sen de devlet sırrı gibi sessiz ol deyince çocuk şok olmuştur :)
o da tuhafmış cidden :)
hahahahah devlet sırrı mı:)) canım ben iktisadi bilimler fakültesindeyim. buranın kızları belki bilirsin her sabah düğüne gelir gibi gelirler ortalama da 55 kg dur:)) ondan şimdi bakıcaklar aa zayıflamış hali mi bu diycekler (ki duydum da bu lafı daha önce) o yüzden sus dedim:))
bu arada diyete başladığımdan beri bollaştıkça kot alıyorum. önceleri nefes alamıyorum içinde, sonra oturuyor, sonra bollaşıyor. 100 üzeriyken giydiğim pantolon dev gibi şu anda gözümde. onu dolaba kaldırdım ikinciyi aldım üçüncüyü aldım derken artık bu da düşüyor haftasonu 4. pantolonumu alıcamzemuszemus size tavsiyem büyük gelenlere bakın ara ara vay bee ne başarmışım diyin, small beden alıp hayal kurmaktan daha iyidir..(önceden de söylemiştim ama yenig elenlerle de paylaşıyım dedim)
sağol canım darısı başına inşallaha.s.ayy ne güzel yaaa helaaaaal sana bende 4 ayda 25 kg versem 80-85 civarı olurum ohhh mis mis çok sevindim senin adına nazar değmesin
:))))) Allah allah niye olmadı yaaa...
E ben niye zaıyflayan bir kadın görüyorum...
Yoksa sizin bakışınızmı farklı...muahahahaa....
sağol canım darısı başına inşallaha.s.
hahaha:roflol:
candy iyi günler canım. bu arada yaşını doldurmadan söylüyosan seni sopalarım, bizi de yaşlandırıyosun ona görekötükedihüso :roflol: a.s.
hahahahah devlet sırrı mı:)) canım ben iktisadi bilimler fakültesindeyim. buranın kızları belki bilirsin her sabah düğüne gelir gibi gelirler ortalama da 55 kg dur:)) ondan şimdi bakıcaklar aa zayıflamış hali mi bu diycekler (ki duydum da bu lafı daha önce) o yüzden sus dedim:))
bu arada diyete başladığımdan beri bollaştıkça kot alıyorum. önceleri nefes alamıyorum içinde, sonra oturuyor, sonra bollaşıyor. 100 üzeriyken giydiğim pantolon dev gibi şu anda gözümde. onu dolaba kaldırdım ikinciyi aldım üçüncüyü aldım derken artık bu da düşüyor haftasonu 4. pantolonumu alıcamzemuszemus size tavsiyem büyük gelenlere bakın ara ara vay bee ne başarmışım diyin, small beden alıp hayal kurmaktan daha iyidir..(önceden de söylemiştim ama yenig elenlerle de paylaşıyım dedim)
dilenciii boşver sen o gıcık hatunları bu kadar yol katetmişsin ne güzel 50 kg da olursun sen bu azimle
bizde 80 kg olsak ben göbek atıcam valla
bursa16 kaç kilosun hedefin kaç?
canım ben 103le basladım.bu cuma insallah 97yım.yaklasık bır ayda bukadar.
ayrıca ben 36 yasındayım ve 4 cocuk annesıyım.
en buyugu 14 en kucugude 9 yasında.yanı evlılıgımın ılk 5 yılında 4 cocugum oldu.
sımdı dusunuyorumda kızlar ben yıne 5 yılda 4 hamılelıkle bu kılolardayım.daha kotude olabılırdım demı kızlar.
ama bıldım bılelı heprejımdeyım.yazık bize yav -tatlicadiarzu-
ya kızlar birşey sorucam kilo verip mesela 80lere düşenler diğer guruplaramı gidiyor 80 kilo olanların zayıflama topiğinemi yada işte 70 ayrılıyormu burdan yani
valla o kilolara inelimde kendimize yeni topik açarız. 90 üztüydük gelin görün ne olduk diye hehehehehehe. Nasıl fikir ama
Bu sırada geri döndüm. Nasılsınız....
ay o cevizli sarımsaklı suyu bend eiçtimbi ton reçete var.. seninle vermek istediğimiz kilo ile vermek istediğimiz zaman aynı neredeyse kaydirigubbakcemile5
elma sirkesi içen var sabah.. bir bardak ılık suya döküyo biraz içiyo.. haftada 1 kilo verdiriyomuş.. ben elma sirkesi aldım evde yatıyo..
