Diyetim bir gün sürdü. Dün cenazemiz vardı kendimi çok kötü hissediyorum tansiyonum yüksek kendimi toparlamaya çalışıyorum
yok mukabeleden geldim şimdi. Sadece barbunya yaptım birde çorba başka ne yaparım bilmiyorum
Bak fikir geldi simdi
Birazcık tas kebabı var . Sebzeleri parmak parmak kesip kızartayım ortasına tas kebabını koyup fırınlayayım.
Ahh canim ya Allah yardimcin olsunTupte tutunmus yarin igne ile dusurmeye calisacaklar raporlu degilim hala calisiyorum ama pers gunu icin rapor alacagim canim sikiliyor ne kadar izun bir surecmis dusmedi bitmedi resmen bebege mi uzulim buna mi uzulim anlamadim ki karnim agriyor ilac bile kullanamiyorum resmen
Allah yardımcın olsun canım. Buda senin imtihanın hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inş. SanaTupte tutunmus yarin igne ile dusurmeye calisacaklar raporlu degilim hala calisiyorum ama pers gunu icin rapor alacagim canim sikiliyor ne kadar izun bir surecmis dusmedi bitmedi resmen bebege mi uzulim buna mi uzulim anlamadim ki karnim agriyor ilac bile kullanamiyorum resmen
Tupte tutunmus yarin igne ile dusurmeye calisacaklar raporlu degilim hala calisiyorum ama pers gunu icin rapor alacagim canim sikiliyor ne kadar izun bir surecmis dusmedi bitmedi resmen bebege mi uzulim buna mi uzulim anlamadim ki karnim agriyor ilac bile kullanamiyorum resmen
Sağolun arkadaşlar
Bazı dostluklar arabadan daha yakın oluyorAile dostumuzdu yıllarca beraberdik anılar özlenir insanın canı yanıyor
Asucum benimkinin tatliylan pek işi yoktur üç öğün et ver yesin
Oda kötü evdeki tatlıları temizlemek bana kalıyor evde yarim tepsi tatlı var o bana bakıyor ben ona inşallah birileri gelirde biter
super
masallah
Bu kadar yiyerek nasil basardin
Aile dostumuzdu yıllarca beraberdik anılar özlenir insanın canı yanıyor
Surekli 2 gune bir baktilar ama beta yukselmeye devam etti rahimde yeni bir kitle de gorduler bugun ignneyi vuruyorlar sacim dokulebilirmis bi dolu yan etkiyi kabul ettigimi imzaladim tekrar hamile kalir miyim belli degil bugun cok uzgunum sadece bir gulucuk istemistimGunaydin
Seninki yine erken farkedilmis oluyor cakilcigim. Hic ultrasonla bakilmadimi dr gittiginde?
Ileri durumda mudehale olmasi gerekiyo ve rahim ici olmadigi icin kurtaj gibi degil.
Bir sekilde bir an once sonlanmasi gerek.
Bu sureci kolaylikla atlatirsin ins.
Ilac neden almiyosun?
Allah yardimcin olsun canimSurekli 2 gune bir baktilar ama beta yukselmeye devam etti rahimde yeni bir kitle de gorduler bugun ignneyi vuruyorlar sacim dokulebilirmis bi dolu yan etkiyi kabul ettigimi imzaladim tekrar hamile kalir miyim belli degil bugun cok uzgunum sadece bir gulucuk istemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?