Hayirli geceler
Bizim burdan da hissedilmis ben hic hissetmedim. Gecmis olsun. Rabbim beterinden korusun
Kullanici adim. Hosgeldin
Bonus hastaneye yada usg yaptirdigin yere bi sorsaydin imkanin varsa
Simi arkadas acisindan kafan rahatlamis sevindim anahtarlik sayisisa azaldi sanirsam yeni isinde kolay gelsin sana
Geçmiş olsunIyi akşamlar arkadaşlar..
Deprem olduğunda balkondaydim beni nerdeyse havaya ziplatiyordu evim yol üstü o sırada araba geçiyordu araba geçtiği için mi sallaniyorum dedim , odanın lambasina baktim salincak gibi sallaniyor ,hemen kizima kacalim dedim, baktim millet kosarak disari cikiyor..evin içinden zor attık kendimizi dışarı ev yıkılıyor dedim..bir saat kendime gelemedim...denizden gelmiş o yüzden bu kadar şiddetli olmuş.. çok deprem duydum ama bu kadarını ilk defa yaşadım.. allah be terinden korusun...
Hayırdır adaş neler yapıyorsun ramaZanda misafir filan mı çok oldu mukabeleye filanda gidiyorsundurHayırlı haftalar
Deprem epey büyükmüş geçmiş olsun
Bonus nasıl kaybettin kimliği eskisinden miydi yeni kimlikleri kaybetmenin epey cezası var diye duymuştum
Ben yoğun yorgun bişeye yetişemeyen bir tombik olarak kosturmaktayim :)
HosgeldinMerhabalar özledim hayırsızınız geldi
Deprem fena geçmiş olsun Allah büyük depremler yaşatmasın
Nasil oldun cakilcim?Hosgeldin
Hastaneden yeni geldim serum bağladılar iğne yan etki yaptı kandegerlerim ve karacigerim sapitmis. Karaciğerde bir tanesi 4 kat artmış yeniden iğne vurmadilar. Toksin Atıcı serum bağladılar 2 gün enginar yiycem etten uzak duracagim. Sıkı diet yapıp kilo vermem istendi. Kemoterapi miktarını arttiramiyor kilo olduğu için istenen oranda gebeliğe etki etmiyor. Bakalım Pers günü Gastroenteroloji bakacak değerlere yeniden bakacaklar. Karaciğer düzelirse yine iğne olacagim... tehlike devam ediyor kısaca. Ama doktor yavaş yürüyüş e izin verdi yarın sabah parkta yuruyecegim. Kendime enginar yemeği bulalıyim mide maydanoz yapcam 15 gün hayırlısı olsun.Nasil oldun cakilcim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?