- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Canım yenanın dediği gibi her zaman dönüş yapamasakta okuyoruz dua ediyoruz sen üzülürsen üzülüyoruz yani ben kendi adıma öyleyim elimizden bişey gelmiyor en azından paylaş yüreğin ferahlasınSagolun kizlar..
Bilmiyorum icim doldu öyle iste..
Zor günlerden geciyorum..
Zor insanlarla ugrasiyorum..
Ben kendine zor gelen bi kadinim zaten..
Siz anladiniz beni..
Tribini sevdiğim yirim seni. :)YENA cım küstüm ben sana :)
Asucum benimkinin tatliylan pek işi yoktur üç öğün et ver yesinAh Daficim tatlılar da beni bitirdi
Eşim hergün şerbetli tatlı yiyor ben de ne kadar frenlesem de yiyorum malesef
5 Haziran
Sahur(3.00) 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 3 zeytin salatalık domates göbek 2 ceviz 3 hurma 1 yeşil çay
İftar(20.40) 1 tabak brokoli 200 gr tavuk ciğer 4 yk yoğurt salata 5 üzüm sade türk kahvesi
Ara(22.00) 3 hurma 1 kayısı 10 fındık yarım nektari
Ara(01.00) 3 hurma 10 badem 1 yeşil çay
3.5 lt su
40 dk eliptik
20 dk pilates
Sagolun kizlar..
Bilmiyorum icim doldu öyle iste..
Zor günlerden geciyorum..
Zor insanlarla ugrasiyorum..
Ben kendine zor gelen bi kadinim zaten..
Siz anladiniz beni..
Severim bu sarkiyi ne zamandir dinlememistim muzik gercekten rahatlatan birseyÇakıl bu parca oynak şarkı değil ama ben Fransız dili ve şarkıları hastası oldugumdan yeni favorim.bu ara kusuncaya kadar bunu dinliyorum :)
Sizde dinleyin bakalım begenecekmisiniz:)
Yemekten sonra dans edeceginizi dusunun ve ona gore yiyin ben doktorun dedigini yapiyorum suan eski doktorumun corba iciyorum 20 dakika bekleyip muzik dinliyorum sonra devam ediyorum rahatsiz etmiyor rahat oluyorum.Bu mideylen hareket etmekte çok zor
Ben de zaz i severimDimi ben de öyleyim. .
Bir de Zaz'ın şarkılarını severim. .
Benim ki de cesit cesit aliyor deli olacagimAh Daficim tatlılar da beni bitirdi
Eşim hergün şerbetli tatlı yiyor ben de ne kadar frenlesem de yiyorum malesef
Bu kadar yiyerek nasil basardin5 Haziran
Sahur(3.00) 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 3 zeytin salatalık domates göbek 2 ceviz 3 hurma 1 yeşil çay
İftar(20.40) 1 tabak brokoli 200 gr tavuk ciğer 4 yk yoğurt salata 5 üzüm sade türk kahvesi
Ara(22.00) 3 hurma 1 kayısı 10 fındık yarım nektari
Ara(01.00) 3 hurma 10 badem 1 yeşil çay
3.5 lt su
40 dk eliptik
20 dk pilates
Cansınnn güzelimmm kesinliklee sağlamm dostlukların temelini attık burası sayesinde sen ve sen gibi değerli candostlarım olduBen bir süre paylasim yapamiycam kizlar..
Biraz düze çikana kadar beni mazur görün..
Izinli yazarsaniz sevinirim kurallara denk düsmüyorsa listeden de cikarabilirsiniz.
Sizleri takibe devam ederim..
Biraz toparlayinca yine dönerim araniza..
Ama bu yorgun ve kirgin yüregimle derdimi dökerek yük oluyormusum insanlara..
Bugün hic beklemedigim birinden yüzüme karsi isittigim sözler ile ne kadar yanlis yaptigimi görmüs oldum..
Sadece yorgunluk degil kirginlikda çöktü omuzlarima..
DelyDoly buranin bana getirdigi en büyük hediye sensin dostum bunu unutma..
Artik dislerimi kilitlemenin, yumrugumu sIkmamin ve gözyaslarimi göz kapaklarimin icine hapsedip agzima zincir vurmamin zamani gelmis..
Kendinize iyi bakin..
Asucum benimkinin tatliylan pek işi yoktur üç öğün et ver yesin
Oda kötü evdeki tatlıları temizlemek bana kalıyor evde yarim tepsi tatlı var o bana bakıyor ben ona inşallah birileri gelirde biter
super
masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?