- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
hmmmm nefis en kısa zamanda yapacam... tabi yağ koymadankaydirigubbakcemile3acı yemek metabolizmayı hızlandırıyormuş çok seviyorum ama yiyemiyorum :1no2:hemen canım.. aslında sadece haşlanmış yumurta ve taze soğan taze sarımsak ile yapılır ama ber marul da koyuyorum..
soğan sarımsak ve marulu yıka kes ince ince.. sonra limonudur tuzudur zeytinyağıdır koy.. bir de toz kırmızı acı/tatlı biber koyuyorsun.. sonra yumurtaları (2 tane yeter bir kişi için) domates gibi kes karıştır. afiyet olsun cokacimcoook
kızlar bonus,şimal,derin,citol,dilenci,yagmurgözlü,kıprıslı vs.nerdesiniz..
topigimizi candyle maviş ele gecırmış.ayıp oluyor kızlar.
hadi toplanın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:roflol: :roflol: :roflol:
evet canım 50 yapıyor ama sana 30 bile yeter.eee buna göre haftada 1.5 kılo kadar veremezmisin yani.
hem 25 hafta hıcte az degıl.
yanlız 5i bir yerde cayı gunde 3 4 su bardagı ve 2.3 kılo suyunu içmezsen kılolar kesinlikle gitmiyor.
afedersin ama işedikce kılolardan kurtuluyorsun ben bunu anladım.....
Merhaba arkadaşlar ben de bugün diyete girdim.130 kg yim. 133 'den düşen arkadaşı görünce inanamadım gözlerime ...hadi dedim.
Nasıl zayıfladınız arkadaşlar yaw ...yani diyet filan çok onlar önemli değil . iradeyi nasıl koruyorsunuz? deli olcam valla . sürekli diyete balayıp bırakmaktan bıktım. herkesin alay konusu oldum resmen yaw. Şu iradeyi ele geçirmem lağzım. Yardımmmmmm
2008 Ağustos da 129 kiloydum canım.. ondan önce 133 ün de üstüne çıkmışlığım var.. ama tartıya çıkamadım korkudan.. yani tartıldım bi kere 133 ü gördüm bi daha kendimi de bıraktım.. daha da şiştim.. kocaman oldum.. sonra sevgilim oldu :) o beni görmeye gelecekti.. ben de beni en son nasıl gördüyse öyle olayım dedim.. diyet tam yapamasam da yürüyüş yaptım.. tempolu falan da değil üstelik.. bir de öğrencilikten dolayı tek öğün yemeğe başlamıştım.. 123 e düşüp sevgilime göründüm.. yurda girdim.. yurttaki oda arkadaşım Aslı bir salata manyağıydı.. her akşam yemeğinde salata yemeğe başladık :) ekmekle falan ama diyet amacıyla değil.. 7 kilo daha verdim.. 2-3 ayda sanırım.. sonra okulu bıraktım işe başladım.. kilo konusunda daha hassas olmaya başladım.. çok çok dikkat ettim yememe.. bütün hafta çok düzenli yer bir tek pazar günü (ailemin pazar geleneğinden dolayı) bkm mutfak karşısında aburumu cuburumu yer colamı içerdim.. o yüzden çok çok yavaş yani 1.5 yılda verdim kilolarımı.. şimdi aynı miktar kiloyu 4 ayda vermem lazım aslında tam olarak 25 haftada eyvahedigeldismile
Tebrik ediyorum canım seni yaw. Tebrik bile az kalır gerçi deİrade olayını nasıl başardın?
cuma'dan cumaya mı tartılıyoruz şimcik...
bir de mesajlarınızı okurken beşi bir yerde diye bir çay gördüm. nedir tarifi? ve faydaları? bir de içilebiliniyor mu? Yeşil çayı sevemedim gitti
desene sen de benim azmim olacaksın ....ben seni takibe alıyorum o zaman. ve mümkün oldukça burda yazacağım. söz yetti gayri.....
Olay artık sağlık problemine doğru gidecek ve benim büyütmem gereken 2 çocuğum var. zaten bir kere daha karar vermemde en büyük etki onlar (son kararım olur inşallahh).onlarla daha uzun beraber bir hayat geçirmem için zayıflamam lağzım. Sonra ki problemleri hallederiz nasıl olsa...
Bu durumda gerçekten de en büyük KK diyoruz demi...
bergamotlu yeşil çayı deneyeyim barim bir de...belki onu içerim .
Çok teşekkür ediyorum sana daha şimdiden yalnız olmadığımı hissettirdin bana....
oyy ne güzel bir arkadaş daha katılmış aramıza ayça canım hoşgeldin vereceğiz bu kiloları herkes bize şaşıracak bu ne güzellik diye
biraz önce yan komşuya gittim uyuz oldum aslında doğumdan hemen sonra ben biraz kilo vermiştim tekrar aldım şimdi bana diyorki sen biraz vermiştin yine çıktı senin döt göbek falan diyor çok aldın yine diyor moralim bozuldu ama hiiç demedim diyet yapıyorum diye zayıflayınca görsün onlar beni birde
kim vazgeçmişsengözlerimebaksanabevet biraz öyle olmuş hihoyyyt
demek artık zayıflamıyorlar vazgeçtiler demek zayıflamaktan..
pataklamak lazım bunları :mymeka:
yettim ablam yettimmmmdelikafaduldenkızlar bonus,şimal,derin,citol,dilenci,yagmurgözlü,kıprıslı vs.nerdesiniz..
topigimizi candyle maviş ele gecırmış.ayıp oluyor kızlar.
hadi toplanın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:roflol: :roflol: :roflol:
sen kaç kilosun? hedefin kaç?
dilenci gelsin de ne ara vermiş o kiloyu hedefi ne ara biraz daha geniletmiş hesap versin bakalım :dilcikar:
dilencii fan club :dance:
beşibiryerde yi bilmem hiç içmedim.. ama bergamotlu yeşilçay diye birşey var.. mükemmel.. ben normal çayı da bergamotlu içerdim zaten.. bişey bile farketmiyorum yani.. irade benim için çok zor benim hikayemi okuduysan içinde katı diyetler irade olayları falan olmadı.. ben salata yemek istedim salata yedim çıktım yürüdüm. yüzdüm iyi geldi. üzüldüm ağladım onlar da eritti.. şimdi ise irade işini kk da hallediyorum işte.. :enbuyukkk: üç gündür hiç bozmadım programımı.. buranın çok desteği var.. kimse olmasa kimse yazmasa bile sen yediklerini yaz.. ki merak etme ben kesin burda olurum.. hesap bile sorarım sana sen ne yedin diye kaydirigubbakcemile3
benim en büyük kararlılığım dilencii nickli arkadaşın çizelgesi oldu.. o benim hayallerimi gerçekleştiriyordu ben de onu izliyordum..
seninle başlangıç hikayemiz tutuyo yani birazyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?