Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyetim bir gün sürdü. Dün cenazemiz vardı kendimi çok kötü hissediyorum tansiyonum yüksek kendimi toparlamaya çalışıyorum

Allah rahmet eylesin.
Size de gecmis olsun

Ne guzel tarif

Ahh canim ya Allah yardimcin olsun

Eh iftarı yaptığımıza göre menüyü paylaşabiliriz

Sahur
İnce bir dilim tereyağlı köy ekmeği
Dahada ince 1 dilim kaymaklı köy ekmeği
1 dilim peynir
İki ceviz
2 bardak çay
Yarım muz

Iftar
Yarım çorba
4 kaşık barbunya
2 kaşık sebzeli et
1 avuç çilek
1 fincan kahve

Biraz sonra belki biraz yeşil erik yiyebilirim

İyi geceler güzeller iki gündür ugrayamadim ne kadar çok birikmiş bir saattir okuyorum nerdeyse @cakil80 hakkında hayırlısı olsun inşallah,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,
Simi canım hiç öyle düşünme sen yaz bazen cvp yazmasakta ben şahsen dua ediyorum sana,
Tanımadan birbirimizi ne güzel kalpten kalbe bir yol oluştu öperim hepinizi iyi geceler

Allah yardımcın olsun canım. Buda senin imtihanın hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inş. Sana
Bu ara çok yogunum ama takipteyim ♥

Gunaydin

Seninki yine erken farkedilmis oluyor cakilcigim. Hic ultrasonla bakilmadimi dr gittiginde?
Ileri durumda mudehale olmasi gerekiyo ve rahim ici olmadigi icin kurtaj gibi degil.
Bir sekilde bir an once sonlanmasi gerek.
Bu sureci kolaylikla atlatirsin ins.
Ilac neden almiyosun?

:):):):)

Bu kadar yiyerek nasil basardin

Çakıl aslında ramazan dışında yediklerimi iftar sahur ve ara öğüne böldüm. Normal zamanla aynı şeyleri yediğimi bilince aç kalacağım korkusu olmuyor. Aynı şeyler sadece farklı saatler bunu bilmek rahatlatıyor.

Aile dostumuzdu yıllarca beraberdik anılar özlenir insanın canı yanıyor

Başınız sağolsun

2 haftadır semizotu yiyorum bıkmadan usanmadan.. Allahtan faydalı sebze..
Sabahları fiks 1 yumurta haşlayıp semizotuyla bulusturup salata gibi tüketiyorum bu vesileyle yumurta tüketmiş oluyorum. :) Bu sabah dereotu ve taze nanede ekledim ama pek beğenmedim sadece semizotuyla daha yenilebilir..
huyum suyum değişti yav. :)

Bir de kirazı çok çok yiyesim var ara öğünler de yiyorum da bazen abartıyormuşum gibi hissedince dün diyetisyeni aradım.. 1 su bardağı ölçüsün de tüketebilirsin dedi rahatladım 1 sefer de o kadar tüketmedim sanırım...

Başka başka peynirden ve kefirden soğudum yeniden ısınma dileğiyle :)

___

O zaman dens.

cydnz_1 Sanırım hala başlamadın yahut adapte olamadın diyete..

E eboe bayram sonrası senden güzel hareketler göreceğiz.. değilmi.? :)

Bonus tabii ki senden de, artık sebeplerin de aşikar kaçış yok..

simeranya7 naaptın ev işini.?

baharnaz sen ve dizlerin nasıl.?

qarden kilo bildiirmi yapmadın cuma günü. İZinli olmak istediğini yazdın da benmi görmedim...Cevap yazarsan sevinirim.. bu arada anlattğına göre gayet dikkatli gidiyorsun tebrikler...

Surekli 2 gune bir baktilar ama beta yukselmeye devam etti rahimde yeni bir kitle de gorduler bugun ignneyi vuruyorlar sacim dokulebilirmis bi dolu yan etkiyi kabul ettigimi imzaladim tekrar hamile kalir miyim belli degil bugun cok uzgunum sadece bir gulucuk istemistim

Allah yardimcin olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…