Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sen kaç kilosun? hedefin kaç?

dilenci gelsin de ne ara vermiş o kiloyu hedefi ne ara biraz daha geniletmiş hesap versin bakalım :dilcikar:

dilencii fan club :dance:

Son düzenleme:
hmmmm nefis en kısa zamanda yapacam... tabi yağ koymadankaydirigubbakcemile3acı yemek metabolizmayı hızlandırıyormuş çok seviyorum ama yiyemiyorum :1no2:
kızlar bonus,şimal,derin,citol,dilenci,yagmurgözlü,kıprıslı vs.nerdesiniz..
topigimizi candyle maviş ele gecırmış.ayıp oluyor kızlar.
hadi toplanın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:roflol: :roflol: :roflol:

geldim canım geldim zemuszemuszemuszemuszemuszemus

evet canım 50 yapıyor ama sana 30 bile yeter.eee buna göre haftada 1.5 kılo kadar veremezmisin yani.
hem 25 hafta hıcte az degıl.
yanlız 5i bir yerde cayı gunde 3 4 su bardagı ve 2.3 kılo suyunu içmezsen kılolar kesinlikle gitmiyor.
afedersin ama işedikce kılolardan kurtuluyorsun ben bunu anladım.....

:)

öğleden sonra 3-3buçuk gibi yeşil çay içiyorum akşam da yürüyüşden sonra karışık form çayı içiyorum ders çalışırken.. bazen işten eve yürüyerek gidiyorum.. gerçi bi kere yaptım ama olsun zemuszemus

Son düzenleme:
bursa16 kaç kilosun hedefin kaç?

Son düzenleme:
bir bardak kremalı sebze çorbası içiyorum ara öğün olarak aslında yeşil çay içecektim ama dayanamadım.. ilaç da içmem lazım.. 72 cal sadece :kedi:

Merhaba arkadaşlar ben de bugün diyete girdim. 130 kg yim. 133 'den düşen arkadaşı görünce inanamadım gözlerime ...hadi dedim.
Nasıl zayıfladınız arkadaşlar yaw ...yani diyet filan çok onlar önemli değil . iradeyi nasıl koruyorsunuz? deli olcam valla . sürekli diyete balayıp bırakmaktan bıktım. herkesin alay konusu oldum resmen yaw. Şu iradeyi ele geçirmem lağzım. Yardımmmmmm

Cuma günü tartıl aramıza katıl canım :) benim zayıflama hikayem uzun biraz

böyle işte boshayallersmile

Tebrik ediyorum canım seni yaw. Tebrik bile az kalır gerçi de ırade olayını nasıl başardın?
cuma'dan cumaya mı tartılıyoruz şimcik...
bir de mesajlarınızı okurken beşi bir yerde diye bir çay gördüm. nedir tarifi? ve faydaları? bir de içilebiliniyor mu? Yeşil çayı sevemedim gitti

beşibiryerde yi bilmem hiç içmedim.. ama bergamotlu yeşilçay diye birşey var.. mükemmel.. ben normal çayı da bergamotlu içerdim zaten.. bişey bile farketmiyorum yani.. irade benim için çok zor benim hikayemi okuduysan içinde katı diyetler irade olayları falan olmadı.. ben salata yemek istedim salata yedim çıktım yürüdüm. yüzdüm iyi geldi. üzüldüm ağladım onlar da eritti.. şimdi ise irade işini kk da hallediyorum işte.. :enbuyukkk: üç gündür hiç bozmadım programımı.. buranın çok desteği var.. kimse olmasa kimse yazmasa bile sen yediklerini yaz.. ki merak etme ben kesin burda olurum.. hesap bile sorarım sana sen ne yedin diye kaydirigubbakcemile3

benim en büyük kararlılığım dilencii nickli arkadaşın çizelgesi oldu.. o benim hayallerimi gerçekleştiriyordu ben de onu izliyordum..

seninle başlangıç hikayemiz tutuyo yani birazyerimseniben

desene sen de benim azmim olacaksın ....ben seni takibe alıyorum o zaman. ve mümkün oldukça burda yazacağım. söz yetti gayri.....
Olay artık sağlık problemine doğru gidecek ve benim büyütmem gereken 2 çocuğum var. zaten bir kere daha karar vermemde en büyük etki onlar (son kararım olur inşallahh).onlarla daha uzun beraber bir hayat geçirmem için zayıflamam lağzım. Sonra ki problemleri hallederiz nasıl olsa...
Bu durumda gerçekten de en büyük KK diyoruz demi...
bergamotlu yeşil çayı deneyeyim barim bir de...belki onu içerim .
Çok teşekkür ediyorum sana daha şimdiden yalnız olmadığımı hissettirdin bana....

