- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
ay o cevizli sarımsaklı suyu bend eiçtim
hiç zorlanmadımda
sonradan cevizlerine ne tatlı oluyodu ama
10 gün içinde bende alt kısmımdaa bir kaşıntı yaptıı
bıraktıktan sonra bir hafta çektim
bende severim yumurta salatasını
candy vermiş ama ben farklıyapıyorum
yumrtaları dogra
içine yeşil sogan dogra
yağ tuz nane pul biberr ve istege göre az limon
ay ben içmedim o çayı
midemi agrıtı
ama yeni yaseminli yeşil çay ve ada çayı aldım
onları içiyorum
ve çok sıkk wc ye çıkar oldum
neyy anlamadım ben gıııııı
:roflol:
ben de dün rüyamda kıllı topik topik bi canavara dönüştüğümü gördüm :roflol:
Allah'ım nasıl korktum :1no2: :1shok:
hımm işte bu doğru olan tarif bilmiyorumkismile
ben de adaçayı ve bergamotlu yeşil çay içiyorum.. adaçayı beni çok rahatlatıyo ya.. baş ağrımı bile geçiriyo
bu arada belirtmek isterim 3 günde 1,5 (hatta 2) kiloyla acılı bi veda geçirdik opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2 :lepi: hihoyyyt
havam batsın sengözlerimebaksanab
yokk kızz bırakmazlarrdiyo ki :çok üzgünüm: buradakiler diyo zayıflayınca diyo :çok üzgünüm: diğer topiclere diyo :a015: gider mi bizi bırakırlar mı diyo senağlama
Dalya zemuszemus
dalya ne nann kaydirigubbakcemile2
ne bileyim yav ilk başladığımız yer diye burdan kopmadık arkadaş da oluyoruz sonuçta. ama negatif etkilenme gibi bişey sözkonusu ise yavaştan uzayabilirim kendi adıma:)
zaten zayıfladıkça yarışmanın mantığı kalmıyo çünkü zaten daha az vermeye başlanıyor. yani o konuda bi haksızlık olduğunu düşünmüyorum. en baştan zayıf bi şekilde bu topiğe gelsek neyse ama burda zayıflayınca olumsuz etkilemekten çok, yapılabileceğini, bizim gibi fazla kiloluların da zayıflayabileceğini göstermiş oluyoruz bence. bilemiyorum söz sende maviş83 :)
ay günaydın herkese bu arada:) ben okula gidiyoruumm..
ne bileyim yav ilk başladığımız yer diye burdan kopmadık arkadaş da oluyoruz sonuçta. ama negatif etkilenme gibi bişey sözkonusu ise yavaştan uzayabilirim kendi adıma:)
zaten zayıfladıkça yarışmanın mantığı kalmıyo çünkü zaten daha az vermeye başlanıyor. yani o konuda bi haksızlık olduğunu düşünmüyorum. en baştan zayıf bi şekilde bu topiğe gelsek neyse ama burda zayıflayınca olumsuz etkilemekten çok, yapılabileceğini, bizim gibi fazla kiloluların da zayıflayabileceğini göstermiş oluyoruz bence. bilemiyorum söz sende maviş83, ayça :)
ay günaydın herkese bu arada:) ben okula gidiyoruumm..
benim bugün 2. günüm arkadaşlar .daha tartılmadım tartılam mı? dün ölüyordum valla açlıktan. bir de hiç gece çişe kalkmazdım resmen 3 kere kalktım. çok su içmekten herhal
aç aç beklemee cnmbenim bugün 2. günüm arkadaşlar .daha tartılmadım tartılam mı? dün ölüyordum valla açlıktan. bir de hiç gece çişe kalkmazdım resmen 3 kere kalktım. çok su içmekten herhal
dün ne yedim. Ben şimcik şu elma diyetini yapıyom. çok zorladı dün.uzun zamandır aç kalmayınca hehehe
sabah 2 dilimli yağsız peynirle,yağsız tost yaptım yedim. sonra 2 saatte bir elma yedim.yaklaşık 2.5 litre su içtim(arttırmam lazım biliyom) akşam da bir çorba kepçesi tarhana çorbası içtim. sonra sadece su yatıncaya kadar. Ha bir de gün içinde nescafe de içtim...kahvesiz yapamıyorum ama tatlandırıcı kullanıyorum.
Şimdi bekleyem mi tartılam mı ne diyorsunuz?
dün ne yedim. Ben şimcik şu elma diyetini yapıyom. çok zorladı dün.uzun zamandır aç kalmayınca hehehe
sabah 2 dilimli yağsız peynirle,yağsız tost yaptım yedim. sonra 2 saatte bir elma yedim.yaklaşık 2.5 litre su içtim(arttırmam lazım biliyom) akşam da bir çorba kepçesi tarhana çorbası içtim. sonra sadece su yatıncaya kadar. Ha bir de gün içinde nescafe de içtim...kahvesiz yapamıyorum ama tatlandırıcı kullanıyorum.
Şimdi bekleyem mi tartılam mı ne diyorsunuz?
günaydın kızlar oooo candy canım kilo vermişsin maşallah
ya ben bu ceviz sarımsak olayını yaptım bu sabah ama başıma ağrı girdi birde sarımsakları yutamadım midem bulandı çorbama katıp içtim sarımsakları
ben sarımsağı doğrayıp koymuştum suya acaba ondanmı kötü oldu tadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?