Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]lolaxx[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE]

[TR]
[TD]shoji[/TD]
[TD]140 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

shoji haftaya listeye ekleyecegim.
2 hafta bildirim sartimiz var

Slm kızlar bugün koşturmaca ile geçti Karnım hala ağrıyor uzun süre ayakta kalamiyorum. Çok yorgun ve halsizim spor a baslayamadim salı günü doktor kontrolünden sonra baslayacagim.
Yena ben de 20 kilo verir miyim acaba çok iyi gidiyorsun 10 kilo bile versem inanılmaz mutlu olacağım

Kizlar merhaba bende araniza katilmak istiyorum bi ara 80 kiloya kadar dustum sonra rahatsizlik gecirdim ve tekrar aldim derken su anda 99 kilo oldum malesef psikolojim berbat iki cocugum var dogum kilolari veremedim zaten derken daha cok aldim yani sizinle olursam motivasyonum artar diye dusunuyorum beni de araniza alin (

Olsun canım.. sen anlamiyosundur karşıdan belli oluyordur yine birde eski kıyafetleri giydiğin için.. hedefe az kaldı masallah

Cakil sen beni ben seni kollayarak verelim 10 kiloyu canim. Senin toparlanmani bekliyorum :)

Eki Görüntüle 2004623 aldigim yufka ekmek bu baharnaz 1 tam yuvarlak 150 gram ben 3 te 1 ini anca yiyebiliyorum bide ekmek gibi şisirmiyor tavsiye ederim

Bu Anadoluda yazdan sac ustunde pisirilerek hazirlanan gevrek kişlik yufkalardanmi kış gelincede suyla yumusatilanlardanmi himmm güzelmis. Bide bu katkisiz her daim taze oluyorsa ve dogalsa süperrr

Allah bagislasin yavrularini. Ramazan dolayisiyla biraz pasifiz. Gecmis olsun. Hosgeldin.

Hosgeldin. Diyetisyenemi gidiyorsunuz.
Masallah boyunuz uzunmus. Bu kadar kilo verip tekrar almaniza uzuldum insallah tekrar kalici kilo veririz. Gecmis olsun bu arada ilac kullaniyormusunuz

Hayırlı geceler güzeller
Köyden geldim sütü ocağa koydum size bir bakayım dedim

Aramıza hoş geldiniz azminiz daim olsun

Hayırlı sahurlar ahali

4 Haziran

Sahur(3.00) 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 3 zeytin salatalık domates göbek 4 ceviz 15 fındık 4 hurma 1 kayısı
İftar(20.40) 1 tabak karnabahar 150 gr tavuk 2 brdk ayran salata
Hemen sonra sade türk kahvesi
Ara(22.15) 4 hurma 1 kayısı 20 fındık 2 adaçayı

3 lt su
40 dk eliptik
20 dk pilates

Hoşgeldiniz inşallah hep beraber kalıcı ve sağlıklı bir şekilde kiloları veririz

Hosgeldiniz hanimlar.
Ramazan dolayisiyla diyet yapan cok az arkadasimiz var.

Bende dahil bir kac kisi daha var insulin direnci olan.
Devlet hastanesinde bir dr 1900 kalorilik diyet verdi bana.
Daha baslamak nasip olmadi.

Hem mis gibi karataya uygun liste hemide spor hemide su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…