Afiyet olsun canımDaficim melemen, makarna yapicam. .
Malum haftanın ilk günü çok yorgun oluyorum.
Allah kabul etsin Oruçlarinizi. .
Afiyet olsun canımBende bamya yesilfasulye kabak bide kofteli patatesli patlican yemegi ve mercimek corbasi var 3 gun icin hazirladim . Suan yorgunluktan kemiklerim agriyor
Hayırdır nerden çıkardın bunları hepimiz birseyler paylaşıyoruz ki xenon 2 hafta başınızı şisirdim a a hala burdayim Ve hala siskoyum bir yerlerde yazmazsan dayanamazsin konuşmak farklı yazmak daha farklı. Ama kendini çok bunaltiyorsun o kesin ben de öyleyim hersey yolunda gitsin Istiyorum sanırım sen de öylesin ama gitmiyor ben yine favori şarkımi çalım duygusal a bağladım annem de gitti zaten kaldım öylece gurbetteBen bir süre paylasim yapamiycam kizlar..
Biraz düze çikana kadar beni mazur görün..
Izinli yazarsaniz sevinirim kurallara denk düsmüyorsa listeden de cikarabilirsiniz.
Sizleri takibe devam ederim..
Biraz toparlayinca yine dönerim araniza..
Ama bu yorgun ve kirgin yüregimle derdimi dökerek yük oluyormusum insanlara..
Bugün hic beklemedigim birinden yüzüme karsi isittigim sözler ile ne kadar yanlis yaptigimi görmüs oldum..
Sadece yorgunluk degil kirginlikda çöktü omuzlarima..
DelyDoly buranin bana getirdigi en büyük hediye sensin dostum bunu unutma..
Artik dislerimi kilitlemenin, yumrugumu sIkmamin ve gözyaslarimi göz kapaklarimin icine hapsedip agzima zincir vurmamin zamani gelmis..
Kendinize iyi bakin..
Konuşmuştuk seninle bana direk USG yle bakıldı. Obeziteye bağlı ikinci evre yağlanma ve büyüme var diye yazıyor ..
Op tan sonra 1. Ay kontrolün de ki kan tahlili de bir şey demedi Dr. Normal dedi.
Gösterdinmi sonucu ne dedi.?
Ben bir süre paylasim yapamiycam kizlar..
Biraz düze çikana kadar beni mazur görün..
Izinli yazarsaniz sevinirim kurallara denk düsmüyorsa listeden de cikarabilirsiniz.
Sizleri takibe devam ederim..
Biraz toparlayinca yine dönerim araniza..
Ama bu yorgun ve kirgin yüregimle derdimi dökerek yük oluyormusum insanlara..
Bugün hic beklemedigim birinden yüzüme karsi isittigim sözler ile ne kadar yanlis yaptigimi görmüs oldum..
Sadece yorgunluk degil kirginlikda çöktü omuzlarima..
DelyDoly buranin bana getirdigi en büyük hediye sensin dostum bunu unutma..
Artik dislerimi kilitlemenin, yumrugumu sIkmamin ve gözyaslarimi göz kapaklarimin icine hapsedip agzima zincir vurmamin zamani gelmis..
Kendinize iyi bakin..
Sagolun kizlar..
Bilmiyorum icim doldu öyle iste..
Zor günlerden geciyorum..
Zor insanlarla ugrasiyorum..
Ben kendine zor gelen bi kadinim zaten..
Siz anladiniz beni..
Gözümüz gönlümüz açılsın hareketlenelim oturmak olmaz hadi en iyi rahatlama yemekten 1 saat sonra dans etmekle olur
Canim şimdi böyle yazınca seninle yeterince ilgilenmiyormuyuz acaba diye düşündüm. . Kendimi kötü hissettim.
Keşke yapabileceğimiz birseyler olsa...
Dua etmekten başka yok maalesef..
Ben kendi adıma hiç rahatsız olmuyorum istediğin kadar yaz rahatlayabilirsin paylaşabilirsin...Artık tanıyorsun bu başlıktakileri yeni değilsin. Kimsenin rahatsız olacağını düşünmüyorum. Rahatsız olanlar okumayıverir olur. . Çünkü yazmak büyük nimet bir yerde. karşında biri olmadan içindekileri filtresiz bir şekil de aktarıyorsun. .
Bu ara hayatın da yeterince değişiklik ve zorluk var.. Burası sana iyi geliyorsa lütfen devam et hem sohbete hem listeye..
Sadece şu var her mesajına her sorununa geri donülmeyebilinir bunun için de gönül koyma emi..
Biz seni seviyoruz...
Çakıl bu parca oynak şarkı değil ama ben Fransız dili ve şarkıları hastası oldugumdan yeni favorim.bu ara kusuncaya kadar bunu dinliyorum :)
Sizde dinleyin bakalım begenecekmisiniz:)
Bu mideylen hareket etmekte çok zorGözümüz gönlümüz açılsın hareketlenelim oturmak olmaz hadi en iyi rahatlama yemekten 1 saat sonra dans etmekle olur
Iyi ki varsiniz!..
En yakinimdakiler bu hassasiyeti göstermezken birbirimizin yüzünü bile görmememize ragmen yanimda oldugunuzu bilmek çok güzel..
Hayatimda en sevdigim ve tek sevdigim Fransizca sarkidir bu..Dinlerken baska bi boyuta geciyorum bu sarkida..ne iyi geldi simdi
Bonus peki ne dedi Dr. "Zayifla" dişin da... ilaç falan verdimi.?
Biri fadil mi didi
Slm kizlar
Sabah ise gittim 4 e gelirken ciktim donuste yurumeye basladim bi tanidik geldi bindim arabasina evden emineyi aldim dilastik biraz kizimla parka markete vs gittik
Evet cnm bi 3-4 ay once hirslanip basladim bende ramazanda bakalim nasil gitcez
Yenacigim senin op tan onceki karaciger yaglanmasi şeysi kactı?
Bende bamya yesilfasulye kabak bide kofteli patatesli patlican yemegi ve mercimek corbasi var 3 gun icin hazirladim . Suan yorgunluktan kemiklerim agriyor
Sagolun kizlar..
Bilmiyorum icim doldu öyle iste..
Zor günlerden geciyorum..
Zor insanlarla ugrasiyorum..
Ben kendine zor gelen bi kadinim zaten..
Siz anladiniz beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?