Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Güzelimm Allah yar ve yardımcınn olsunn tatlım senii en iyi anlayanlardanım ....Allahımm hayırlısını en kısa sürede nasip eder inşallah gerçekten çok üzüldümm
Tesekkur ederim canim neyseki erken dustu daha cok baglanmadan ilerledikce daha zor oluyor yeniden baslamaya korkuyorum suan 3. Dusuk olursa benim icin cok zor

An itibariyle ögrendimkine fadil oturdugu yerden benim üzerimden 3500 € kazaniyormus.
Ne para ama..
Adaletin bu mu be dünya beaa..

Günlerdir açma kemiriyorum..
Pizza ve patates kizartmasi arada iskembe

Menu paylasamadigimin da farkindayim..
Beni bu aralar mazur görün artikim..

Biraz insafa gelsinde senin üstünden kazandığı paranın hakkını versin cozsun tüm sorunlarını işi bırakır giderim gibi bir blöf yap belki tutar 14 bin TL her ay az deil sayende kazanıyor

Biraz insafa gelsinde senin üstünden kazandığı paranın hakkını versin cozsun tüm sorunlarını işi bırakır giderim gibi bir blöf yap belki tutar 14 bin TL her ay az deil sayende kazanıyor

Isi birakmak gibi bir lüksüm yok canim
Blöf yapmak çok tehlikeli deneme süresinde
Çok imzalar attim o riski alamam

Zaten büyük patronla ayrilma ihtimalleri varmis
Dünden beri iyi mi kötü mü secemedim
Ayarsiz mayarsiz ama yine de sahip çikiyor
Benim icin evsahibi ile görüsecek
Bunu idare edebiliyorum büyük patronun huyunu suyunu bilmiyorum o yüzden Stockholm sendromuna devam..

Ben diet moduma giremiyorum annem geldi ve bu anneler cok tehlikeli olabiliyor kilo aldim iyice ramazan da geldi sali gunu insallah tum tedavi biterse ben de oruca baslayacagim ama bu istahla nasil bilmiyorum canim acaip yemek istiyor

Ben diet moduma giremiyorum annem geldi ve bu anneler cok tehlikeli olabiliyor kilo aldim iyice ramazan da geldi sali gunu insallah tum tedavi biterse ben de oruca baslayacagim ama bu istahla nasil bilmiyorum canim acaip yemek istiyor
Ben girmiştim ama annem pide yaptırdı saolsun dun yedim bugun yedim yarınada var :) diyet en guzel evde mısafırsız oluyor yarın eksi göremiycem muhtemelen .anneler haggeten tehlikeli :) ye kızım ne olcak ben yiyorum dio bide :)

Hayırlı akşamlar güzeller
Nasılsınız
Uzun zaman oldu
Zaman zaman girip okuyorum ama yazamadım.
Hoş yazacak birseyde yok diyet yönünden
Son zamanlarda başım da hep birşeyler dönüyor. Allah beterinden saklasın.
Evimde kırılıp dökülmedik birşey kalmadı desem yalan olmaz . Köye gittim köyde aynı kim gelse birşeyler dökülüyor kırılıyor. Eve gelen evine okut diyerek gidiyor. Önceki hafta terasın kanepelerini yıkadım. Kanepeyi çekerken parmağima öyle bir vurdumki anında ayakkabı kan doldu. Tırnağım simsiyah sanırım atacak. Tam acısı geçiyor teravih kılmaya gidebilirim diyordum bugünde öyle bir dustümki diz kemiklerim kırıldı zannettim. Çok şükür birşey yok ama acısı içime çöktü çok canım yanıyor. Ay bir geldim bdv ye çevirdim kusura bakmayın

Bu akşam ezan saati tartiya çıktım
Kilo
99.9
Spor yok

Geçmis olsun canim ya. Dizini ihmal etme. Ozlendin.
Epeydir yazmiyosun canim.

Geçmis olsun canim ya. Dizini ihmal etme. Ozlendin.
Epeydir yazmiyosun canim.
Sağol baharcım bir süredir hicbirşey yapasım yok babamın cenazesinin haftasına kuzenlerim amcam kaza geçirdi uzun süre üzüntü yaşadım sanırım herşey üstüste gelince saldım kendimi bir türlü toparlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…