birde ceviz ve sarımsağı bir bardak soğuk su da bekletiyosun gece sabah kalkıp onu içiyorsun.. bunu 3 gün yapabildim ben sonra regl oldumo zamanlarda içmemek lazımmış bi de hamileler içemiyormuş.. neyse faydası var mı bilemiyorum ama.. sabah iki bardak suyu bile ardarda içsen faydası olur yani kaydirigubbakcemile3
ben yapıcam bu hafta bi geçsin.. sonra bi de o cevizleri yiyorsun.. oh.. ödül gibi.. sanki taze ceviz .. kaydirigubbakcemile2
nerdesin sen cicim yaaŞenizmerhaba kızlar
bende severim yumurta salatasınıben de bu sabah bir dilim kızarmış ekmek ve bir dilim salam yedim.. ara öğün yapmadım ama gerek duyarsam genelde yeşil çay içiyorum.. öğlen elma ve muz yedim.. sanırım bir iki saat sonra yeşilçay içerim yine.. akşamda yumurta salatası yapıcam delikafadulden
nasıııllll canım çekiyor anlatamam (ağzının suyu akan smiley) kaydirigubbakcemile3
cany vermiş ama ben farklıyapıyorumtarif alayım canım
sende yoksun hayırdır ne oldu topigimizeekızlar bonus,şimal,derin,citol,dilenci,yagmurgözlü,kıprıslı vs.nerdesiniz..
topigimizi candyle maviş ele gecırmış.ayıp oluyor kızlar.
hadi toplanın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:roflol: :roflol: :roflol:
ay ben içmedim o çayıevet canım 50 yapıyor ama sana 30 bile yeter.eee buna göre haftada 1.5 kılo kadar veremezmisin yani.
hem 25 hafta hıcte az degıl.
yanlız 5i bir yerde cayı gunde 3 4 su bardagı ve 2.3 kılo suyunu içmezsen kılolar kesinlikle gitmiyor.
afedersin ama işedikce kılolardan kurtuluyorsun ben bunu anladım.....
hoşgeldin cnmm ,Merhaba arkadaşlar ben de bugün diyete girdim.130 kg yim. 133 'den düşen arkadaşı görünce inanamadım gözlerime ...hadi dedim.
Nasıl zayıfladınız arkadaşlar yaw ...yani diyet filan çok onlar önemli değil . iradeyi nasıl koruyorsunuz? deli olcam valla . sürekli diyete balayıp bırakmaktan bıktım. herkesin alay konusu oldum resmen yaw. Şu iradeyi ele geçirmem lağzım. Yardımmmmmm
ewet bende görüdmmbu sabah doktorum programını izledinizmi bir kadını zayıflatmışlar yağ falanda almışlar gerçi ondan ama süper olmuş yaa şaşırdım kaldım aslında ben birazda o kadından heves ettim kadın ağlıyordu resmen beni zayıflatın eşimden bile utanıyorum artık diye ama süper olmuş yaa gerçi birazda süslemişler püslemişler ama olsun yinede kilo verince bambaşka olmuş
aslında bende güzelim bu halimle( kendimi kandırıyorumda neyse) bana bak sibel canı gör sibel canın tıpkısı diyorlar benim için hatta o gelinlikle tvye çıkmıştı hani hamileydi şişoydu orda işte onun aynısısın diyorlar sevinsemmi üzülsemmi anlamadım ama bende benzetiyorum kendimi zayıflayınca daha çok benzeyeceğim ona hatta ondan daha güzel olucam
azmin bir örnegi dahaSelam şimdi fıstık gelecekte fıstık+zayıf hatunlar...
Bakın elin hatunları nasıl zayıflıyo..Şaştımkaldım ayol...:):)
Bir kadın zayıflaması | Chat, Sohbet ve Güzel Kızlar
sapıkkkk :roflol:yenaaaa:) frikikler rus kızları falan çıkıyo burda:)) göremedim ben zayıfları:)
81 dogumluyum sempatiksalakcinni yaşlanıyorum giderekbende açamadım yabilmiyorumkismile
ya evet haklısın canım daha güzel olacağız
bu arada yaş ortalamaları kaç burda benim yaşım 27
tmm cnmm hayırlı yolculuklarcanım turp zayıflama da çok faydalıymış citol fıstıkım ben 4-9 mart aası yokum izinli yazarsın adanaya uçuyorum bi gezip gelcem
Gerçi gaza da gelebilirler ama o zaman herhalde aynı sorunları yaşamayacaz....nasıl olur ki bilemedim. Burdan oralara giden var mıdır acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?