Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleyküm güzeller
Bu ameliyattan sonra hiç et göresim yok aksi gibi her gün et yumurta tüketmem gerekiyor. ..
Yenacım bu günlerde inan bende öyleyim.
Sebze özledim ama başka yiyen olmayinca pişirmiyorum. Sebzenin yarıdan fazlası et olursa yeniyor oda sebze tadı veremiyor.
Bugün barbunya koydum etsiz koydum eminim
buna birazcık et koysaydın diycek

Aslinda kilo aldigimin farkindaydimda hep erteliyordum salmistim kendimi cok
Arkadaslarla alisverise gittik etek denemek icin kabine girdim boy aynasinda kendimi gordum evde boy aynasi gardirobun icinde sakli acip bakmiyorum sifonyerin aynasini kullaniyorum neyse gordum kendimi diz kapagim kaybolmus resmen ust bacagim kilodan sismis diz kapagim belli olmuyor dedim hasibe sen bu musun bu mu olmak istiyorsun vs vs vs kendi kendime konusmalar suclamalar aglamalar ondan sonra basladim iste

Barbunyayı hiç etli yapmayız zeytinyağlı soğuk ve dinlenmiş hali hoşuma gider..

Dün artan mercimek çorbası vardı ondan mercimekli köfte yaptım marula sarıp iki adet yedim Biraz ağrı yaptı midem ama korktuğum gibi olmadı sükür. .

Sonuç odaklı bir yüzleşme olmuş hasibe. .
Devam etsin inşallah. .

Cook etkili olmus bende encok alisverise gittigimde ve ogluma oyunlarinda sinirsizca eslik edemedigimde uzuluyorum ama bi o hirs var ya o hirs gelsin diye dua ediyorum
Insallah istedigin kiloya dusene kadar bu hirsin devam etsin

biz bir yolunu bulur herşeye katarız Allah'tan tatlıya katmiyoruz
İnşaallah yavaş yavaş normalle dönecek canım
Becerikli hatun nasıl becerdin corbadan köfte yapmayı
Artan pilavdan yaparimda çorbadan denemedim

Diyetim bir gün sürdü. Dün cenazemiz vardı kendimi çok kötü hissediyorum tansiyonum yüksek kendimi toparlamaya çalışıyorum
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun başınız sağ olsun

Yok kız ne becerisi sen varken ..
Mercimek çorbasına bulgur ekleyip beklettim. Sonra ki işlem aynı zaten.

Bugün ciğer yapıcam dünden kalan makarnanın yanına. Sen de ne var dışarıdamisin. ?

Yok kız ne becerisi sen varken ..
Mercimek çorbasına bulgur ekleyip beklettim. Sonra ki işlem aynı zaten.

Bugün ciğer yapıcam dünden kalan makarnanın yanına. Sen de ne var dışarıdamisin. ?
yok mukabeleden geldim şimdi. Sadece barbunya yaptım birde çorba başka ne yaparım bilmiyorum
Bak fikir geldi simdi
Birazcık tas kebabı var . Sebzeleri parmak parmak kesip kızartayım ortasına tas kebabını koyup fırınlayayım.

Son düzenleme:
ramazanda yavaştan sayfadan uzaklaşanlar nerde:)
valla kılomu bılmıyorum korkudan tartılmıyorum
mümkün oldugu kadar az yemeye calısıp,sahur yapmadan su içip yatmaya çalışıyorum..
falan filan ama yanı pazar çok şişmiştim dedim bu böyle olmayacak oruc tutmuycam artık..dün tutmadımm.hem öglen yedım hemde esim tutuyo dıye iftarda yedım..
ee ne anladım bu işten deyip bugün tekrar döndümm
ramazan sonrası izne kadar 3 haftam var o sreci çok iyi degerlendırmem lazımm..ramazanda da regl dönemını mınımum hasarla atlatıcam ınsallah
herkese sevgilerr selamlarrr

Tupte tutunmus yarin igne ile dusurmeye calisacaklar raporlu degilim hala calisiyorum ama pers gunu icin rapor alacagim canim sikiliyor ne kadar izun bir surecmis dusmedi bitmedi resmen bebege mi uzulim buna mi uzulim anlamadim ki karnim agriyor ilac bile kullanamiyorum resmen

Allah yardımcın olsun canım

Sonuç odaklı bir yüzleşme olmuş hasibe. .
Devam etsin inşallah. .

Amin cnm insallah
Bu arada ben de barbunyayi seninki gibi severim

Cook etkili olmus bende encok alisverise gittigimde ve ogluma oyunlarinda sinirsizca eslik edemedigimde uzuluyorum ama bi o hirs var ya o hirs gelsin diye dua ediyorum
Insallah istedigin kiloya dusene kadar bu hirsin devam etsin

Amin canim insallah

Diyetim bir gün sürdü. Dün cenazemiz vardı kendimi çok kötü hissediyorum tansiyonum yüksek kendimi toparlamaya çalışıyorum

Basiniz sagolsun

Selam hanımlar sıze katılabılırmıyım

Hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…