Yenacım bu günlerde inan bende öyleyim.Bu ameliyattan sonra hiç et göresim yok aksi gibi her gün et yumurta tüketmem gerekiyor. ..
Canım bu konularda hiç tecrübem yok ama sanırım sonlandırılması gerekiyor. Kendiliğindenmi bitmesi gerekiyormuş mudahele edilecekmiDoktordan geldim degerlerim yukselmeye devam ediyor dis gebelik geciroyormusum
Doktordan geldim degerlerim yukselmeye devam ediyor dis gebelik geciroyormusum
:))
Neydi bu kadar hirslandiran ? Bizede yararsa :)
Geliyosun canim. Yazacak vaktin olmuyodur biraz da cogumuz oyleyiz bugunlerde
Usg de daha net ortaya cikiyor sanki
Annen gitti anlasilan Allah kavustursun
Cakil bol sebze cok iyi yapmisin bu hafta bende bol sebze fakat yanina yapilan pilav vs beni mahvediyor bi tabak olmasa bile gene yiycem agzimi tutamiyorum
Hep burda ol hep bize yaz canim ya kopan firtinalarina bizde takiliriz senle.
Bende liste bildiremiyom cakil gibi haftalik toplu bi yemek listesimi yazsam :)
Simi ben paylastiklarindan hic mi hic rahatsiz olmuyorum. Bu yogunlugun gecici biraz daha sabir biraz daha guc. Rabbim işini kolaylasin
Selamun aleyküm güzeller
Yenacım bu günlerde inan bende öyleyim.
Sebze özledim ama başka yiyen olmayinca pişirmiyorum. Sebzenin yarıdan fazlası et olursa yeniyor oda sebze tadı veremiyor.
Bugün barbunya koydum etsiz koydum eminim
buna birazcık et koysaydın diycek
Aslinda kilo aldigimin farkindaydimda hep erteliyordum salmistim kendimi cok
Arkadaslarla alisverise gittik etek denemek icin kabine girdim boy aynasinda kendimi gordum evde boy aynasi gardirobun icinde sakli acip bakmiyorum sifonyerin aynasini kullaniyorum neyse gordum kendimi diz kapagim kaybolmus resmen ust bacagim kilodan sismis diz kapagim belli olmuyor dedim hasibe sen bu musun bu mu olmak istiyorsun vs vs vs kendi kendime konusmalar suclamalar aglamalar ondan sonra basladim iste
Uzuldum canim ya deger yukseliyorsa mudahele ediyolar sanirimDoktordan geldim degerlerim yukselmeye devam ediyor dis gebelik geciroyormusum
Cook etkili olmus bende encok alisverise gittigimde ve ogluma oyunlarinda sinirsizca eslik edemedigimde uzuluyorum ama bi o hirs var ya o hirs gelsin diye dua ediyorumAslinda kilo aldigimin farkindaydimda hep erteliyordum salmistim kendimi cok
Arkadaslarla alisverise gittik etek denemek icin kabine girdim boy aynasinda kendimi gordum evde boy aynasi gardirobun icinde sakli acip bakmiyorum sifonyerin aynasini kullaniyorum neyse gordum kendimi diz kapagim kaybolmus resmen ust bacagim kilodan sismis diz kapagim belli olmuyor dedim hasibe sen bu musun bu mu olmak istiyorsun vs vs vs kendi kendime konusmalar suclamalar aglamalar ondan sonra basladim iste
biz bir yolunu bulur herşeye katarız Allah'tan tatlıya katmiyoruzBarbunyayı hiç etli yapmayız zeytinyağlı soğuk ve dinlenmiş hali hoşuma gider..
Dün artan mercimek çorbası vardı ondan mercimekli köfte yaptım marula sarıp iki adet yedim Biraz ağrı yaptı midem ama korktuğum gibi olmadı sükür. .
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun başınız sağ olsunDiyetim bir gün sürdü. Dün cenazemiz vardı kendimi çok kötü hissediyorum tansiyonum yüksek kendimi toparlamaya çalışıyorum
Diyetim bir gün sürdü. Dün cenazemiz vardı kendimi çok kötü hissediyorum tansiyonum yüksek kendimi toparlamaya çalışıyorum
biz bir yolunu bulur herşeye katarız Allah'tan tatlıya katmiyoruz
İnşaallah yavaş yavaş normalle dönecek canım
Becerikli hatun nasıl becerdin corbadan köfte yapmayı
Artan pilavdan yaparimda çorbadan denemedim
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun başınız sağ olsun
yok mukabeleden geldim şimdi. Sadece barbunya yaptım birde çorba başka ne yaparım bilmiyorumYok kız ne becerisi sen varken ..
Mercimek çorbasına bulgur ekleyip beklettim. Sonra ki işlem aynı zaten.
Bugün ciğer yapıcam dünden kalan makarnanın yanına. Sen de ne var dışarıdamisin. ?
Allah yardımcın olsun canımTupte tutunmus yarin igne ile dusurmeye calisacaklar raporlu degilim hala calisiyorum ama pers gunu icin rapor alacagim canim sikiliyor ne kadar izun bir surecmis dusmedi bitmedi resmen bebege mi uzulim buna mi uzulim anlamadim ki karnim agriyor ilac bile kullanamiyorum resmen
Sonuç odaklı bir yüzleşme olmuş hasibe. .
Devam etsin inşallah. .
Cook etkili olmus bende encok alisverise gittigimde ve ogluma oyunlarinda sinirsizca eslik edemedigimde uzuluyorum ama bi o hirs var ya o hirs gelsin diye dua ediyorum
Insallah istedigin kiloya dusene kadar bu hirsin devam etsin
Diyetim bir gün sürdü. Dün cenazemiz vardı kendimi çok kötü hissediyorum tansiyonum yüksek kendimi toparlamaya çalışıyorum
Selam hanımlar sıze katılabılırmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?