Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim ya üzüldüm. Insallah en kisa zamanda sagiligina kavusursun müdahale olmuyomu nasil birsey bu karaciger degerlerini oynatmis canim ya elimden geldigince yaninda olayim da yuruyys yok bende de .
Maydonoz kürü ve enginar şifa olsun.

Kemoterapi ilacının bu tarz yan etkileri varmış suan sıkıntı büyük beni de korkuttu. Değerleri düşürmeye yetmiyor dozajin da yan etkisi çok fazla . Ben de yavaş yavaş yuruyecegim artık sagligimi düşünme vakti geldi karaciğerim önemli

Ben öldüm aglayanim yok biliyonuz de mi..

Allah için bi aglayiverin arkamdan..
Simi son demlerini yasayiveriyo gali..
Su akıyor ve yolunu buluyor sıcak güzel bir çay yap 10 tane derin nefes al en sevdiğin müziği aç ben yağmurlu havalarda çok dinlerim bu parçayı

Geçmiş olsun canımkısa sürede atlatırsın inşallah

Frida ahh frida bizsiz oralarda yaglarin eridimi gibi abuk bi soru sorcam samimiyetigine siginarak dal gibi oldun da bizim dallara basmiyon
Canım vallahi ne dal gibi olması sürekli artıştayım bu akşam yemiycem az yiycem diyorum stres yorgunluk vakitsizlik ne yediğimin ne kadar yediğimin farkında bile olmuyorum ve hep fazla kaçıyor

Nasıl düzelicem bilmiyorumda tatlı krizlerimde oluyor yedikçe yiyesin var yaniii napsam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…