Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirli geceler

Bizim burdan da hissedilmis ben hic hissetmedim. Gecmis olsun. Rabbim beterinden korusun

Kullanici adim. Hosgeldin

Bonus hastaneye yada usg yaptirdigin yere bi sorsaydin imkanin varsa

Simi arkadas acisindan kafan rahatlamis sevindim anahtarlik sayisisa azaldi sanirsam yeni isinde kolay gelsin sana

Sordum canim artik cok gecikmeden bildirmem gerekiyodu.

Resim cektirdim en son kimlikteki resmim 2008 deki halimdi cok daha iyiymisim gencmisim.
Oylesine tombul ve olgun cikmisimki iyyy kendimden diksindim

Günaydın kızlar deprem gerçekten çok ürkütücü hepinize çok geçmiş olsun ben Adana depreminde ceyhandaydim tam merkezde önümde 2 bina yıkıldı bizim ev büyük Bahçeli olduğu için zarar görmedi aile buyukleriyle beraberdik tüm aile ordaydi o çığlıklar hala kulaklarimda çaresizce bakakaldik bir bina 10 saniyede yerlebir oldu. Akut la ilk orda tanınmıştim bizim bahçede kaldılar o kadar özverili çalışıyorlardı ki inanılmazdi. Adapazarı depreminde çok arkadaşımızı kaybettik allah o korkuları kimselere yaşatmasin

Geçmiş olsun

Hayırdır adaş neler yapıyorsun ramaZanda misafir filan mı çok oldu mukabeleye filanda gidiyorsundur

Valla benimde yüzüm yok dönüşte çok sıkı dönmem gerek çok yiyorum çünkü doyma duygusu gene tarih oldu az önce küçük bir kız çocuğu gördüm anne babasıyla otelin merdivenlerini çıkmaya çalışıyor havuzdan dönüyor yavrum o kadar obezki içimden dedim aynı biz gibi ömür boyu diyette olucak ne kötü of

Nasil oldun cakilcim?
Hastaneden yeni geldim serum bağladılar iğne yan etki yaptı kandegerlerim ve karacigerim sapitmis. Karaciğerde bir tanesi 4 kat artmış yeniden iğne vurmadilar. Toksin Atıcı serum bağladılar 2 gün enginar yiycem etten uzak duracagim. Sıkı diet yapıp kilo vermem istendi. Kemoterapi miktarını arttiramiyor kilo olduğu için istenen oranda gebeliğe etki etmiyor. Bakalım Pers günü Gastroenteroloji bakacak değerlere yeniden bakacaklar. Karaciğer düzelirse yine iğne olacagim... tehlike devam ediyor kısaca. Ama doktor yavaş yürüyüş e izin verdi yarın sabah parkta yuruyecegim. Kendime enginar yemeği bulalıyim mide maydanoz yapcam 15 gün hayırlısı olsun.

Kızlar bu kilolardan ömür boyu kurtulmaliyiz. Kemoterapi iğnesi bile yağ oranı çok olunca vücuda çok etki etmiyor. Obez olmak her konuda engel . Benim 15 günde çok sıkı kilo vermem gerek. Hadi kızlar beni yalnız bırakmayın bu kilonun heryerde karşıma engel olmasından bıktım bugün itibari ile sizi taciz edeceğim sesim çıkıyorsa bilinki hastanedeyim ordan bile takip edeceğim sizi
GOZUM USTUNUZDE!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…