maşallah sana , ortada buluşacağız seninle
Cok gecmis olsun
çok geçmiş olsun dafi abla
AminÇok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun.
Baban içinde rabbim mekanını cennet etsin inşaAllah. Basın saolsun
Amcanlarada geçmiş olsun. Sıkıntılar üst üste gelmiş. Rabbim feraha çıkarsın
Sağol baharcım bir süredir hicbirşey yapasım yok babamın cenazesinin haftasına kuzenlerim amcam kaza geçirdi uzun süre üzüntü yaşadım sanırım herşey üstüste gelince saldım kendimi bir türlü toparlamadım
Simi e disarda sadece bu ücümü var baska sebze yemekleri yapan yada salatakafeler yokmuBu nasi bi yasam kalitesidir arkadas..
O kadar para kazaniyoruz ögle aksam açmaya talim..disarda patates kizartmasi ve pizza yemekten de biktim..
Sulu yemek yemeyi özledim..
Insanin alisverise gidipde yemek yapacak vakti olmaz mi yaa..olmuyor iste..
sirf açligim geçsin diye kemiriyorum kac gündür
üc hafta içinde bütün diyetim ve sporum alt üst oldu peff
Simi e disarda sadece bu ücümü var baska sebze yemekleri yapan yada salatakafeler yokmu
Allah razı olsun canım sen nerelerdesin neler yapiyorsundafi cim canım, başın sağolsun,babacığının mekanı cennet olsun.
hastalarınıza rabbim şifa vesin inşallah.
sana da çok geçmiş olsun canım
sağol derincim teşekkür ederimdafi başıniz sagolsun babaciginin cennet mekanı olsun..hastalarinizada çok geçmiş olsun
sağol canım siz sağolun
Gercekten insanin istahini aciyorlar bugun ne yapti diye merakla bekliyorum vallaBen girmiştim ama annem pide yaptırdı saolsun dun yedim bugun yedimyarınada var :) diyet en guzel evde mısafırsız oluyor yarın eksi göremiycem muhtemelen .anneler haggeten tehlikeli :) ye kızım ne olcak ben yiyorum dio bide :)
Tesekkur ederim valla mis gibi bide isten eve gidip o hazir masayi gormek var yaaa iste o harika biseyCakil gozunaydin canim. Ramazan sonu telafi edersin annenin guzel yemeklerini kacirma afiyet olsun
Ben lolaxx a yetismek icin direk yuksek atlama yapmaliyim artikYok buluşmayalım ortada sen in ben yetişeyim sana
daficim bir süre yoğunluğum dan girmemiştim, bir kaç aydır çok şükür buralardayım .o süreçte baya kilo aldımAllah razı olsun canım sen nerelerdesin neler yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?