Gunaydinnnn canimmm kecilerimm vardı kovaladimmm artikk sizleyimm yorgun bitik mutsuz ;( gece 2 de uyudum es es imm yenildiDelyDoly persembeden beri ugramiyor. Ozelden gorusenler bi ses edin noldu niye gelmedi?
Gunaydinnnn canimmm kecilerimm vardı kovaladimmm artikk sizleyimm yorgun bitik mutsuz ;( gece 2 de uyudum es es imm yenildi
Vallahii Nilüm bende taraftara deli oldum her 2 takımındaa saahayı mahfettiler yazık yaaaBir taraf üzülüyor bir taraf seviniyor garip bir dünya. :)
Sahura kadar süren ilginç bir maç idi..
Şahsen çok ayıpladim kınadım taraftarları ..
Hadi baslayalim ben bugun daha iyiyim diete basladim hadi birlikte yapiyoruz gitsin su kilolar kurtulalim hepsindenCakil sen beni ben seni kollayarak verelim 10 kiloyu canim. Senin toparlanmani bekliyorum :)
Bu Anadoluda yazdan sac ustunde pisirilerek hazirlanan gevrek kişlik yufkalardanmi kış gelincede suyla yumusatilanlardanmi himmm güzelmis. Bide bu katkisiz her daim taze oluyorsa ve dogalsa süperrr
Allah bagislasin yavrularini. Ramazan dolayisiyla biraz pasifiz. Gecmis olsun. Hosgeldin.
Hosgeldin. Diyetisyenemi gidiyorsunuz.
Masallah boyunuz uzunmus. Bu kadar kilo verip tekrar almaniza uzuldum insallah tekrar kalici kilo veririz. Gecmis olsun bu arada ilac kullaniyormusunuz
Vallahii Nilüm bende taraftara deli oldum her 2 takımındaa saahayı mahfettiler yazık yaaa
Canım Es Es ce Göztepe maçı vardı kazanan 1.lig e çıkacaktı kaybettik penaltılardaaa yanii hayırlı oymuş demek kiiNoldu ya dunyadan heberim yok
Canım Es Es ce Göztepe maçı vardı kazanan 1.lig e çıkacaktı kaybettik penaltılardaaa yanii hayırlı oymuş demek kii
dün İzmir'de olmayı çok isterdim
hayırdırr kuzummmmm yaaa tühh yaaaaBi insanin hiç bi isi mi rast gitmez..
Maddi ve manen tükendim desem inanir misiniz?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?