Kızlar bu kilolardan ömür boyu kurtulmaliyiz. Kemoterapi iğnesi bile yağ oranı çok olunca vücuda çok etki etmiyor. Obez olmak her konuda engel . Benim 15 günde çok sıkı kilo vermem gerek. Hadi kızlar beni yalnız bırakmayın bu kilonun heryerde karşıma engel olmasından bıktım bugün itibari ile sizi taciz edeceğim sesim çıkıyorsa bilinki hastanedeyim ordan bile takip edeceğim sizi
GOZUM USTUNUZDE!
Simi hayirdir canim bu seferde çok özet geçmişin gene anlayamadimBen öldüm aglayanim yok biliyonuz de mi..
Allah için bi aglayiverin arkamdan..
Simi son demlerini yasayiveriyo gali..
Frida ahh frida bizsiz oralarda yaglarin eridimi gibi abuk bi soru sorcam samimiyetigine siginarak dal gibi oldun da bizim dallara basmiyon
Vay arkadaş yazar burda gendini aşmış :))
Kemoterapi ilacının bu tarz yan etkileri varmış suan sıkıntı büyük beni de korkuttu. Değerleri düşürmeye yetmiyor dozajin da yan etkisi çok fazla . Ben de yavaş yavaş yuruyecegim artık sagligimi düşünme vakti geldi karaciğerim önemliCanim ya üzüldüm. Insallah en kisa zamanda sagiligina kavusursun müdahale olmuyomu nasil birsey bu karaciger degerlerini oynatmis canim ya elimden geldigince yaninda olayim da yuruyys yok bende de .
Maydonoz kürü ve enginar şifa olsun.
Inşallah artık kilo sagligimi etkiliyor doktor kilo nun herseyden sorun olduğunu çok etrafına anlattı bu işin şakası kalmadıcakil80 allah kolaylik versin canim bu kadar ugras tupler alinmasin diye.
Bir an once gecsin ins.
Bu hafta guzel bi atak yap
Su akıyor ve yolunu buluyor sıcak güzel bir çay yap 10 tane derin nefes al en sevdiğin müziği aç ben yağmurlu havalarda çok dinlerim bu parçayıBen öldüm aglayanim yok biliyonuz de mi..
Allah için bi aglayiverin arkamdan..
Simi son demlerini yasayiveriyo gali..
Geçmiş olsun canımkısa sürede atlatırsın inşallahHastaneden yeni geldim serum bağladılar iğne yan etki yaptı kandegerlerim ve karacigerim sapitmis. Karaciğerde bir tanesi 4 kat artmış yeniden iğne vurmadilar. Toksin Atıcı serum bağladılar 2 gün enginar yiycem etten uzak duracagim. Sıkı diet yapıp kilo vermem istendi. Kemoterapi miktarını arttiramiyor kilo olduğu için istenen oranda gebeliğe etki etmiyor. Bakalım Pers günü Gastroenteroloji bakacak değerlere yeniden bakacaklar. Karaciğer düzelirse yine iğne olacagim... tehlike devam ediyor kısaca. Ama doktor yavaş yürüyüş e izin verdi yarın sabah parkta yuruyecegim. Kendime enginar yemeği bulalıyim mide maydanoz yapcam 15 gün hayırlısı olsun.
Canım vallahi ne dal gibi olması sürekli artıştayım bu akşam yemiycem az yiycem diyorum stres yorgunluk vakitsizlik ne yediğimin ne kadar yediğimin farkında bile olmuyorum ve hep fazla kaçıyorFrida ahh frida bizsiz oralarda yaglarin eridimi gibi abuk bi soru sorcam samimiyetigine siginarak dal gibi oldun da bizim dallara basmiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?