Gecmis olsun. Insallah en kisa zamanda toparlanirsinSağol baharcım bir süredir hicbirşey yapasım yok babamın cenazesinin haftasına kuzenlerim amcam kaza geçirdi uzun süre üzüntü yaşadım sanırım herşey üstüste gelince saldım kendimi bir türlü toparlamadım
dafi ablacim cok gecmis olsun allah beterinden korusun
AminGecmis olsun. Insallah en kisa zamanda toparlanirsin
Hayırlı akşamlar güzeller
Nasılsınız
Uzun zaman oldu
Zaman zaman girip okuyorum ama yazamadım.
Hoş yazacak birseyde yok diyet yönünden
Son zamanlarda başım da hep birşeyler dönüyor. Allah beterinden saklasın.
Evimde kırılıp dökülmedik birşey kalmadı desem yalan olmaz . Köye gittim köyde aynı kim gelse birşeyler dökülüyor kırılıyor. Eve gelen evine okut diyerek gidiyor. Önceki hafta terasın kanepelerini yıkadım. Kanepeyi çekerken parmağima öyle bir vurdumki anında ayakkabı kan doldu. Tırnağım simsiyah sanırım atacak. Tam acısı geçiyor teravih kılmaya gidebilirim diyordum bugünde öyle bir dustümki diz kemiklerim kırıldı zannettim. Çok şükür birşey yok ama acısı içime çöktü çok canım yanıyor. Ay bir geldim bdv ye çevirdim kusura bakmayın
Bu akşam ezan saati tartiya çıktım
Kilo
99.9
Spor yok
Dqficim geçmiş olsun Allah beterinden korusunSağol baharcım bir süredir hicbirşey yapasım yok babamın cenazesinin haftasına kuzenlerim amcam kaza geçirdi uzun süre üzüntü yaşadım sanırım herşey üstüste gelince saldım kendimi bir türlü toparlamadım
Sağol asucumDqficim geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Kaza için de gecmis olsun iyilermi kuzenler ve amcan
Cok gecmis olsunHayırlı akşamlar güzeller
Nasılsınız
Uzun zaman oldu
Evimde kırılıp dökülmedik birşey kalmadı desem yalan olmaz . Köye gittim köyde aynı kim gelse birşeyler dökülüyor kırılıyor. Eve gelen evine okut diyerek gidiyor. Önceki hafta terasın kanepelerini yıkadım. Kanepeyi çekerken parmağima öyle bir vurdumki anında ayakkabı kan doldu. Tırnağım simsiyah sanırım atacak. Tam acısı geçiyor teravih kılmaya gidebilirim diyordum bugünde öyle bir dustümki diz kemiklerim kırıldı zannettim. Çok şükür birşey yok ama acısı içime çöktü çok canım yanıyor. Ay bir geldim bdv ye çevirdim kusura bakmayın
Kilo
99.9
Spor yok
Anne eli baska oluyor dun yattim dizine huzur buldum. O kadar derin uyumusum ki. Bu arada benim kilo ucmaya basladi cok berbat 93.2 idi sabah habire yiyorum sali gunu de doktordayim ondan sonra bir duzene girmeliyimCakil gozunaydin canim. Ramazan sonu telafi edersin annenin guzel yemeklerini kacirma afiyet olsun
Tedaviyi erteliyorsun amaBende tartildim
Ve yine 91.
Spor haliyle yok
Henuz fizik tedaviye gidemedim
maşallah sana , ortada buluşacağız seninleGünaydın herkese
Kilo 84.9
Spor 120 dk
Sağol baharcım bir süredir hicbirşey yapasım yok babamın cenazesinin haftasına kuzenlerim amcam kaza geçirdi uzun süre üzüntü yaşadım sanırım herşey üstüste gelince saldım kendimi bir türlü toparlamadım
Hayırlı akşamlar güzeller
Nasılsınız
Uzun zaman oldu
Kilo
99.9
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?