Hayirli mutlu pazarlar.
Tilkidir benim adim yerin dibinede girsem doner dolasir bu tükkani bulurum.
Sonrada bi ozur dilerim habersiz listeyi biraktigim icin.
Ondan sonrada bi geri donus yaparim mesajlara.
Ben seni kedi biliyodum ama neyseee
Eki Görüntüle 2004623 aldigim yufka ekmek bu baharnaz 1 tam yuvarlak 150 gram ben 3 te 1 ini anca yiyebiliyorum bide ekmek gibi şisirmiyor tavsiye ederim
Sultan ablanin ekmegi :))
Olsun canım.. sen anlamiyosundur karşıdan belli oluyordur yine birde eski kıyafetleri giydiğin için.. hedefe az kaldı masallahBaharcım hemde ne dedikodu yapıyoruz.. :)
Fazla yürüdk ama bana fazla geldi kesin yarın çok fena ağrır bacaklarım...
Derincim kıyafetlerim bollaştı ama halen giyiyorum rahat rahat.. fakat görünür de bir değişiklik yok suratım ufaldı sadece, beden aynı beden.. Çizgi film karakteri gibi oldum. minicik surat kocaman beden..
Slm kızlar bugün koşturmaca ile geçti Karnım hala ağrıyor uzun süre ayakta kalamiyorum. Çok yorgun ve halsizim spor a baslayamadim salı günü doktor kontrolünden sonra baslayacagim.
Yena ben de 20 kilo verir miyim acaba çok iyi gidiyorsun 10 kilo bile versem inanılmaz mutlu olacağım
Eki Görüntüle 2004623 aldigim yufka ekmek bu baharnaz 1 tam yuvarlak 150 gram ben 3 te 1 ini anca yiyebiliyorum bide ekmek gibi şisirmiyor tavsiye ederim
Kizlar merhaba bende araniza katilmak istiyorum bi ara 80 kiloya kadar dustum sonra rahatsizlik gecirdim ve tekrar aldim derken su anda 99 kilo oldum malesef psikolojim berbat iki cocugum var dogum kilolari veremedim zaten derken daha cok aldim yani sizinle olursam motivasyonum artar diye dusunuyorumbeni de araniza alin (
Merhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum 102 kiloyum boyum 1.72 daha önce 27 kilo verdim fakat 30 kilo olarak geri aldım insülin direncim var yarın tekrar başlıyorum 1400 kalorilik diyetime beni de aranıza alırmısınız
Kizlar merhaba bende araniza katilmak istiyorum bi ara 80 kiloya kadar dustum sonra rahatsizlik gecirdim ve tekrar aldim derken su anda 99 kilo oldum malesef psikolojim berbat iki cocugum var dogum kilolari veremedim zaten derken daha cok aldim yani sizinle olursam motivasyonum artar diye dusunuyorumbeni de araniza alin (
Aramıza hoş geldiniz azminiz daim olsunMerhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum 102 kiloyum boyum 1.72 daha önce 27 kilo verdim fakat 30 kilo olarak geri aldım insülin direncim var yarın tekrar başlıyorum 1400 kalorilik diyetime beni de aranıza alırmısınız
Merhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum 102 kiloyum boyum 1.72 daha önce 27 kilo verdim fakat 30 kilo olarak geri aldım insülin direncim var yarın tekrar başlıyorum 1400 kalorilik diyetime beni de aranıza alırmısınız
Hayırlı sahurlar ahali
4 Haziran
Sahur(3.00) 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 3 zeytin salatalık domates göbek 4 ceviz 15 fındık 4 hurma 1 kayısı
İftar(20.40) 1 tabak karnabahar 150 gr tavuk 2 brdk ayran salata
Hemen sonra sade türk kahvesi
Ara(22.15) 4 hurma 1 kayısı 20 fındık 2 adaçayı
3 lt su
40 dk eliptik
20 dk pilates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?