Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dafi cim canım, başın sağolsun,babacığının mekanı cennet olsun.
hastalarınıza rabbim şifa vesin inşallah.
sana da çok geçmiş olsun canım

Bu nasi bi yasam kalitesidir arkadas..

O kadar para kazaniyoruz ögle aksam açmaya talim..disarda patates kizartmasi ve pizza yemekten de biktim..

Sulu yemek yemeyi özledim..
Insanin alisverise gidipde yemek yapacak vakti olmaz mi yaa..olmuyor iste..

sirf açligim geçsin diye kemiriyorum kac gündür
üc hafta içinde bütün diyetim ve sporum alt üst oldu peff

Simi e disarda sadece bu ücümü var baska sebze yemekleri yapan yada salatakafeler yokmu

Simi e disarda sadece bu ücümü var baska sebze yemekleri yapan yada salatakafeler yokmu

Canim helal et sorunsalimiz var burda..
Her lokantada yiyemiyorum..
Olanlarda çok pahali..
Bir salataya günde 9 € bir adana kebaba 13 € vermek beni asiyor arada bi yiyorum anca..
Gecen öglen patlicanli bi büyük köfteli sulu yemek ve bir eistea icin 11 € ödedim ve doymadim küçücük porsiyonla parasina bile degmedi yani..

dafi cim canım, başın sağolsun,babacığının mekanı cennet olsun.
hastalarınıza rabbim şifa vesin inşallah.
sana da çok geçmiş olsun canım
Allah razı olsun canım sen nerelerdesin neler yapiyorsun

dafi başıniz sagolsun babaciginin cennet mekanı olsun..hastalarinizada çok geçmiş olsun
sağol derincim teşekkür ederim

Slm kizlar
Sabah ise gitmeden tartildim

Kilom 95.6

Spor 300 dk

dafi basiniz sagolsun ablacim
sağol canım siz sağolun

Gercekten insanin istahini aciyorlar bugun ne yapti diye merakla bekliyorum valla

Allah kimseyi açgözlü namert eline düsürmesin.
Kolay kolay hiç kimseye beddua etmisligim yoktur ama bir kadinin yalnizligindan ve çaresizliginden faydalanmak isteyen açgözlü serefsiz adamda bir kurusumu birakmasin Rabbim. Su mübarek günde dilerim
Allah'tan o evin hayrini görmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…