- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Inşaallah yan etkisi olmazSurekli 2 gune bir baktilar ama beta yukselmeye devam etti rahimde yeni bir kitle de gorduler bugun ignneyi vuruyorlar sacim dokulebilirmis bi dolu yan etkiyi kabul ettigimi imzaladim tekrar hamile kalir miyim belli degil bugun cok uzgunum sadece bir gulucuk istemistim
Surekli 2 gune bir baktilar ama beta yukselmeye devam etti rahimde yeni bir kitle de gorduler bugun ignneyi vuruyorlar sacim dokulebilirmis bi dolu yan etkiyi kabul ettigimi imzaladim tekrar hamile kalir miyim belli degil bugun cok uzgunum sadece bir gulucuk istemistim
Surekli 2 gune bir baktilar ama beta yukselmeye devam etti rahimde yeni bir kitle de gorduler bugun ignneyi vuruyorlar sacim dokulebilirmis bi dolu yan etkiyi kabul ettigimi imzaladim tekrar hamile kalir miyim belli degil bugun cok uzgunum sadece bir gulucuk istemistim
simeranya7 dilimden dua gecmisken senide anmak istedim.
Biz aciz kullariz oyle mubarek bir tarafimizda yok. Tek inanip guvendigim ettigimiz duadir.
Cunku baskasi icin yapilan dua allah katinda en makbul olan duadir.
Allah sanada yardim etsin. Maddi manevi cok yiprandin.
Allah karsina sirtini dayayabilecegin yoldas olucak insanlar cikarsin.
Tek basina kaldirdigin yuklerini hafifletsin sana guc versin ins.
Bu parçaya çok dans etmiştim eskiden çok severim gerçi hala bu parçayı duyunca dans moduna geçiyorum2 haftadır semizotu yiyorum bıkmadan usanmadan.. Allahtan faydalı sebze..
Sabahları fiks 1 yumurta haşlayıp semizotuyla bulusturup salata gibi tüketiyorum bu vesileyle yumurta tüketmiş oluyorum. :) Bu sabah dereotu ve taze nanede ekledim ama pek beğenmedim sadece semizotuyla daha yenilebilir..
huyum suyum değişti yav. :)
Bir de kirazı çok çok yiyesim var ara öğünler de yiyorum da bazen abartıyormuşum gibi hissedince dün diyetisyeni aradım.. 1 su bardağı ölçüsün de tüketebilirsin dedi rahatladım 1 sefer de o kadar tüketmedim sanırım...
Başka başka peynirden ve kefirden soğudum yeniden ısınma dileğiyle :)
___
O zaman dens.
Sagol Bonuscan Allah razi olsun
YENA yeni ev tamam burdaki evsahibi ile ilgili meseleyi de sigortaya bildirdim. Sigorta öderse 1000€ mu geri alicam ama garantisi yok
Eski ev sorun..Mutfagimi alip, boya badanasiz evi kabul edecek yeni bi kiraci buldum ama evsahibi sirket ariza çikariyor. Hem benden iki ay daha yasal cikis süresi boyunca kira ödememi istiyorlar hem de yerleri yapmak icin evin bir ay bos kalmasini..Mutfagi çöpe atsam bile üstüne para vermem lazim. Sökmeye 170€ istediler. Ayrica bunlari alacak özel çöp ayin 3'ünden sonra gelecek. Önceden çikarip koyamiyosun kapinin önüne cezasi var bi gece önceden koymak gerekiyor. Bu yüzden önce atacagim her seyi mutfak, pvc ne varsa kilere tasitmaya para vercem. Ayin 30'unda esyam yüklencek 1'inde bu tarafa getircem. 3'ünde yeni evimin mutfagi gelecek. O hafta sirf esya atmaya bi gecelegine tekrar eski eve gelcem ama adam bulamiyorum tasitmaya 50€ istiyolar saatine. Bu arada ev sahibi sirket artik benim kiraci bulmami yasakladi. Bu durumda ayin 1'inden itibaren eski evin boya badanasina da 1200€ vercem.
Yani hic bi isim rast gitmiyor ve sadece eski evden 4000€ zarardayim.
Yikilmamak icin direniyorum.
Böyle iste..
Yanımda oldugunuz için teşekkür ederim sanırım bu duygusalliktan çıkamıyorum ben de gittim patlamış mısır ve kola aldım... kesinlikle bu ikili ve last ship dizisi beni suan en mutlu eden şeyler. Hayat devam ediyor dimi ama 2 gün kaçamaktan bişeyi olmaz
aylarca sıfır ekmekten sonra uçtumDafi sanki sen ekmegi cogaltmissin bu yuzden artilarin oldu sanirsam :) hicte gozumden kacmiyo
Çok fark ediliyosun :)aylarca sıfır ekmekten sonra uçtum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?