım kayınvalıden gelene kadar diledigimden fazla kılo verirsin canım.
bak ben gecen hafta bır hırslandım.haftada 2kılo cıvarı vermeye basladım.
zayıflamadanda bırakmaya hiiiiiiiiiiiiiç niyetim yok.boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?