Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydinnnn canimmm kecilerimm vardı kovaladimmm artikk sizleyimm yorgun bitik mutsuz ;( gece 2 de uyudum es es imm yenildi

Bir taraf üzülüyor bir taraf seviniyor garip bir dünya. :)
Sahura kadar süren ilginç bir maç idi..
Şahsen çok ayıpladim kınadım taraftarları ..

Bir taraf üzülüyor bir taraf seviniyor garip bir dünya. :)
Sahura kadar süren ilginç bir maç idi..
Şahsen çok ayıpladim kınadım taraftarları ..
Vallahii Nilüm bende taraftara deli oldum her 2 takımındaa saahayı mahfettiler yazık yaaa

Hadi baslayalim ben bugun daha iyiyim diete basladim hadi birlikte yapiyoruz gitsin su kilolar kurtulalim hepsinden

Aramiza yeni katilan arkadaslar hep birlikte kilo veriyoruz her aksam menu paylasiyoruz ne yedigimizi bilelim diye ve cuma gunleri kilo paylasiyoruz. Ramazan nedeniyle hizimiz kesildi ama yola devam ediyoruz. 2 hafta dusenli bildirimden sonra hedef kilo ile listelere giris yapabiliyorsunuz. Gercekci hedefler koyuyoruz ki basari oranimiz yuksek olsun hepimizin kendine gore dieti var ona uygun paylasimlarda bulunuyoruz. Bizde durumlar boyle

dün İzmir'de olmayı çok isterdim

Ben de seni düşündüm. :)
Yalnız fena holigan tutum sergiliyorlar. .
Neyse sana bir foto atayım dünkü yuruyusumden. . Dün bisiklet kiralayip epey yol kattettik sonra yürüdüm, bugün bacaklarda eser yok. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…