Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay o cevizli sarımsaklı suyu bend eiçtim
hiç zorlanmadımda
sonradan cevizlerine ne tatlı oluyodu ama
10 gün içinde bende alt kısmımdaa bir kaşıntı yaptıı
bıraktıktan sonra bir hafta çektim

ben de dün rüyamda kıllı topik topik bi canavara dönüştüğümü gördüm :roflol:

Allah'ım nasıl korktum :1no2: :1shok:

bende severim yumurta salatasını

candy vermiş ama ben farklıyapıyorum
yumrtaları dogra
içine yeşil sogan dogra
yağ tuz nane pul biberr ve istege göre az limon

hımm işte bu doğru olan tarif bilmiyorumkismile

ay ben içmedim o çayı
midemi agrıtı
ama yeni yaseminli yeşil çay ve ada çayı aldım
onları içiyorum
ve çok sıkk wc ye çıkar oldum

ben de adaçayı ve bergamotlu yeşil çay içiyorum.. adaçayı beni çok rahatlatıyo ya.. baş ağrımı bile geçiriyo

bu arada belirtmek isterim 3 günde 1,5 (hatta 2) kiloyla acılı bi veda geçirdik opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2 :lepi: hihoyyyt

havam batsın sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
neyy anlamadım ben gıııııı

diyo ki :çok üzgünüm: buradakiler diyo zayıflayınca diyo :çok üzgünüm: diğer topiclere diyo :a015: gider mi bizi bırakırlar mı diyo senağlama

Son düzenleme:
:roflol:
yazıkkk

bende şimdi yaseminli yeşilçayile adaçayı içtim ama midem bulandııı
diyo ki :çok üzgünüm: buradakiler diyo zayıflayınca diyo :çok üzgünüm: diğer topiclere diyo :a015: gider mi bizi bırakırlar mı diyo senağlama
yokk kızz bırakmazlarr
arkadaşlıgımız gene devam eder ama

hakkaten ben bu kadar boş görm4miştim bu topigii
noldu nerde bu millet bende anlamadım sempatiksalakcinni
Dalya zemuszemus

dalya ne nann kaydirigubbakcemile2

ne bileyim yav ilk başladığımız yer diye burdan kopmadık arkadaş da oluyoruz sonuçta. ama negatif etkilenme gibi bişey sözkonusu ise yavaştan uzayabilirim kendi adıma:)
zaten zayıfladıkça yarışmanın mantığı kalmıyo çünkü zaten daha az vermeye başlanıyor. yani o konuda bi haksızlık olduğunu düşünmüyorum. en baştan zayıf bi şekilde bu topiğe gelsek neyse ama burda zayıflayınca olumsuz etkilemekten çok, yapılabileceğini, bizim gibi fazla kiloluların da zayıflayabileceğini göstermiş oluyoruz bence. bilemiyorum söz sende maviş83, ayça :)

ay günaydın herkese bu arada:) ben okula gidiyoruumm..

Son düzenleme:

böyle burda iyi bence.. hem burda devam ederken alt kulvarlarda da (hasetinden çatlayan smiley) yarışılabilir yani.. gitmek yok lmaz:

Günaydınssss, bence de en başta zayıf gelinse ne o nispet yaparmış gibi olarak algılanabilir ama burda zayıflandıysa sen ve candy ekolsünüz benim için bence çok güzel. Sonuçta bize tecrube ve örneksiniz. Bence getme bir yere . kal burda. 2 ekolsunuz birini kaybetmeyem.

bugün kahvaltıda yarım dilim kızarmış köy ekmeği yedim biraz da peynir.. sütüm kalmamış iki yudum sütle kahvaltı yaptım valla kaydirigubbakcemile3 alayım bugün eve giderken.. bugün sırf kakaolu süt içiçem öğle ara öğün hep süt hımm bir de portakal suyu var.. akşama yine kahvaltı tarzı bişey düşünüyorum.. ama ekmeksiz bu sefer ve tabi yine 6dan sonra yemek yok

benim bugün 2. günüm arkadaşlar .daha tartılmadım tartılam mı? dün ölüyordum valla açlıktan. bir de hiç gece çişe kalkmazdım resmen 3 kere kalktım. çok su içmekten herhal

ben daha burada zayıflamadım kıs geeerçi bu üç günde 1.5 kilo vermişim ama aklinialirimsmile

neler yedin ayça dün tanıştığımızdan beri ??? CADIARZU

benim bugün 2. günüm arkadaşlar .daha tartılmadım tartılam mı? dün ölüyordum valla açlıktan. bir de hiç gece çişe kalkmazdım resmen 3 kere kalktım. çok su içmekten herhal

ben üçüncü günümde tartıldım hemen cumayı bekleyemedim :kedi:

du çizelge mi de değiştireyim kaydirigubbakcemile2

dün ne yedim. Ben şimcik şu elma diyetini yapıyom. çok zorladı dün.uzun zamandır aç kalmayınca hehehe
sabah 2 dilimli yağsız peynirle,yağsız tost yaptım yedim. sonra 2 saatte bir elma yedim.yaklaşık 2.5 litre su içtim(arttırmam lazım biliyom) akşam da bir çorba kepçesi tarhana çorbası içtim. sonra sadece su yatıncaya kadar. Ha bir de gün içinde nescafe de içtim...kahvesiz yapamıyorum ama tatlandırıcı kullanıyorum.
Şimdi bekleyem mi tartılam mı ne diyorsunuz?

aç aç beklemee cnm
hemen kahvaltını yap
ben yaptım yeşil çaylı peynirli az ekmekle

kızlarr haftada bir sabah wc den sonra
tartılmak en dogrusu
onuda cuma günleri yaıpcazki topigimize bildirelim
öglen 12 ye kadar

öncelikle şeker hastası değilsen hemen tatlandırıcıyı bırak.. kahveni sütsüz şekersiz iç.. içemiyorsan kahveni şekerli (süt tozu koyma gerçek süt koy gerekirse) iç ama günde bir kere iç.. tatlandırıcı kilo aldırmayan birşey kalorisi yok denecek kadar az ama kilo vermemendeki en büyük etkenlerden biri.. ben de kullanıyordum bir ay kadar önce bıraktım ve ramazandan beri kilo veremiyordum tatlandırıcıdan olduğunu sanıyorum... esmer şeker de zayıflatmaz!

cumaya az kaldı belki bekleyebilirsin ama istersen tartıl
kaydirigubbakcemile2

bişeyin kolay olanında her zaman bi terslik vardır zaten kaydirigubbakcemile3

Hadi yaw tatlandırıcı kilo vermeyi engelliyor mu? ahaaaa ....Kahvemi çok az light sütle içiyordum. Kahve de mi zararlı? hemen kahvaltımı da yapıyom....

valla dayanamadım tartıldım. su gitmiş herhal...

günaydın kızlar oooo candy canım kilo vermişsin maşallah

ya ben bu ceviz sarımsak olayını yaptım bu sabah ama başıma ağrı girdi birde sarımsakları yutamadım midem bulandı çorbama katıp içtim sarımsakları
ben sarımsağı doğrayıp koymuştum suya acaba ondanmı kötü oldu tadı

ewet bende yaptım ama
dogramıcaksın
en azından ben hiç dograyanı duymadım
sadece yutma işlemine sıra geldiginde koly olsun diye 2 ye bölüyolardı
ama ben hiç yutmadım
suyunu içtim cevizini yedim sarımsaklarını attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…