Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Okuyunca beynim sulaniyo ya sen uzun zamandir ordasin daha iyi bilirsin bu mutfak meselesin mantigi ne neden boyle?

Bizde bi eve 5 kiracida girse ayni mutfagi kullanir. Almanlarmi cok titiz bizmi pasakliyiz bilmiyorum

cakil80 sen zaten kendi muhasebeni yapmissin. Cok ciddi bisey yasiyosun.
Allah daha beterinden korusun.

Maddi manevi her durumun mutlaka ondan daha zor bir hali var.
Sabretmek, bizim icin saklanan hikmeti gormek isyan etmemek buyuk mesele.

Sabir sukunet oyle kiymetli meziyetki allah once bana sonra herkese nasip etsin.

Hocamin evladini kaybettigine sahit olduk komsulari olarak. 23 yasindaydi.
Yazmakla bitiremiycegim kadar dopdolu imanli biriydi.

Öyle bi evladin kaybini yasayan annesinin hocamin sessizligini hic unutmuyorum.
O evden ne bir ses cikti ne bir agit ne bir isyan.
Sabri zirvesinde yasadilar.

Çok fark ediliyosun :)
Fark edin zaten belki utanirda azaltırım

Okuyunca beynim sulaniyo ya sen uzun zamandir ordasin daha iyi bilirsin bu mutfak meselesin mantigi ne neden boyle?

Bizde bi eve 5 kiracida girse ayni mutfagi kullanir. Almanlarmi cok titiz bizmi pasakliyiz bilmiyorum
Bonuscan eğer yanlış bilmiyorsam orda kiracı eve bir çivi çaksa giderken o çiviyi sökmek zorunda
Evi nasıl bulmuşsa öyle bırakması gerekiyor
Yurt dışına gittigimizde arkadaşımda mutfak dolabından sikayetciydi ev sahibi yaptirmiyordu
arkadaşım
Ben kendim yaptırırım ama giderken onu sökmesi, ayrı dert kaldırmak ayrı dert demisti

Mutfak bu yani tablo degilki sök tak sök tak
Annemde cok ev gezmistir kiraci olarak.
Ilk yaptigimiz şey klozet kapagini mumkunsede kendisini degismekti

Mutfak bu yani tablo degilki sök tak sök tak
Annemde cok ev gezmistir kiraci olarak.
Ilk yaptigimiz şey klozet kapagini mumkunsede kendisini degismekti
orda değişemiyorsun işte
Meselâ tuvaletlerde taharet için su yok her klozetin üstünde 1 paket ıslak mendil
Bende arkadaşıma
Biz böyle ıslak mendille temizleyemeyiz siz nasıl başediyorsunuz kendiniz taktırabilirsiniz dedim
Taktırirsak giderken sökmek zorundayız dedi

dafi ninde dedigi gibi burda evi nasil bulduysan öyle birakiyorsun. Genelde ev sahibi olan büyük firmalar mutfak ile ugrasmak istemezler sigorta vs yüzünden. Düsün bulasik makinasi bozulsa ve iki yillik garantisi de bitmis olsa sirkete kalacak bütün maliyeti..
Ayrica burda senede bir kere ücretsiz büyük çöp kamyonu getirtebiliyorsun yoksa metreküp basina ve atilacak esya cinsine göre ücret ödemen gerekiyor. Haftasonu kileri topladik kizimla. Çöpleri ayirdik. Cam ve kavanozlari, karton ve kagitlari, eski kiyafetleri ve bozulan kücük elektrikli ev aletlerini her gün ayri bir çöpe tasidi çocuk. Kullanmadigimiz porselen takim ve bardaklari da Recycling merkezine götürüp üstüne para vermemiz gerekiyor. Kimisi net de kimisi bit pazarinda satiyor ama ben yetisemiyorum o kadarina Bir de arabam olmadigi icin zahmeti getirisinden fazla..
Bir yerde cevre icin bu kadar duyarli olmalarini saygiyla karsiliyorum ama öte yandan benim gibi yalniz ve imkanlari kisitli insanlar icin cok zor bunlarla ugrasmak hem calisip hem bütün randevulari paralel ayarlayabilmek kolay olmuyor cünkü diger insanlarda senin calistigin saatlerde calisiyor is cikisina ya da bos güne randevu denkgetirmek ayri bir iskence oluyor

Böyle kafayi ona buna takinca uzun süreden sonra yine uykusuz bir gece geciriyorum ve yarin çok zor islerim var son iki gün projede yetistirmem gereken seyler yetismedi
Ayrica yeni proje beni cok zorlayacak gibi
Oturup sakin kafayla inceleme firsatim olmadi ama netde bile bisey bulamadim kullandiklari teknolojiler hakkinda Anca yolda gidip gelirken kurcaliycam ve haftaya cok yorgun ve hazirliksiz basliycam Umarim iyi insanlarla karsilasirim ve cuvallamam..Onun stresi ayri bir geriyor..

Su an birinin bana sImsIkI sarilip korkma ben yanlndayIm ben varim demesi icin neler vermezdim

Güzel günler de gelecek hissediyorum..
Kör bicagin bilenmesi gibi bileniyorum her gün yeni bir dert ile..
Kirk yasima dogru hayatimin son dik yokuslarini cikiyorumdur umarim..
9 ay sonra yeniden dogucam umud ediyorum

İyi geceler hanımlar Görüp bir selam vermek istedim. Ben de 3 aydır azimle diyet yapıyorum 87den 71e indim. Kendimiz için bir şeyler yapmaya devam Hepimiz güçlüyüz, bizler kadınız Yaparız
Çok güzel kilo vermişsin umarım ben de 71 i görürüm

Mantığın durduğu bir acı inanç olmazsa hiç kolay değil başa çıkması çok zor taş olsa çalar bu beden.
Ben hep hayırlısıni Diledim onun için sabırlı bekliyorum ama yeniden çocuk sahibi olabilir miyim dediğimde doktor bişey demedi onun için çok kötü oldum dün ve patlamış mısır la kola imdadima yetişti belki böylesi hayırlıdır güzel bir tatil planlamaliyim.

Çok rahatsız edici bişey nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum otellerde de çok sıkıntı oluyor.

selamun aleyküm..

YENA evet bayram dönüşü çok iyi olacağım inşallah. bi de atamamız olur da sahile taşınabilirsek sürekli yürümeyi düşünüyorum..
Sahilde olmak çok güzel olacaktır kıskandım şimdi hep sahil kasabasinda yaşamak isterdim Kumsalda bir ev . Bizim kumsaldaki evi çok severdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…