- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
K kullanici adim hosgeldin.
Diyet heyecani ne guzel sey.
Ramazan sonrasi daha aktif olucak burasi ins.
Kurallarimizi biliyomusun?
Emeğini paraya çevirebilmene çok sevindim küçükte olsa o harçlık insanı mutlu ediyorHayırlı geceler
Adaş örgü dersinden ufak bir ücret alıyorum tek tük satış da yaptım tanıdık bikaç kişiye :)
Senin işler nasıl iyice iş kadını oldun sen de yena gibi
Emeğini paraya çevirebilmene çok sevindim küçükte olsa o harçlık insanı mutlu ediyor
Çok yoruluyorum evdekilerde destek olmuyor dün akşam sinirimden büsürü yedim eşim bile fazla yiyorsun diye kızdı bende ona tabii kiloda aldım bu yüzdende dokunsan ağlayacağım o kadar sinirlerim yıprandı ....
Bu sabah altıda kalktım tepsiye patates oturtması yaptım akşam pişirecek makarna tavuk ızgara onlar fiks zaten hergün yapıyorum oğlum yiyor ve iftara kalmıyor delirecem bu saattdede işe gidiyorum işte Allahtan iş benim ama insanlara verilmiş sözüm var iştede olmam lazım....,,, vs vs
Hayırlı geceler
Adaş örgü dersinden ufak bir ücret alıyorum tek tük satış da yaptım tanıdık bikaç kişiye :)
Senin işler nasıl iyice iş kadını oldun sen de yena gibi
Selamun aleyküm güzeller
Sabahın köründe hastahaneye gittim holter takıldı. İşim erken bitince ordan çarşıya çıktım. Kapalı çarşı açılmamıştı. Bekledim açıldı işlerimi hallettim geldim. iyi yorulmuşum biraz sonra mukabeleye gidicem. Akşam iftara davetliyim midemde boğazımda fena
Güdebilirim inşallah
Lolaxx cok iyi gidiyorsunkiskanmamak elde degil
Selamun aleyküm güzeller
Sabahın köründe hastahaneye gittim holter takıldı. İşim erken bitince ordan çarşıya çıktım. Kapalı çarşı açılmamıştı. Bekledim açıldı işlerimi hallettim geldim. iyi yorulmuşum biraz sonra mukabeleye gidicem. Akşam iftara davetliyim midemde boğazımda fena
Güdebilirim inşallah
sağol yenacımGeçmiş olsun neden takıldı daficim.
Noldu. ?
sağol canım teşekkürlerHolter in ne olduğunu bilmiyorum ama geçmiş olsun :)
sağol bonuscan birsey cikmaz inşallah. kalbimde bir sorun yoktur diye düşünüyorum .pek sorunum yok . arada bir nadiren tıktık yapıyor ama öyle nefes nefese falan değilim dizlerim sağlam olsa cok rahat yürüyorum
Hayırdır holter niye takıldı ritminde bi sorun mu varSelamun aleyküm güzeller
Güdebilirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?