Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bir süre paylasim yapamiycam kizlar..
Biraz düze çikana kadar beni mazur görün..
Izinli yazarsaniz sevinirim kurallara denk düsmüyorsa listeden de cikarabilirsiniz.
Sizleri takibe devam ederim..
Biraz toparlayinca yine dönerim araniza..

Ama bu yorgun ve kirgin yüregimle derdimi dökerek yük oluyormusum insanlara..
Bugün hic beklemedigim birinden yüzüme karsi isittigim sözler ile ne kadar yanlis yaptigimi görmüs oldum..

Sadece yorgunluk degil kirginlikda çöktü omuzlarima..

DelyDoly buranin bana getirdigi en büyük hediye sensin dostum bunu unutma..

Artik dislerimi kilitlemenin, yumrugumu sIkmamin ve gözyaslarimi göz kapaklarimin icine hapsedip agzima zincir vurmamin zamani gelmis..

Kendinize iyi bakin..

Hayırdır nerden çıkardın bunları hepimiz birseyler paylaşıyoruz ki xenon 2 hafta başınızı şisirdim a a hala burdayim Ve hala siskoyum bir yerlerde yazmazsan dayanamazsin konuşmak farklı yazmak daha farklı. Ama kendini çok bunaltiyorsun o kesin ben de öyleyim hersey yolunda gitsin Istiyorum sanırım sen de öylesin ama gitmiyor ben yine favori şarkımi çalım duygusal a bağladım annem de gitti zaten kaldım öylece gurbette

Aynen 2.evre.

Deli deli olma simi diycem ama olmiycak :))

Birak konussun dirdir etsinler bee konusup konusup susucak en son sen yine kendin yasiycaksin hayatini.

Birak agzini yorduguyla kalsin kim ne dediyse. Insanlara en iyi tokat bazen umursamamak iplememek olur.

Yeteri kadar zor hersey bide insanlarin yükü oluyo.

Liste senin bilcegin sey ama burda kimsenin oyle bi derdi yok.
Ben aylardir liste yaziyomuyum? Gram veriyomuyum?
Biz burda oldugumuz surece bu muhabbet bu sicaklik hep olucak.

Ha zayiflayip gidersek gerisini burda olanlar dusunur.

Sagolun kizlar..
Bilmiyorum icim doldu öyle iste..

Zor günlerden geciyorum..
Zor insanlarla ugrasiyorum..
Ben kendine zor gelen bi kadinim zaten..

Siz anladiniz beni..

Canim şimdi böyle yazınca seninle yeterince ilgilenmiyormuyuz acaba diye düşündüm. . Kendimi kötü hissettim.
Keşke yapabileceğimiz birseyler olsa...
Dua etmekten başka yok maalesef..
Ben kendi adıma hiç rahatsız olmuyorum istediğin kadar yaz rahatlayabilirsin paylaşabilirsin...Artık tanıyorsun bu başlıktakileri yeni değilsin. Kimsenin rahatsız olacağını düşünmüyorum. Rahatsız olanlar okumayıverir olur. . Çünkü yazmak büyük nimet bir yerde. karşında biri olmadan içindekileri filtresiz bir şekil de aktarıyorsun. .
Bu ara hayatın da yeterince değişiklik ve zorluk var.. Burası sana iyi geliyorsa lütfen devam et hem sohbete hem listeye..
Sadece şu var her mesajına her sorununa geri donülmeyebilinir bunun için de gönül koyma emi..
Biz seni seviyoruz...

Gözümüz gönlümüz açılsın hareketlenelim oturmak olmaz hadi en iyi rahatlama yemekten 1 saat sonra dans etmekle olur

Çakıl bu parca oynak şarkı değil ama ben Fransız dili ve şarkıları hastası oldugumdan yeni favorim.bu ara kusuncaya kadar bunu dinliyorum :)
Sizde dinleyin bakalım begenecekmisiniz:)

Iyi ki varsiniz!..

En yakinimdakiler bu hassasiyeti göstermezken birbirimizin yüzünü bile görmememize ragmen yanimda oldugunuzu bilmek çok güzel..

Çakıl bu parca oynak şarkı değil ama ben Fransız dili ve şarkıları hastası oldugumdan yeni favorim.bu ara kusuncaya kadar bunu dinliyorum :)
Sizde dinleyin bakalım begenecekmisiniz:)

Hayatimda en sevdigim ve tek sevdigim Fransizca sarkidir bu..Dinlerken baska bi boyuta geciyorum bu sarkida..ne iyi geldi simdi

Iyi ki varsiniz!..

En yakinimdakiler bu hassasiyeti göstermezken birbirimizin yüzünü bile görmememize ragmen yanimda oldugunuzu bilmek çok güzel..

Sen de iyi ki varsın. Bir kadının hemde tek başına nasıl güçlü bir sekil de ayakta durmaya calistiginin en iyi örneğisin.
Iyi bir örnek teşkil ediyorsun. Yasamak icin Illa bir erkeğin hegemonyasin da olmak gerekmiyor.
Ins hersey düzelir her açıdan..maddi manevi duygusal her anlamda...

Biri fadil mi didi

:))

Neydi bu kadar hirslandiran ? Bizede yararsa :)

baharnaz ne yani gelmiyoruz diye hepten ölekmi

Geliyosun canim. Yazacak vaktin olmuyodur biraz da cogumuz oyleyiz bugunlerde

Yenacigim senin op tan onceki karaciger yaglanmasi şeysi kactı?

Usg de daha net ortaya cikiyor sanki

Bende bamya yesilfasulye kabak bide kofteli patatesli patlican yemegi ve mercimek corbasi var 3 gun icin hazirladim . Suan yorgunluktan kemiklerim agriyor

Annen gitti anlasilan Allah kavustursun
Cakil bol sebze cok iyi yapmisin bu hafta bende bol sebze fakat yanina yapilan pilav vs beni mahvediyor bi tabak olmasa bile gene yiycem agzimi tutamiyorum

Sagolun kizlar..
Bilmiyorum icim doldu öyle iste..

Zor günlerden geciyorum..
Zor insanlarla ugrasiyorum..
Ben kendine zor gelen bi kadinim zaten..

Siz anladiniz beni..

Hep burda ol hep bize yaz canim ya kopan firtinalarina bizde takiliriz senle.
Bende liste bildiremiyom cakil gibi haftalik toplu bi yemek listesimi yazsam :)
Simi ben paylastiklarindan hic mi hic rahatsiz olmuyorum. Bu yogunlugun gecici biraz daha sabir biraz daha guc. Rabbim işini kolaylasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…