Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

o değil de, tahtaya çıkıp sunum yapıcaz 3-4 haftaya kadar 75leri görsem çok iyi olcak. oramı buramı kapayım derdinden anlatacağımı bile unutuyorum gözlerini dikiyo herkes:roflol:

havan batsın :)

teşekkür ettim ekrar tekrar..

aaaay ne güzel olacaksın sunum yaparken.. herkes şok olcek zemuszemus

hoşbuldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ay iyi oldu burası bana ilaç gibi geldi valla. bu kadar kilolu olunca insan dışarı bilem çıkmak istemiyor.eee normal olarak arkadaş çevrenizde küçülüyorrr...ayrıca herkes bana bakıyormuş gibi geliyor dışarda hehehe ki bakıyor....ama şimdi yeni arkadaşlarım oluyor ve bu beni çoookkkk mutlu ediyorrrr :-D
ama en nefret ettiğim insanlar sizi bir şeyler başarmaya çalışırken dibe çekmeye çalışanlar. boşverin hepsini. onların enerjileri düşük. siz enerjinizi yüksek tutun öyle insanlar olmaz çevrenizde.

di mi? ama nefret lugatimizde yok.. boşver.. sinirlenme.. hem çık dışarı gez nolmuş yani birazcık gösterişliysek bayanssulusmile

çünkü hep böyle kalmayacağını biliyorsun artık.. yazın sonunda gardrobunu yenileyeceğini, herkesin ağzını bir karış açık bırakacak kadar hoş görüneceğini biliyorsun.. çık gez o yüzden.. olumunekankayizsmile

tamam ekolüm nefret yok. o da gitti yerimseniben iyi iyi burda daha bir çok şey gidecek desenize sırnaşık şey

bu sabah doktorum programını izledinizmi bir kadını zayıflatmışlar yağ falanda almışlar gerçi ondan ama süper olmuş yaa şaşırdım kaldım aslında ben birazda o kadından heves ettim kadın ağlıyordu resmen beni zayıflatın eşimden bile utanıyorum artık diye ama süper olmuş yaa gerçi birazda süslemişler püslemişler ama olsun yinede kilo verince bambaşka olmuş

aslında bende güzelim bu halimle( kendimi kandırıyorumda neyse) bana bak sibel canı gör sibel canın tıpkısı diyorlar benim için hatta o gelinlikle tvye çıkmıştı hani hamileydi şişoydu orda işte onun aynısısın diyorlar sevinsemmi üzülsemmi anlamadım ama bende benzetiyorum kendimi zayıflayınca daha çok benzeyeceğim ona hatta ondan daha güzel olucam

sibel can bugüne kadar toplam 150 kilo vermiş.. :roflol:

bu arada sibel cana bayılırım çok güzel bulurum opuyorumnanaktan

Boşver sen kimseye benzemek zorunda değilsin . Eminim sen zaten ondan şu anda da güzelsin. Hep derler ya ayy çok güzelsin bir de kilo versen daha güzel olacan diye. o hesağ yani ...evet güzeliz,bu halimizlede güzeliz ama zayıflayınca daha da güzel olacağızzzzzz...
demi ekollerim kaydirigubbakcemile5

en sevmediğim laf.. zayıflsan çok güzel olacaksın.. 15 kilo versen yeter

bi de sanki çok müthiş bi iltifat yaparmış gibi söylemiyorlar mı?

yüzüne ayan beyan çirkinsin deyip.. töbe töbe :umursamaz:

15 kilo verdim yetmedi işte noldu zemuszemus

maşallah dilenciii sen ne kadar zamanda verdin bu kiloyu ya ayy çok hevesleniyorum sizi görünce
canım 107den düştüm geçen sene, sonra bıraktım. 22 ekimde de 99la tekrar başladım 4 ayda 20 kg verdim. gerisi daha önce. sen de yapıcaksın eminima.s
havan batsın :)

teşekkür ettim ekrar tekrar..

aaaay ne güzel olacaksın sunum yaparken.. herkes şok olcek zemuszemus

kız ne havası gözünü dikiyolar derken hani tombuluz ya bakışlar strese sokuyo anlamında dedim:) kaşıma gözüme değil yani:)) hatta bugün bi erkek arkadaş sınıfa girdiğimde "sen zayıfladın" dedi ben boş bulunup "şşşhh sessiz ol" dedim:))))))))))))) o da baktı tuhaf tuhaf:) yani daha hala şişmanım sonuçta o yüzden millet bakacak diye susturdum çocuğu. o da ne acayip "sen zayıfladın" diyo. hee haberim yok dicektim:)

Selam şimdi fıstık gelecekte fıstık+zayıf hatunlar...

Bakın elin hatunları nasıl zayıflıyo..Şaştımkaldım ayol...:):)

Bir kadın zayıflaması | Chat, Sohbet ve Güzel Kızlar
bende açamadım yabilmiyorumkismile
ya evet haklısın canım daha güzel olacağız

bu arada yaş ortalamaları kaç burda benim yaşım 27

sen de devlet sırrı gibi sessiz ol deyince çocuk şok olmuştur :)

o da tuhafmış cidden :)

canım 107den düştüm geçen sene, sonra bıraktım. 22 ekimde de 99la tekrar başladım 4 ayda 20 kg verdim. gerisi daha önce. sen de yapıcaksın eminima.s

ayy ne güzel yaaa helaaaaal sana bende 4 ayda 25 kg versem 80-85 civarı olurum ohhh mis mis çok sevindim senin adına nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…