çizelgen çok hoş olmuş :)

dilencii nickli arkadaşım da benim için zayıflıyor artık :)

ben de bu topicteki tüm arkadaşların da hep yanındayız.. kaydirigubbakcemile5

90 dan düşüp bu topicten mezun olacağız hihoyyyt hihoyyyt

:enbuyukkk:

Bi ev hanımı olarak yani yemek yapan biri olarak belki iradeni zorlayabilirsin.. bence önce yemek saatlerini değiştir.. yani akşam yemeğini 6da mı yapıyorsun otur 5buçukta doy.. karnın tokken yemek yap.. ben çalışsam da hep yemek yaparım evde çok severim yemek yapmayı.. anneme bırakmam.. ve yaparken çok iştahım kabarır.. o yüzden uyarıyorum seni.. böyle başla yerimseniben

ayyyy evet yaaaaa harika olur hatta muthiş olur. muhteşem olur. Hiç o şekilde bakmamıştım olayı. mezun olmak ....evet ve evet bu çok iyi geldi bana. Hep beraber mezun olalım ...
:lepi: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oyy ne güzel bir arkadaş daha katılmış aramıza ayça canım hoşgeldin vereceğiz bu kiloları herkes bize şaşıracak bu ne güzellik diye

biraz önce yan komşuya gittim uyuz oldum aslında doğumdan hemen sonra ben biraz kilo vermiştim tekrar aldım şimdi bana diyorki sen biraz vermiştin yine çıktı senin döt göbek falan diyor çok aldın yine diyor moralim bozuldu ama hiiç demedim diyet yapıyorum diye zayıflayınca görsün onlar beni birde

ben de iş yerinde kimseye demedim diyet yapıyorum diye :) bir yıl oldu ben 120-123 arasında gidip gelirken başladım işe şimdi gören sen diyet mi yapıyorsun.. belli ediyo kendini diyo :) öyle deyince evet diyorum ben de zemuszemus

evet biraz öyle olmuş hihoyyyt

demek artık zayıflamıyorlar vazgeçtiler demek zayıflamaktan..

pataklamak lazım bunları :mymeka:
kim vazgeçmişsengözlerimebaksanab
kızlar bonus,şimal,derin,citol,dilenci,yagmurgözlü,kıprıslı vs.nerdesiniz..
topigimizi candyle maviş ele gecırmış.ayıp oluyor kızlar.
hadi toplanın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:roflol: :roflol: :roflol:
yettim ablam yettimmmmdelikafadulden
sen kaç kilosun? hedefin kaç?

dilenci gelsin de ne ara vermiş o kiloyu hedefi ne ara biraz daha geniletmiş hesap versin bakalım :dilcikar:

dilencii fan club :dance:

kız ne çok kulağımı çınlatmışsın:içelim: niyemiş o öyle hayran olmalar falan aynı kiloyu vermişiz neredeyse canım benim. vereliniortak çok güzel gidiyosun başkalarını da motive ediyosun iyi ki geldin aramıza.

diğer arkadaşlar da hoşgelmişler.a.s.

bu arada artık sınıfa girince falan bi şaşkınlık oluyo insanlarda. 85kg dan sonra daha bi farketmeye başladılar anca dank etti herhalde:))

bu aralar yavaş veriyorum çünkü bi süre sağlıklı beslenmek istiyorum az az değil. kart aldım öğlen tabldotta ne çıkarsa yiyorum. baya fazla oluyo ama napayım akşam salatayla geçiştiriyorum. sanki saç dökülmem bile azaldı diyebilirim.

o değil de, tahtaya çıkıp sunum yapıcaz 3-4 haftaya kadar 75leri görsem çok iyi olcak. oramı buramı kapayım derdinden anlatacağımı bile unutuyorum gözlerini dikiyo herkes:roflol:

maşallah dilenciii sen ne kadar zamanda verdin bu kiloyu ya ayy çok hevesleniyorum sizi görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…