Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:))))) Allah allah niye olmadı yaaa...

E ben niye zaıyflayan bir kadın görüyorum...

Yoksa sizin bakışınızmı farklı...muahahahaa....

aaaa ben aç değilim.. akannehir çorbadan sanırım kaydirigubbakcemile2

mesai bitti.. bugün de diyeti,niyeti bozmak yok :roflol:

6dan sonra da yemek yemek yok..

haydi bakalım.. hoşçakalın bıdışlar

sen de devlet sırrı gibi sessiz ol deyince çocuk şok olmuştur :)

o da tuhafmış cidden :)

hahahahah devlet sırrı mı:)) canım ben iktisadi bilimler fakültesindeyim. buranın kızları belki bilirsin her sabah düğüne gelir gibi gelirler ortalama da 55 kg dur:)) ondan şimdi bakıcaklar aa zayıflamış hali mi bu diycekler (ki duydum da bu lafı daha önce) o yüzden sus dedim:))

bu arada diyete başladığımdan beri bollaştıkça kot alıyorum. önceleri nefes alamıyorum içinde, sonra oturuyor, sonra bollaşıyor. 100 üzeriyken giydiğim pantolon dev gibi şu anda gözümde. onu dolaba kaldırdım ikinciyi aldım üçüncüyü aldım derken artık bu da düşüyor haftasonu 4. pantolonumu alıcamzemuszemus size tavsiyem büyük gelenlere bakın ara ara vay bee ne başarmışım diyin, small beden alıp hayal kurmaktan daha iyidir..(önceden de söylemiştim ama yenig elenlerle de paylaşıyım dedim)

gıcıkmış onlarda çok alsanaalsanasmile

ben de üçtür terziye gidiyorum.. abla yeter ama hızına yetişemiyoruz diyolar 4 beden küçüldüm çoğu bu yazdan beri oldu :kedi:

ayy ne güzel yaaa helaaaaal sana bende 4 ayda 25 kg versem 80-85 civarı olurum ohhh mis mis çok sevindim senin adına nazar değmesin
sağol canım darısı başına inşallaha.s.
:))))) Allah allah niye olmadı yaaa...

E ben niye zaıyflayan bir kadın görüyorum...

Yoksa sizin bakışınızmı farklı...muahahahaa....

hahaha:roflol:

candy iyi günler canım. bu arada yaşını doldurmadan söylüyosan seni sopalarım, bizi de yaşlandırıyosun ona görekötükedihüso :roflol: a.s.

ocak '87

baş baş :a015:

sen o 100 üzeriyken giydiklerini bize gönder biz giyelim ben hiç kıyafet almıyorum 1,5 yıldır hamilelik doğum falan derken birde zayıflarım diye almadım o yüzden şimdi giyecek doğru düzgün bir kıyafetim yok ama almayacağım yaza kadar vereceğim bu yağları

dilenciii boşver sen o gıcık hatunları bu kadar yol katetmişsin ne güzel 50 kg da olursun sen bu azimle
bizde 80 kg olsak ben göbek atıcam valla

dilenciii boşver sen o gıcık hatunları bu kadar yol katetmişsin ne güzel 50 kg da olursun sen bu azimle
bizde 80 kg olsak ben göbek atıcam valla

canım ben de ahhh bi seksen olsam der dururdum inan ki oluyor düşün ki benim aylar önceki halimsin. azmedersin pes etmezsen inada bindirirsen sen de başaracaksın emin ol. kıyafet benim de 2 gömlekle 1 bol gelen kotum var şu anda. hakkaten bir dilenci gibiyim:))) idare edecek kadar alıyorum çünkü her ay dolap yenileyemem ki. zaten para sağlıklı beslenicem diye balık vitamin her çeşit sebze almayla gidiyor:)

kızlar nihayet adet gördüm vücutta ödem var sanrırım bu hafta fazla çıkacak gibiyim. canımda çok tatlı şeyler istiyor.dün yedim ama bugün de ye diyo nefis.nohut pişiyor ocakta akşama o var menüde yanına turp

canım turp zayıflama da çok faydalıymış citol fıstıkım ben 4-9 mart aası yokum izinli yazarsın adanaya uçuyorum bi gezip gelcem

slm
kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz
bana olan oldu sonunda iştah adına bişey kalmadı çok çok mutluyum ben bişey görünce canım çekmiyo hastalık bana yaradı ya ve kötü yanı da yemek yiyince midem bulanıyo kaldırmıyo
pazardan beri elma ve su yoğunluklu besleniyorum ondan oldu herhalde

bursa16 kaç kilosun hedefin kaç?

