Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler

13 Haziran

Sahur(3.00) 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 4 zeytin salatalık domates 2 ceviz 2 hurma
İftar(20.45) 200 gr tavuk 1 tabak sebze 3 yk yoğurt salata hemen sade türk kahvesi
Ara(00.30) 4 hurma 20 fıstık 10 kiraz
3 lt su
Spor yok

14
Sahur 1 yumurta 2 dilim peynir 4 zeytin 2 ceviz 3 hurma 1 kayısı
İftar 1 tabak kapuska 200 gr tavuk 3 yk yoğurt salata 1 hurma
Ara 3 hurma 2 kayısı 20 çiğ badem sade kahve

3 lt su
1 saat spor

Günaydınlaaar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum :)

Bonus canım iş iyi fakat ben vakit ayıramıyorum oğlumda geldi ramazan eve yemek yetiştiremiyorum dün akşam geç gittim makarna çorba yaptım birde salata üstüne bir kamyon laf
İşitim evdekiler hala beni çok sıkıştırıyor işimi seviyorum keyifli birazda vakit ayırabilirsem çok parada kazanabilirim ama zaman yetmiyor insanlar beni seviyor ve güveniyor o yönden çok rahatım birde bahçeşehir eğitim kültür seviyeleri yüksek onlarda kibarlar karşılıklı anlaşıyoruz dün bir müşteriyle gezdim baktığımız daire son anda olmadı para vermişti paranızı geri alın dedim adam almadı hayır benim oturacağım evi siz bulacaksınız diyor Allah'a çok şükür şimdiye kadar Allah utandırmadı yaniii .....

Hayırlı geceler
Adaş örgü dersinden ufak bir ücret alıyorum tek tük satış da yaptım tanıdık bikaç kişiye :)
Senin işler nasıl iyice iş kadını oldun sen de yena gibi
Emeğini paraya çevirebilmene çok sevindim küçükte olsa o harçlık insanı mutlu ediyor

Çok yoruluyorum evdekilerde destek olmuyor dün akşam sinirimden büsürü yedim eşim bile fazla yiyorsun diye kızdı bende ona tabii kiloda aldım bu yüzdende dokunsan ağlayacağım o kadar sinirlerim yıprandı ....

Bu sabah altıda kalktım tepsiye patates oturtması yaptım akşam pişirecek makarna tavuk ızgara onlar fiks zaten hergün yapıyorum oğlum yiyor ve iftara kalmıyor delirecem bu saattdede işe gidiyorum işte Allahtan iş benim ama insanlara verilmiş sözüm var iştede olmam lazım....,,, vs vs

Kolay gelsin tatlım. . Seni görmek çok güzel. .
Randevulu çalışmak zaman açısından fayda sağlarmi sana.

Hayırlı geceler
Adaş örgü dersinden ufak bir ücret alıyorum tek tük satış da yaptım tanıdık bikaç kişiye :)
Senin işler nasıl iyice iş kadını oldun sen de yena gibi

Örenim bayanim :)
Ufak ücretine bereket olsun..

Selamun aleyküm güzeller
Sabahın köründe hastahaneye gittim holter takıldı. İşim erken bitince ordan çarşıya çıktım. Kapalı çarşı açılmamıştı. Bekledim açıldı işlerimi hallettim geldim. iyi yorulmuşum biraz sonra mukabeleye gidicem. Akşam iftara davetliyim midemde boğazımda fena
Güdebilirim inşallah

Geçmiş olsun neden takıldı daficim.
Noldu. ?

Holter in ne olduğunu bilmiyorum ama geçmiş olsun :)

Geçmiş olsun neden takıldı daficim.
Noldu. ?
sağol yenacım
Ramazan başlarındaydı bir rahatsızlanıp acile gitmiştim . orda tahlil falan yaptılar . grafik cekildi. Birşey çıkmadı. Yinede bir kardiyoloji görsün dedi. Randevu çok geç verdiler. Önceki gün gittim.dr. Holter takalım dedi. Önümüzdeki haftada efor testi yapacak

Holter in ne olduğunu bilmiyorum ama geçmiş olsun :)
sağol canım teşekkürler
Holter 24 saat kalp ritmini ölçen birşey

74FRIDA bak buraya gelmen icin bir sebep daha cunku biz sana destek oluyoruz :))
Ramazan sonrasi ins basliyoruz duzenli beslenmeye.

dafi abla gecmis olsun ins iyi cikar sonucu.
sağol bonuscan birsey cikmaz inşallah. kalbimde bir sorun yoktur diye düşünüyorum .pek sorunum yok . arada bir nadiren tıktık yapıyor ama öyle nefes nefese falan değilim dizlerim sağlam olsa cok rahat yürüyorum

Hayırdır holter niye takıldı ritminde bi sorun mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…