Daha iyiyim dış gebeliği arastiriyorum umarım iğne ise yaratmıştır diye içimden geciriyorum. Korkuyorum. Yemek yemek de mutlu etmiyor dizi seyretmek sanırım sabırsızim. Ameliyattan sonra sen nasıl dayandın evde olmak ve kısıtlı hissetmek çok zor . Doktor ani bir sancı olursa hemen hastaneye gel dedi. Bu da beni korkutuyor ani birsey olursa diye çekiniyorumBugün nasılsın çakıl.
Daha iyiyim dış gebeliği arastiriyorum umarım iğne ise yaratmıştır diye içimden geciriyorum. Korkuyorum. Yemek yemek de mutlu etmiyor dizi seyretmek sanırım sabırsızim. Ameliyattan sonra sen nasıl dayandın evde olmak ve kısıtlı hissetmek çok zor . Doktor ani bir sancı olursa hemen hastaneye gel dedi. Bu da beni korkutuyor ani birsey olursa diye çekiniyorum
Daha iyiyim dış gebeliği arastiriyorum umarım iğne ise yaratmıştır diye içimden geciriyorum. Korkuyorum. Yemek yemek de mutlu etmiyor dizi seyretmek sanırım sabırsızim. Ameliyattan sonra sen nasıl dayandın evde olmak ve kısıtlı hissetmek çok zor . Doktor ani bir sancı olursa hemen hastaneye gel dedi. Bu da beni korkutuyor ani birsey olursa diye çekiniyorum
Bende fenalardayim. Bos seylerle ugrasip kafa dagitim diyorum sozde olmuyor.
Yaz tatili nasil gecer bilmiyorum.
Akil ve ruh sagligim icin cok zor olucak.
Herkesin turlu turlu derdi tasası var kimse kimseye yetemiyor.
Yaninda birileride olsa derdini anlatamamak surekli olumsuz bakanlari gormek yalnizlastiriyo beni ve butun insanlari.
Aynı fikirdeyimYa kızlar deniz seki çok fazla kahraman olarak lanse edilmiyormu. ?
Tamam yaşadıklarını bilemeyiz ama çok fazla dramatize edilip masum algısı yaratiliyor..
Ya kızlar deniz seki çok fazla kahraman olarak lanse edilmiyormu. ?
Tamam yaşadıklarını bilemeyiz ama çok fazla dramatize edilip masum algısı yaratiliyor..
Bir süredir bende öyleyimSimi ye söylemiştim bir ara..
En zoru kalabalık ta yalnız olmak..
Çoğu zaman ben öyleyim.
Bir süredir bende öyleyim
Herşeyden sıkıldım
Bayramdan sonra hayatımda rutinin dışında birşeyler olsun ıstiyorum
Tatilemi gitsem diyorum onuda canım istemiyor. Belki tur olabilir
IstiyorumVarsa imkanın git daficim. . Sen de zor dönemden geçtin bu ara..
Eminim çok iyi gelir..
Yenacım tartıya çıktım
Kilo
100
Spor yok
Geçen haftaya göre 100 gr.fazla biraz sonra çıksam oda güdebilir ama biz yinede 100 diyelim
InşaallahBayramdan sonra sen de dikkat edersin artık. :)
Benimde gelicek ama ne yaparım hiç düşünmedimYarın iftara misafirim var. Muhtemelen yine geç hazırlarim listeyi..
Bayrama kadar cuma aksamlarini rezerve ettim :) inşallah bi aksilik olmazsa misafir davet edicem..
Mönüm de hazır öyle olunca rahat oluyorum stres olmuyorum. .
Sadece çorba da karar veremedim. Mercimekmi domates çorbasımı olsun düşünüyorum.
Benimde gelicek ama ne yaparım hiç düşünmedim
Senin menüde neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?