Günü dolu dolu gecirmek icin olabilir mi. Eger birde uykunu almis olarak uyaniyorsanGünaydın kızlar Hayır anlamadigim haftasonu bir insan neden 6 de kalkar bugün tatil oysa
YENA hemşerim maşallah -20 oldun bu yaz senin yazın olucak Kordon'da tiril tiril elbiselerinle at havanı :))
Olsun sonuçta gidecek ya o umut var yol uzun olsa da geri sayım başladı bi kereSenin kadar olamam hemşocum. Daha çook yolum var.
Olsun sonuçta gidecek ya o umut var yol uzun olsa da geri sayım başladı bi kere
Amin inşallah tüm topikdaslarima şu mübarek günlerde Allah'tan istedikleri kiloya sağlıkla inmelerini diliyorum aminnnİnşallah .. Sağlıkla sıhhatle hepimiz hedefimize varalım....
Buralar baya bi durgun..
Oruc ve iftar telasi tabi..
Güzel güzel kalabalik sofralar kuruyosunuzdur ne güzel simdi..
Ben ise üç kisilik ailemi bile bi arada tutamadim
Ramazan neyime bayram neyime
Peff
Neyse zor bi gündü
Evsahibi 1000€ mu ödedi Esyami aldim yeni eve tasittirdim Güya dolap cikarken kapisi ve yer cizilmis baktik belli bile degil
Sigortama bildircem karsilarsa kalan 1000 €'mu da verecekmis yani öyle dedi yanimdaki abi de sahit oldu
Ömrümdem ömür gitti yeminlen..
Öyle agladim ki sabaha kadar
@Delyd
Ekmegin resmini atabilirmisin şeker :)
:)
Vuuuu
Hic listeden inmiyosun masallah hasibe top10 lar dasin bizimkisi top3 oluyo ama :)
Boyle bi cvp mi veren oldu dusunuyorum
Hosgeldiniz ramazan dolayisiyla az hareketliyiz.
Vayy vayyy vayy masallah diyim
Ne baktiysan reklamlar tipir tipir ekrana dokuluyorBugün bonprixten toparlayıcı baktım şimdi sayfanın her tarafın da rengarek ikizlere takkeler..
Aleykum selam sana da hayirli sabahlarSelamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?