Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bodrum'da yağmur yağıyor kızlar otelin tüm minderleri bahçelerden toplandı bu yaz gelemedi gitti
İyi tatiller tatlış bizde sözde şehir dışına çıkıcaz ama ne yer belli ne tarih tabi bayramdan sonrada benim kızın lise yerleştirmesi var onun tarihlerinede uydurmam lazım karmakarışık işte....

Hayırlı geceler
cakil80 geçmiş olsun
74FRIDA adaşım bu ramazan hiç misafir çağıramadim küçük kız sınava girecek bahanesi ile cami ev ipci arasındayım
Kolay gelsin canım ördüklerini maddi olarak değerlendirebiliyormusun merak ettim misafır zor yaaa

Ben öldüm aglayanim yok biliyonuz de mi..

Allah için bi aglayiverin arkamdan..
Simi son demlerini yasayiveriyo gali..
Kolay gelsin simii taşınmak zordur stresli iş yerleşince rahat ediceksin geçici bir durum olduğunu düşün belki ferahlarsın canım

Simi hayirdir canim bu seferde çok özet geçmişin gene anlayamadim

Kolay gelsin simii taşınmak zordur stresli iş yerleşince rahat ediceksin geçici bir durum olduğunu düşün belki ferahlarsın canım

Sirf tasinmak olsa neyse kizlar
Bu yeni firma sanki Cehennem gibi..
Müthis bir zaman baskisi var Adam resmen bugün bitecek diyor ve gitmiyor basimizda bekliyor al götür laptopu bu sana ev ödevi olsun diyebiliyor sanki dokuz on saatten sonra bende kafa beyin kaliyoda
Yeminlen sevmesem bu isin kahri çekilmez..Dün yine intihar sInIrlarInda dolandim ekran basinda..
Tasinmanin yaninda çok gerekliydi sankim

74FRIDA once kibar karsiladim simdi ozume doneyim niye gelmiyosun len

Aferin tebrik ediyorum seni 105 icin burda halay cektik sen 100 un altina indin diye.
Evet tüm kızmalarınızı hakediyorum onca emek 2 pantulonum oluyor birini yıkayıp diğerini giyiyorum büyük bedenleri attım zaten Yeni aldıklarımda beni sıkıyor

Doğrumu diyorsun Daha sık gelirsem toparlarım belki dimiii?

Anlıyorum kafa yorgunluğu bedenede vuruyor ben akşamları Pert oluyorum evde büsürü işim varken çekyatın üzerinde bir patates çuvalı gibi öylece kalıyorum

Kolay gelsin ...

74FRIDA once kibar karsiladim simdi ozume doneyim niye gelmiyosun len

Aferin tebrik ediyorum seni 105 icin burda halay cektik sen 100 un altina indin diye.
Ya bu tercihleri ne zaman yapıcam senin oğlanda lise 1 e başlıyor değil mi bizde puan Yok gibi gibi şu toplu puanlar açıklansada önümüze baksak kulüp özel okul ayarlayacak mı muamma zaten herkes 2. Sınıftan itibaren özele veriyor görüyorum hiç zorlamayıp baştan özelemi versem napsam poooffff

Anlıyorum kafa yorgunluğu bedenede vuruyor ben akşamları Pert oluyorum evde büsürü işim varken çekyatın üzerinde bir patates çuvalı gibi öylece kalıyorum

Kolay gelsin ...
Bu bana çok tanıdık geldi sanki tüm gün dünyayı tasimisim gibi bide rahat uyuyamiyorum

Benimki 8 e basliycak. Nerdeyse her derse ozel hoca tutcaksan oda baya maliyetli olucak. Ozelde dusunulebilir ama ben kendim hep karsiyim ozele.
Gorumcemin kizi bilim kolejinde bi arkadasin oglu okyanusta.
Bilim kolejindeki fizik matematik dersi takviye aliyo ne anladim ben bu isten sozde ozel okul ozel muamele.
Notlarida onceden sisiriyolardi artik yapmiyolar ogrenciler afedersin mal gibi sonra.
Birde zengin cocuklarin arasinda kalmak onlarin tiksinc egosuyla gununu gecirmek var.
Nereyi dusunursun ozel olursa?

Iki gundur nufus mudurlugunde ugrasiyorum.
Akli olan kimligini kaybetmez aman dikkat edin hele istanbuldakiler.
Sistemde kayitli kayip basvurusu olmadigi icin kayiplari ve ogrencileri normal randevularin arasina aliyorlar sadece 60 kisi.
Eziyet rezillik baska tarifi olamaz. Ben 6 da ordaydim 32.kisiydim 3 te gelip isim yazdirmislar. 60 kisinin icinde olabilmek icin.
10 dk lik islem icin 5 saat bekledim hala gicikligim gecmedi.
Kaybettim diye kendimemi soveyim sistememi soveyim bilemiyorum.
Siradaki sövgü yildiz tilbeden her iki tarafa gelsin...

Ben senin var yaaaa.....

Seninkinde lise 1 e başlıyor zannediyordum sistem seni özele teşfik ediyor mağlesef çevremden öyle görüyorum özel olursa kötünün iyisi Uğur veya finale bakarım koleje gücüm yetmez Zaten ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…