Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Inşaallah yan etkisi olmaz
Her bünye farklı bazı kimselerde görünen yan etkiler bazı kişilerde gorunmeyebiliyor
Allah yardımcın olsun canım

Sacin dokulsede gecici bir sure dokulucek bide buna uzulme lutfen.
Dis gebelik cok ciddi bi durum bu igne en zararsiz sekilde atlatman icin yapiliyor.

Su an bunun bir an once sonlanmasini dusun sende daha ilerisi yine allahin takdiri.
Bi kardeş gibi hissettim üzüntünü emin ol.
Su mubarek gunlerin hurmetine ins kolay atlatirsin.
Allahim icine ferahlik versin.

Saglikli hamilelik geciren sonradan bunu yasayanda var.

Canim inşallah sıfır komplikasyonla atlatırsin. . imzalattiklari bilgiler varsayım üzerine imzalatmak zorundalar.. takma kafana fazla bir de onun için üzülme. .

Umutsuz olma sakin tabii ki yeniden gebe kalıcaksin ve sağlıkla kucağına alicaksın inşallah. .
Demek ki zamanı değilmiş henüz. Bu arada sen her açıdan güçlenirsın sonbahara kadar.sağlıklı ve daha zayıf olman gerekiyormuş demekki...

simeranya7 dilimden dua gecmisken senide anmak istedim.

Biz aciz kullariz oyle mubarek bir tarafimizda yok. Tek inanip guvendigim ettigimiz duadir.
Cunku baskasi icin yapilan dua allah katinda en makbul olan duadir.

Allah sanada yardim etsin. Maddi manevi cok yiprandin.
Allah karsina sirtini dayayabilecegin yoldas olucak insanlar cikarsin.
Tek basina kaldirdigin yuklerini hafifletsin sana guc versin ins.

Sagol Bonuscan Allah razi olsun

YENA yeni ev tamam burdaki evsahibi ile ilgili meseleyi de sigortaya bildirdim. Sigorta öderse 1000€ mu geri alicam ama garantisi yok

Eski ev sorun..Mutfagimi alip, boya badanasiz evi kabul edecek yeni bi kiraci buldum ama evsahibi sirket ariza çikariyor. Hem benden iki ay daha yasal cikis süresi boyunca kira ödememi istiyorlar hem de yerleri yapmak icin evin bir ay bos kalmasini..Mutfagi çöpe atsam bile üstüne para vermem lazim. Sökmeye 170€ istediler. Ayrica bunlari alacak özel çöp ayin 3'ünden sonra gelecek. Önceden çikarip koyamiyosun kapinin önüne cezasi var bi gece önceden koymak gerekiyor. Bu yüzden önce atacagim her seyi mutfak, pvc ne varsa kilere tasitmaya para vercem. Ayin 30'unda esyam yüklencek 1'inde bu tarafa getircem. 3'ünde yeni evimin mutfagi gelecek. O hafta sirf esya atmaya bi gecelegine tekrar eski eve gelcem ama adam bulamiyorum tasitmaya 50€ istiyolar saatine. Bu arada ev sahibi sirket artik benim kiraci bulmami yasakladi. Bu durumda ayin 1'inden itibaren eski evin boya badanasina da 1200€ vercem.
Yani hic bi isim rast gitmiyor ve sadece eski evden 4000€ zarardayim.
Yikilmamak icin direniyorum.
Böyle iste..

Bu parçaya çok dans etmiştim eskiden çok severim gerçi hala bu parçayı duyunca dans moduna geçiyorum

Şimdi evdeyim ağrım öğlen e göre hafifledi ama kemoterapi çok pis bişeymis çok canım yandı 2 doz yaptılar. Bide biz acildeyken 39 yaşında genç birini getirdiler yan odamda yaptiyordu tüm aile kapida diye kapımi kapattılar. Çocuğu kurtaramadılar çok kötü oldum o kadar çok canları yandı ki ağıtlari mahvetti beni içim parcalandi. Eşim aklımı başıma almamı sagladi o acının yanında benim çektiğim hicbirseydi. Hala aklımdan çıkmadılar allah sabri buyugunu versin. hiç tanimiyorum ama acı ortak. Sevdiğini kaybetmek çok zor.

Yanımda oldugunuz için teşekkür ederim sanırım bu duygusalliktan çıkamıyorum ben de gittim patlamış mısır ve kola aldım... kesinlikle bu ikili ve last ship dizisi beni suan en mutlu eden şeyler. Hayat devam ediyor dimi ama 2 gün kaçamaktan bişeyi olmaz

Inan aklım almıyor. Ne zor işler ne katı kurallar çözemiyorum. .
Allah yardimcin olsun. .

Ohh iyi yapmışsın.
Bir kaç gün kredi kullanabilirsin :)
Yeterki iyi ol..

Bugünün menüsü

Sahur
2 dilim köy ekmeği
1 dilim peynir
2 kaşık kaymak
1 kaşık bal
2 ceviz
Domates
3 bardak çay

Akşam
3 hurma
Birbuçuk dilim köy ekmeği
3 kaşık karışık kızartma
1 dilim et
1 bardak ayran
1 dilim meyveli sütlü tatlı
1 fincan kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…