canım ben 103le basladım.bu cuma insallah 97yım.yaklasık bır ayda bukadar.
ayrıca ben 36 yasındayım ve 4 cocuk annesıyım.
en buyugu 14 en kucugude 9 yasında.yanı evlılıgımın ılk 5 yılında 4 cocugum oldu.
sımdı dusunuyorumda kızlar ben yıne 5 yılda 4 hamılelıkle bu kılolardayım.daha kotude olabılırdım demı kızlar.
ama bıldım bılelı heprejımdeyım.yazık bize yav -tatlicadiarzu-

ya kızlar birşey sorucam kilo verip mesela 80lere düşenler diğer guruplaramı gidiyor 80 kilo olanların zayıflama topiğinemi yada işte 70 ayrılıyormu burdan yani

maşallah .bende 5 yıllık evliyim 4 çocuk hayall dahi edemiyorum seni tebrik ederim .altından kalkabilmişsin.
haklısın canım daha fazla da olabilirdin hangi bünye dayanabilir bu duruma her sene hormonlar alt üst ,psikolojik değişimler de cabası,helal sana vallahi

ya kızlar birşey sorucam kilo verip mesela 80lere düşenler diğer guruplaramı gidiyor 80 kilo olanların zayıflama topiğinemi yada işte 70 ayrılıyormu burdan yani

valla o kilolara inelimde kendimize yeni topik açarız. 90 üztüydük gelin görün ne olduk diye hehehehehehe. Nasıl fikir ama
Bu sırada geri döndüm. Nasılsınız....

valla o kilolara inelimde kendimize yeni topik açarız. 90 üztüydük gelin görün ne olduk diye hehehehehehe. Nasıl fikir ama
Bu sırada geri döndüm. Nasılsınız....

iyiz canım
yok ben onu demedim açarız tabiki gelin görün deriz o ayrı konuda zaten var öle bi yer zayıflama tecrübelerimiz diye fotolarını koymuşlar
benim demek istediğim hani işte 70 kg olup zayıfalamk isteyenler 80 kg olup zayıflamak isteyenler diye hep katogoriler ayrılmış ya acaba 70 olan burayı bırakıyormu onu öğrenmek istedim

Gerçi gaza da gelebilirler ama o zaman herhalde aynı sorunları yaşamayacaz....nasıl olur ki bilemedim. Burdan oralara giden var mıdır acep?

ay o cevizli sarımsaklı suyu bend eiçtim
hiç zorlanmadımda
sonradan cevizlerine ne tatlı oluyodu ama
10 gün içinde bende alt kısmımdaa bir kaşıntı yaptıı
bıraktıktan sonra bir hafta çektim
nerdesin sen cicim yaaŞeniz
bende severim yumurta salatasını
tarif alayım canım
cany vermiş ama ben farklıyapıyorum
yumrtaları dogra
içine yeşil sogan dogra
yağ tuz nane pul biberr ve istege göre az limon
kızlar bonus,şimal,derin,citol,dilenci,yagmurgözlü,kıprıslı vs.nerdesiniz..
topigimizi candyle maviş ele gecırmış.ayıp oluyor kızlar.
hadi toplanın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:roflol: :roflol: :roflol:
sende yoksun hayırdır ne oldu topigimizee
onlarda olamsaa in cin top oynıcak
taze kanlar iyi geldii olumunekankayizsmile
ay ben içmedim o çayı
midemi agrıtı
ama yeni yaseminli yeşil çay ve ada çayı aldım
onları içiyorum
ve çok sıkk wc ye çıkar oldum
hoşgeldin cnmm ,
herşeyi başı istemek
sonrada azım iştee
ewet bende görüdmm
6 saatlık ameliyatta 9 kilo gitmiş sempatiksalakcinni
Selam şimdi fıstık gelecekte fıstık+zayıf hatunlar...

Bakın elin hatunları nasıl zayıflıyo..Şaştımkaldım ayol...:):)

Bir kadın zayıflaması | Chat, Sohbet ve Güzel Kızlar
azmin bir örnegi daha
ama ooda duraca yeri bilememiş
kurudukça kurumuşş

bu ara sen enrelerdesinn alsanaalsanasmile
yenaaaa:) frikikler rus kızları falan çıkıyo burda:)) göremedim ben zayıfları:)
sapıkkkk :roflol:
bende açamadım yabilmiyorumkismile

ya evet haklısın canım daha güzel olacağız

bu arada yaş ortalamaları kaç burda benim yaşım 27
81 dogumluyum sempatiksalakcinni yaşlanıyorum giderek

canım turp zayıflama da çok faydalıymış citol fıstıkım ben 4-9 mart aası yokum izinli yazarsın adanaya uçuyorum bi gezip gelcem
tmm cnmm hayırlı yolculuklar
kazasız belasız git gell Şeniz
Gerçi gaza da gelebilirler ama o zaman herhalde aynı sorunları yaşamayacaz....nasıl olur ki bilemedim. Burdan oralara giden var mıdır acep?

neyy anlamadım ben gıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…